В Луганск е убит американски генерал?

Pan.bg 19 юни 2014 | 16:31 views (7470) commentaries(83)
img По непотвърдена информация на сайта argumentiru.com, който се позовава на източници в опълчението, във военно транспортния самолет Ил-76, който беше свален на 14 юни, докато кацаше на летището в Луганск, освен украински военни, са загинали и висши офицери от НАТО и тяхната охрана.

След последвалата проверка на катастрофата са открити специални огнеупорни сандъци, в които е имало чужди военни документи за самоличност и други документи, които позволяват да се определи тяхната роля в операциите в юго-източната част на Украйна. Това за Argumentiru.com е казал руски офицер от резерва, сега висш представител на съпротивата.

Според него, "на самолета е бил американски офицер начело на делегация, вероятно бригаден генерал. Също така в самолета са били длъжностни лица от централата на НАТО в Брюксел , 15-17 души. " Представители на опълчението смятат, че целта на посещението е да се помогне на украинските щабни офицери за провеждане на финалната фаза на операциите в Източна Украйна.

Попитани за имената и длъжностите на загиналите, опълчението заяви "предадохме доказателствата на Руските спец служби и бяхме помолени да не разискваме случая"

Официално потвърждение на информацията от други източници, все още няма.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 83

 1. #1
  Влад Цепеш 19 юни 2014, 19:36
   
  0
   
  0

  ЕЖК ?

 2. #2
  BaiVan 19 юни 2014, 19:37
   
  0
   
  0

  Argumentam.ru е невалиден DNS.
  Моля посочете верният.
  Благодаря :)

 3. #3
  Zavtra.ru 19 юни 2014, 19:41
   
  0
   
  0

  Zavtra.ru
  Борис Джерелиевский: В Сети распространилась информация, что на сбитом Ил-76 находились не только наёмники из Литвы и Польши, не только десантники, но и находился фактически штаб наступления на Луганск. Среди них – высокопоставленные американские военные, которые должны были координировать всю операцию по уничтожению Луганской Народной Республики. Эта информация действительно очень похожа на правду, потому что мы видим, что после сбития этого самолёта наступления, анонсированные даже Порошенко, который заявил, что, наконец, части (неразборчиво, 01:18) переходят в контрнаступления, оно просто захлебнулось. Более того, что танковая колонна, которая двигалась на Луганск со стороны Счастья, полностью развернулась и ушла назад на запад. Это позволяет сделать вывод, что по всей вероятности действительно было сорвано наступление тем, что координация не осуществлялась действиями хунты.

 4. #4
  Енчо Добрев 19 юни 2014, 20:41
   
  0
   
  0

  ......и с жените и децата си са били. Тези се самозабравиха вече!

 5. #5
  Cold War Veteran 19 юни 2014, 21:12
   
  0
   
  0

  Не можем да разберем чий го търсят братята янки в Югоизточна Украйна? Защитават интересите на фашизоиден "партньор"... Ние сме им съюзник и ако някой ни нападне ще пратят ли Black Water или морската пехота да ни защитят? Ако Одринския гарнизон реши да си увеличи очертанията малко или повече по-насевер, братята янки ще ни защитят ли? Или ще се повтори Кипърската случка? Все пак, някои трябва да отговори на тревогите и опасенията на българския народ...

 6. #6
  KOREKTOR 19 юни 2014, 22:12
   
  0
   
  0

  До #4 Пуснато от Енчо Добрев

  Енчо,

  Не се излагай бе човек. Мисли какво пишеш.

  На моменти даваш индикации, че си свестен човек.

 7. #7
  Анонимен 19 юни 2014, 22:28
   
  0
   
  0

  За мен това си е чист повод на тия боклуци да си намерят пореден повод за война!

 8. #8
  МиГ 19 юни 2014, 22:38
   
  0
   
  0

  Аз не мисля, че има трезвомислещ човек, който да смята, че няма западни съветници (най-малкото) в украинската армия. Въпрос на време е да се докаже. Разбира се, тогава ще се отрича с оправданието, че това е частна армия (всички знаем, че частната армия не действа без благословията на правителството - пример Blackwater в Ирак). Поради тази причина и се бърза да се приключи с т.н. "антитерористична операция".
  То и в Грузия нямаше западни съветници в началото, но после излезе истината.

