Порошенко: Край на връзките с Русия във военната сфера

Pan.bg 17 юни 2014 | 09:17 views (2622) commentaries(10)
img Порошенко: Край на връзките с Русия във военната сфера
Санкцията влиза в сила веднага


Украинският президент Петро Порошенко на заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана е забранил всякакво сътрудничество с Русия във военнопромишлената сфера. Това съобщи първият вицепремиер на Украйна Виталий Ярема, цитиран от украинската телевизия ICTV.„Днес президентът категорично забрани и практически ние прекратихме всякакво сътрудничество в сферата на военнопромишления комплекс с Русия. Санкцията влиза в сила веднага”, обяви Ярема.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 10

 1. #1
  KOREKTOR 17 юни 2014, 10:23
   
  0
   
  0

  Този измислен от УСА-жиите така наречен ПРЕЗИДЕНТ какво си мисли, че Вселената се върти около неговата ХОХЪЛИЯ ли. Смешник. Той щял да прекрати. И като прекрати какво? Русия ще го премести в другия.

  И като го прекрати тогава ХОХЪЛСКИЯТ ВПК какво ще чини? За КОГО работеше този ХОХЪЛСКИ ВПК досега в голяма степен и то благодарение на блговолението МУ.

  Обаче Путин още преди два месеца каза СТОП на този ХОХЪЛСКИ ВПК не ни трябвате вече.

  До тук беше. Мерси боку.

  И като го прекрати тогава Порошенко какво ще прави грохналата си армия, чиято техника и въоръжение е от СЪВЕТСКОТО ВРЕМЕ ОНО и пърха на кумулатори и то скапани вече.

  Ще чакаме ХАМЕРИКАНСКО ли. Е те и иракчаните го дочакаха и сега виждаме как горят и се взривяват НЕВЗРИВЯЕМИТЕ и НЕУЯЗВИМИ. АБРАМСИ.

  Той Порошенкото най-добре да се загрижи за ШОКОЛАДА си, защото ако Русия му каже СТОП и на него, на ПРЕЗИДЕНТА майка му жална. Отиде му ИМПЕРИЯТА в ряката. Какво си мисли, че ЕВРОПАТА и СВЕТА неговия шоколад ще ближат. ДА , ама НЕ. Те НЕСТЛЕ и КРАФТ ЯКОБС само за това си мислят и говорят, как да спасим ПОРОШЕНКОВИЯ ШОКОЛАД.

 2. #2
  Cyber 17 юни 2014, 18:46
   
  0
   
  0

  Тия хохоли твърдо вървят по нашия път. С украинския ВПК ще стане същото като с нашия. Макар нашия да не беше свързан толкова тясно с Русия.
  Пък и реално погледнато предприятията, които работят с руснаците са основно в източна Украйна в отцепилите се републики. То това е и един от доводите на "сепараторите". Обръщането на запад ще ги остави без препитание.
  След последните изцепки, Украйна все повече се засилва по-надолнището и вероятността да ни задмине към блатото е неизбежна.

 3. #3
  Българин 17 юни 2014, 19:08
   
  0
   
  0

  Коректор, Вие владеете някакъв много странен срил на писане. Изучавал ли сте го някъде, или просто си е дарба. Аз бих искал да го овладея, какво трябва да направя за това? Благодаря предварително.

 4. #4
  KOREKTOR 17 юни 2014, 20:25
   
  0
   
  0

  До #3 Пуснато от Българин

  Г-н Българин,

  Честно казано Вашият пост ироничен ли е, що ли, не е ли.

  Никой не е задължен да чете моите писаници, както и никой не е задължен да се съгласява и съобразява с тях.

  Както и аз съм свободен да си казвам мнението по този или онзи въпрос. Кога успявам компетентно що годе в зависимост от случая, кога не.

  Кога си позволявам да клъвна , кога не.

  Та в общи лини така си живеем.

  Е така стана , че сега имам доста свободно време и сигурно дотягам на доста личности тук, но така ще е. Темите в този сайт са ми интерестни и ще съм тук. На тези на които им преча да свикват с присъствието ми. Как ще се представям зависи главно от тях. Ако те са внимателни с мен и с колегите и аз съм внимателен.

  Вас г-н Българин Ви броя към внимателните, културните инакомислещи.

  Де всички да са такива!

 5. #5
  До Българин 17 юни 2014, 20:35
   
  0
   
  0

  Да явно странен стил на писане има, понеже казва истината,нали! Хайде да видим твоя стил на писане или изказ. А пък ако искаш да го овладееш, погледни малко по далеко от носа си, та дано видиш истината! Нещо по различно ли виждаш да се случва в Украйна от това което се случваше у нас в началото на 90-те години? Не, нали! Много бързо забравихме плана "РАН - ЪТ" който дойде точно от тия дето сега се мъчат всячески да направят от Украйна послушен слуга на своите виждания и цели! И ще го направят! Доказателство за това е новия президент, който е нищо повече от един олигарх, а нали украинците се бориха срещу олигархията и свалиха Янукович? И за какво, за да "изберат", т.е. задокенаските им "приятели" да поставят един "послушко" с име Порошенко!

 6. #6
  Светослав1 18 юни 2014, 01:16
   
  0
   
  0

  Korektor пише редовно и в Offnews и за мен е истинско удоволствие да чета как ебава яко либерастите и евроатлантическите гъзолозци!