 9. #9
  Тик Так 19 юни 2014, 23:08
   
  0
   
  0

  #8 Пуснато от МиГ
  виж к'во прав си има западни съветници.
  Още преди месец започнаха да излизат официални кадри от обучение на Украйнски военни от американски инструктори.
  Аз даже се сещам за гранатомети от тези малките американско производство и провеждане на тренировка с тях. Имаше и плячкосани бронежилетки от армията попаднали в опълченците и се коментираше че такива модели никога не е имало в Украйна. Всичко е ясно и МНОГО ПРОСТО. Русия праща ветерани и наемници и запада също праща наемници и разни други нищо ново няма.
  Тука в този сайт в коментар един тупан беше написал много правилно че всичко си е както едно време просто има нови технологий.
  Запада си е от една страна истока от друга.
  Филма е един и същ но със други актьори и декори.

 10. #10
  Nash 20 юни 2014, 00:27
   
  0
   
  0

  Относно: #9 Пуснато от Тик Так

  "...Запада си е от една страна истока от друга.
  Филма е един и същ но със други актьори и декори..."

  Само че с тази разлика, че америка се докопа вече до границите на Русия а Русия просто така няма да се предаде.
  Това с Крим също беше от ясно по-ясно. Онези в Украйна вече си дадоха задниците на америка а на Крим е черноморският флот на Русия. Путин открито си каза: Ние никога няма да оставим исторически руски земи,, дето живеят предимно руснаци, да принадлежат там на Нато...
  Вече на руснаците водата им е до шията, но те не са изплашени. Пак и кой ще спе4ели от това ако се опитва нато или америка да ги превземе?
  За да се унищожи живота на земята е необходимо само да се взривят около 150 ядрени бомби а както америка, така и Русия имат хиляди такива.
  Едно е ясно, Русия не е Ирак или Либия. Плюс това само една подводница от типа "Борей" е в състояние да унищожи 2/3 от щатите с един залп на 16-те си ракети "Булава". Америка най-после ще си намери майстора ако се захване с Русия. Руснаците не са роби и не си дават задника лесно, както други славянски държави. Затова заслужават уважение! БГ е направо за смях или плач. Дойде сенаторът Макейн и веднага се спряха работите по Южен поток. Някакъв си Барозо или бабушка Меркел също могат да завъртят политиката на БГ ей-така за кеф.... даже против нашите национални интереси...
  Да, нищо не се е изменило, само че ние сега сме против Русия, против нашите славянски корени и с някакви си маймуни от америка, които даже не са и народ ами една смес от всякакви мелеси.... На тех няма и да им пука ако цялото БГ загине, даже не знаят каде се намира...

 11. #11
  Иванн 20 юни 2014, 03:00
   
  0
   
  0

  Др. Наш, а когато Руската армия напада нашата страна и народ през 1916г. къде са били тези славянски корени.
  А когато руснаците ни обявиха война и нападнаха през 1944г къде бяха тез корени. Толкова ли не виждате " съвпаденията". Русия като империя беше определена от блшевиките като лоша и имперска страна, защо добрия и състрадателен Съветски Съюз прави същото. Какв тлкова ние българчетата сме им направили на руснаците, че толкова да са се срахували от нас.

 12. #12
  :-) 20 юни 2014, 05:06
   
  0
   
  0

  Др. Иванн отговора е прост, били са в тила на имперската армия и са подривали бойния и дух и подобни неприятни за всяко едно командване по време на война действия. А др. Улянов(Ленин) се е готвил за Германия, по това време наш съюзник, да прави революция и по този начин Русия да загуби войната.

  Така, че болшевиките са петата колона на ген. Колев в тила на руската армия, толкова ли е тудно да съберете 1+1 ;-).

  Ето кой е и прекия началник на ген. Колев, съжалявам не е българския народ, макар подобно на руско-турската имаме общи интереси но са по-скоро тактически.

  He followed this up in 1916 with a successful campaign against Romania (under the overall command of General Erich von Falkenhayn). He was in command of a multi-national army of Bulgarians, Ottoman Turks, and Germans. Despite this, his offensives were very successful, breaking every army that faced his own. On 9 January 1917, Mackensen was awarded the Grand Cross of the Iron Cross, becoming one of only five recipients of this honour in the First World War.

  http://en.wikipedia.org/wiki/August_von_Mackensen

  Така, че поне германците смятат, че победата е в следствиа на таланта на техния маршал, а нашия генерал е просто тактическа фигура.

  П.п. С това не искам д омаловажа гения на един голям българин но факт е, че въпреки неговата виртуозност ние ГУБИМ ВОЙНАТА !!!

  П.П.П. Стратегията печели войните Иванн, не тактиката, да не цитирам 25 вековния трактат ;-))).

 13. #13
  OP 20 юни 2014, 07:54
   
  0
   
  0

  Хееее-Хееее! Добре, че са били комунягите и сифилистика Ленин та да изколим руснаците в Добруджа!
  Ами на южния фронт на кого дължим успеха срещу руските придатъци към френските войски? На гръцките комунисти ли?
  КОМЕНТАРЪТ Е ОБИДЕН.АДМИН

 14. #14
  KOREKTOR 20 юни 2014, 08:03
   
  0
   
  0

  До #11 Пуснато от Иванн

  Здрасти и тук Иванн,

  Едно въпросче. Кой ни е виновен, че все сме били на грешната и губещата страна когато руски или съветски дефакто повече руски пак войник ни е обявявал война. Пак добре, че бяхме съюзници в нашата си Отечествена война 44-45-та година та събрахме доста червени точки с наистина много храброст и героизъм на войниците ни. И благодарение на тези червени точки чичко Сталин е имал очи и ръце да ОТСТОЯВА пред съюзниците му разпарчатосването на България. Поне така съм слушал. Дали е вярно нека да говорят
  историците.

  Лошото е, че ми се струва, че сега пак сме на грешната и лошата страна, както сега му казват, от страната на булкта. Не дай си Боже еб@нето ни ще е яко. Затова пак не дай си Боже да няма пак зададени въпроси след години от нашите наследници:

  "Ама те руснаците защо 20... и нам коя си година ни таковаха такованката?"

  Аз се надявам и мислено се моля на не знам кой си да не се случват такива работи. Но кой ли ме пита мен? Пък и българите като цяло.

 15. #15
  KOREKTOR 20 юни 2014, 08:14
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin До #13 Пуснато от OP

 16. #16
  OP 20 юни 2014, 09:30
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 17. #17
  KOREKTOR 20 юни 2014, 09:35
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, не е по темата. Admin

 18. #18
  OP 20 юни 2014, 09:43
   
  0
   
  0

  "Винтовки сдавшихся в плен советских солдат."
  ДВА МИЛИОНА И ДВЕСТА ХИЛЯДИ "ГЕРОЯ" ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА, сдаващи оръжието си и развяващи бели кърпи....
  Позор!

  http://www.google.ca/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg0.liveinternet.ru%2Fimages%2Fattach%2Fc%2F10%2F109%2F1%2F109001880_large_VINTOVKI_.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.liveinternet.ru%2Fusers%2F2125404%2Fpost307548475%2F&h=566&w=800&tbnid=UYvKN1Bvj_ZFJM%3A&zoom=1&docid=BXOSpMEsDrFZSM&ei=BcKjU9j4GtD-oQShsoAQ&tbm=isch&client=firefox-a&ved=0CBoQMygAMAA&iact=rc&uact=3&dur=1971&page=1&start=0&ndsp=18

 19. #19
  KOREKTOR 20 юни 2014, 09:44
   
  0
   
  0

  Г-н Администратор,

  Прошавайте за нахалството ми, но защо е изтрит целият ми пост "#15 Пуснато от KOREKTOR".

  Не всичко в него беше обиди към ДИВАНЕТО Ор и при това съвсем заслужени според мене. А пък нецензурни мои думи изобщо липсваха.

  Защо изтрихте всичко? Хайде обидните обръщения еди дойди. Но там ставаше ясно поради какво съм ги употребил. Това защо го изтрихте. Нека хората да прочетат и да видят колко струва и колко чини този индивид, това недоразумение [Ор.

 20. #20
  KOREKTOR 20 юни 2014, 09:49
   
  0
   
  0

  До #18 Пуснато от OP

  *******,

  Доказваш, че луд умора няма, само се поти.

  Де те чукат на всички възможни места преносно и буквално, де се пукаш и сцепваш?

  И само да ти подшушна колко си тъп. Нямам нищо общо със Сливен и сливенския край, изключвайки това , че съм минавал от там колкото си щеш пъти ******* *****.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 21. #21
  OP 20 юни 2014, 09:50
   
  0
   
  0

  ************************************************


  Коментарът е цензуриран, не е по темата. Admin

 22. #22
  OP 20 юни 2014, 10:13
   
  0
   
  0

  Хирево, Сенник, Сливен, това не е важно! Важното е, че съветски чекист не е равнозначно на български патриот! Ама така е, като нито бащите ви, нито дедовците ви са виждали руски "освободители". Не циганите и не турците погребват страната ни - българите-съветофили го правите!

 23. #23
  Wladi 20 юни 2014, 10:29
   
  0
   
  0

  Хора аз като ви казвам ,че нашата страна е населена с тъпаци и прости хора като ОР не ви лъжа .
  Той е прав не турците строят джамии във всеки български град в Южна България и турците не умишлено потурчват циганите това го правят руснаците. Руснаците са виновни ,че през 1989 ни оставят най-мощната армия , руснаците са виновни ,че хората нямат пари да дадат на децата си да ги изучат да ги облекат в нови дрехи за това само руснаците са виновни.
  И като го питате какъв му е идеала за "български патриот" ще клекне там и ще гледа като Дарт Вейдър . Като го питате не е ли по-добре поробени от руснаци православни и славяни , но да ни има на картата на света той ще ви каже ,че руските чекисти са виновни и е по-добре турците да ни колят още 500 гд това ли му е идеала за "български патриотизъм" ?!
  Защо през 1877-1878 не дойдоха Франция,Германия,Англия или САЩ да си проведат собствена политика и да ни "поробят" те ?!
  Толкова е смешен ,че не може да отговори на нито един от тези въпроси , защото руснаците са виновни !

 24. #24
  wer43 20 юни 2014, 10:30
   
  0
   
  0

  http://lifenews.ru/news/135282

 25. #25
  OP 20 юни 2014, 10:41
   
  0
   
  0

  Аз пък ви казвам: НЯМА ПО-СМЕЛИ ОТ РУСНАЦИТЕ! ТЕ СА НАШИЯТ СТОЖЕР!
  http://s017.radikal.ru/i405/1304/01/8fd4ff6b267a.jpg

 26. #26
  Preslav 20 юни 2014, 10:43
   
  0
   
  0

  Призив... Поне водете културна дискусия и не се обиждайте помежду си. Всеки си има мнение, всеки си го защитава, стига да не бъде нещо, което е лъжа относно националната ни история.
  Поне след тази трагедия в Аспарухово, не се обиждайте. Моля ви.

 27. #27
  OP 20 юни 2014, 10:50
   
  0
   
  0

  "Патриотът" Иванн поде встрани от събитията. После Wладульо и Кульо решиха, че са "патриоти" тоже!...

 28. #28
  Апропо 20 юни 2014, 11:47
   
  0
   
  0

  ОР ли си, ... ли си, не знам! :(

 29. #29
  KOREKTOR 20 юни 2014, 12:03
   
  0
   
  0

  До #25 Пуснато от OP

  Аз пък за пореден път ти казвам, че от теб по-*** и по-зомби няма.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 30. #30
  Wladi 20 юни 2014, 12:17
   
  0
   
  0

  Добре Преслав не го ли виждаш тоя какъв смешник е , задаваш му въпроси , на които не може да отговори и бяга . Като е такъв мъжкар защо не отговаря ?! Както казва Волен тълкуватели на историята са много , но историята е една единствена !
  В моя род 1 дядо и 2ма прадядовци са загинали за тази дивашка страна , която отказва да си признае собствената история , вече 20 години никой не поддържа войнишките паметници да иде човек да остави едно цвете такава мърша сме ние българите ! Колко човека се издавиха за 1 ден само защото някой краде от собствения си народ за да си купи Мерцедес при това все такива "патриоти" при това от най-дясната партия ГЕРБ !
  И тоя смешник като го питаш какъв му е идеала за "патриотизъм" няма отговор да седим със Запада и ,че руснаците са лоши до тук . Не сме народ ние доказано е "патриот" предаде Левски !
  Само ги слушам 20 гд как всеки политик е "патриот" , предполагам ,че ОР е същия "патриот" не си знае историята .
  Робско и предателско племе сме ние българите ще се избием едни други , а най-лошото , че заради тази кавга вчера загинаха 2 деца , а той да говори за "патриотизъм".

 31. #31
  KOREKTOR 20 юни 2014, 12:46
   
  0
   
  0

  До #27 Пуснато от OP

  А бе ****** СМОТАН и *****,

  Против Иванн пък какви притенции можеш да имаш бе *****.

  Иванн (Българин) е на безброй светлинни години над теб бе ******* във всяко едно отношение. Просто си несъпоставим до него.

  Иванн (Българин) е ПАТРИОТ истински за разлика от теб ****** и ******* на ******* и *******.

  От това, което съм прочел писано от Иванн (Българин) си личи, че му е болно и срамно от това което е в България, сърцето му се къса, за разлика от ТВОЕТО ЛИЦЕМЕРИЕ, ТВОЕТО БЕЗДУШИЕ, ТВОЯТА ПРОСТАЩИНА и ТВОЯТА ДЕМАГОГИЯ.

  Споделям го това за Иванн (Българин) независимо,че почти винаги сме на различни мнения.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 32. #32
  Тик Так 20 юни 2014, 15:19
   
  0
   
  0

  200 танка УРА УРА УРА....
  http://www.focus-news.net/news/2014/06/20/1934416/silite-na-donetskata-narodna-republika-sa-poeli-kontrol-nad-tankova-baza-v-artyomovsk.html

 33. #33
  lo6a rabota..... 20 юни 2014, 17:04
   
  0
   
  0

  specialen pozdrav na simpatizira6tite na rusnacite za uspeha:-)))))))  samo da e istina i da imat dostatu4no obu4eni hora za tqh:-))))

 34. #34
  Енчо Добрев 20 юни 2014, 18:08
   
  0
   
  0

  Да ви кажа честно този сайт май започва да ме отвращава. Имам в предвид коментарите. Почти постоянно се появява един Коректор и започва: простак, тъпанар, говедо, малоумник и т.н.". Не се търпи вече. Язък за интересните четива. И Англия падна снощи. ....ужас. Дано поне Чили да спечелят, там имам мангизки заложени.

 35. #35
  йольо 20 юни 2014, 18:26
   
  0
   
  0

  До 32
  Само че откъде ще вземат само ГСМ и амуниции? Дали всички са в движение? Те щом украинците не са ги размърдали досега значи има причина да не се използват. А по принцип това е добре и да успеят дано, щото ако загубят и Москва не се намеси жална им майка...
  Исках да попитам за един случай (май беше на летището в Луганск) за престрелка м/у части на Украйнската армия от Днепропетровск и Лвов, дали е вярно и за линк ако може.

 36. #36
  :-) 20 юни 2014, 18:28
   
  0
   
  0

  Сега че някой хора предпочитат да отчитат само собственото си величие, си е техен проблем.

  Колкото и да е велик Колев, факт е че накрая губим и войната и част от териториите, които той е отвоювал.

  Сега сигурно и за това е виновен "сифилиситка" Ленин, че в точно тоз момент на тоз театър на военните действия интересите му съвпадат с тези на ген. Колев.

  Ленин не само адмирира немците, включително и немците Маркс и Енгелс, а включва в книгите си класиците на немската философия, това вече в далеч по-дългосрочен план.

  Армията както добре е обяснено в по-долното клипче е само един от методите за контрол, при това не най-мощния :-).  Самия ОР е доказателство за контрол от по-високо информационно ниво ;-).

 37. #37
  Иванн 20 юни 2014, 18:54
   
  0
   
  0

  Др.Комун, дали Българската армия е била в тактическо отношение зад тила,или преди тила на Руската армия това няма никакво значение. Нашите войски са си били на наша, българска територия и не са имали никакви планове да нападат Русия или Руската армия, независимо коя държава в коя коалиция е била.

  Абсолютно същото се получава и по време на Втората Световна война, след подписването на Тройния пакт. Българското държавно ръководство заявява на Германското ръководство- ето, искате да нападнете Гърция и Югославия, нападайте ги, ние няма да участваме в тази ваша агресия с Италия срещу нашите съседки. Минавайте през наша територия и правете каквото си поискате, ние сме безсилни да ви попречим и няма да воюваме срещу вас.
  След шест седмици Германия напада и Съветския Съюз, но нашите власти пак не се включват в германската агресия. Искат германците няколко пъти България да участва поне символично във войната с няколко дивизии, дори доброволческа, българите категорично отказват и след третия път Германия се отказва да ни моли.

  Германците искат поне да скъсаме дипломатическите отношения със Съветския Съюз, лично Царя и Правителството отказват и заявяват, че Съветския Съюз до този момент не е сторил нищо лошо на българите и няма индикации, че има намерение да стори. Следователно България няма никакви причини да скъса дипломатическите си от отношения със Съветите. Вие се оправяйте помежду си, това си е ваш конфликт, вчера бяхте съюзници,днес се избивате като за световно, оставете ни намира, ние не искаме да се месим в отношенията на такива супер-сили като вас. Принципна ли е била позицията на българското ръководство? Ами принципна, но наивна. След три години тази принципна политика беше отнесена от братята славяни като бръмбар сламка.

  И какво излиза драги Комун ,поетът Иван Вазов не е разбирал нещата като теб и взел че се изложил със стихотворението срещу руските агресори. Но всичко е ясно, влизаме в комунистическия Параграф 22 и виждаме, че Народния поет е фашист, един от първите в света. Само фашисти може да обвиняват държавите на руснаците- братя. Нещо да греша?

 38. #38
  :-) 20 юни 2014, 18:59
   
  0
   
  0

  В "Матрицата" Моисей обясняваше на Нео, че взимането на "червеното" хапче след определена възраст е опасно :-).  Съжалявам :-(.

 39. #39
  KOREKTOR 20 юни 2014, 19:05
   
  0
   
  0

  До #34 Пуснато от Енчо Добрев

  Ех Енчо, Енчо,

  Няма-а-а-а, няма да те лъхне акъла.

  Кога стана НАТОВЕЦ с главни букви, кога ти почерня гъза. Перефразирам онова за калайджията. Ама няма как, нали задокеанските ти господари КРАВАРИ ви набиват в тиквите постояно, че Путин ви е основния враг. Основния ви враг сте си самите вие, защото се мислите за страховити СОЛДЖЪРИ, поне такивата като теб подобните. Дано не се налага да я проверяват тази твоя СТРАХОВИТОСТ.

  А бе човече жалко, скривай се по-солидно и не се показвай за да не се излагаш.

  Недей подронва впечатлението на хората за българските военни. Ти си срам за армията ни с тези си тъпи, елементарни, плоски и просташки разсъждения.

  Искренно се надявам такива индивиди като тебе в армията да са ЖАЛКО МАЛЦИНСТВО

 40. #40
  :-) 20 юни 2014, 19:14
   
  