 7. #7
  KOREKTOR 18 юни 2014, 08:41
   
  0
   
  0

  До #6 Пуснато от Светослав1

  Светослав1,

  Благодаря за подкрепата. Но много рядко коментирам под новините в Offnews. Ето вчера само написах кратко за Щуми и в коментара си му пожелх скорошно максимално възстановяване. Макар, че честно казано не съм му спортен фен на него. И досега не мога да му простя неспортсменски прояви спрямо съперника му от Уилямс, Даймънт Хил две години на Сузука в Япония и срещу Френзен в канада.

  Но никога не съм отричал , че е велик като карач на пистата. Не по-малко от Сена. Но последния беше и спортсмен.

  В Offnews се старая да не чета коментарите под новините защото няма да се стърпя. А там има толкова ИЗМЕТ, толкова ГНИЛОЧ, толкова ГНУСТ, че ......... , но ти си чел.

  Виж форуите в Offnews са друго нещо. Там спорд мен има много компетентни хора и поносимостта на чуждото мнение е доста висока. Е и там според мен си има някои БРОЙКИ, но то без тях не може.

  Следятам няколко форума , т.е. чета ги само. Най-вече ПОЛИТИЧЕСКИЯ и ОРЪЖЕЙНИЯ. Също има в един от разделите има и за авиацията. И много други интерестни работи има.

 8. #8
  маин 19 юни 2014, 08:52
   
  0
   
  0

  Ако Русия спре да купува военната продукция на Украйна то тогава идва край на военната промишленост на Украйна.

 9. #9
  KOREKTOR 19 юни 2014, 09:21
   
  0
   
  0

  То, че е така, така е и така ще бъде.

  Но те на ХОХЪЛИТЕ новият им БАТКО им е обещал, че ще рботят за него.

  Нали и на нашия български ВПК, лека му пръст, такива обещания се даваха.

  Е какво стана?

  Само като един пример. Направи си НАШИЯ НОВ БАТИ НОВ АРСЕНАЛ там някъде край Лас Вегас който рботи и бълва и продава наши арсеналски варианти на АК-та, а в същото време КАЗАНЛЪШКИЯ АРСЕНАЛ лапа мухи и се топи като ланшния сняг.

 10. #10
  Nash 24 юни 2014, 11:18
   
  0
   
  0

  Тук новината е ве4е "стара" но разсъжденията ми харесват и за това ги прочетох...
  С който се е свързала америка, винаги е пропаднал или загубил. Може в началото да има уж някаква полза и това обикновенно е въдицата да я клъвнат, но в дългосрочен план те винаги обиграват всеки, който им е повярвал... Колко народи са разплакани по света, само понеже американските концерни или банкири имат интереси там... Болшинството хора обаче все още им вярват на плоските лъжи и ги смятат за "много демократични". Но много умни хора на запад даже виждат истината и открито пишат и ги критикуват...  http://lib.vkarp.com/2010/07/31/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B4-%D0%BF%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BB/


  http://modernlib.ru/books/perkins_dzhon/ispoved_ekonomicheskogo_ubiyci/read/  Има още много такива линкове, който търси- намира!

  Тяхната сила е в това, че "демокрцията" като система се опира уж на мнозинството и когато се избере няккаво решение от мнозинството, то много често от болшинството учатници не се вижда директно, как някой "отзад" по хитър метод е "дърпал конците" в своя полза и е измамил мнозиството...
  Така дори и "демокрцията" да е уж система, в която всичко се определя уж с гласувания, уж с балансирани интереси от всички участници, на практика винаги става така, че е възможно да се намерят "свои хора" или предатели, които помагат да се завземе нещо или даже цяла страна да се покори с хитрост...
  По тази методика сега виждаме как и Украйна е поредната жертва на американците... Поставиха този полуидиот Порошенко да е уж президент (пред света всичко което сега ще се решава там, ще е "справедливо", понеже ще се решава от "укринските представители" ...
  А това че той е безхарактерен, не достатъчно умен за да им усети игрта, или просто до там алчен, че да се хване на някаква техна въдица за лична изгода - няма значние. Важното е пред света да се вижда че "Украйна" е решила да "влезе в Нато", "Украйна" е решила да прекрати всички връзки с Русия, че "Украйна" е подписала всички документи с Евросъюза и т.н.. и т.н.. И по този начин леко полеко целият свят вече е под тяхното влияние и контрол...
  Който се интересува и има време да се занимава и прочете и разбере много документи, намиращи се сега в нета, ще стигне също до този извод. За съжление много от тях не са преведени на български и ще трябва да се знаят английски, немски и руски. Колкото повече има човек възможност да чете и разбира тези материали, толкова повече се ужасява от истината и целите на тези, които стоят зад щатите....Още Хитлер е имал също изказвания за причините, защо е обявил война на америка и тех също ги има в оригинал в нета. И още тогава методите им са били същите, още тогава също с лъжи и демагогия, с груба сила когато е било нужно са унищожавали постоянно някъде някого... Ясно е до къде доведе и Германия тази война, сега са станали и те васали на америка. Защо Путин и Русия са им "трън в очите" и Китай също? Ами това са едни от последните страни в света, които все още не са им подчинени и те сега пак със старите изпитани методи се опитват да ги подчинят и тех...

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка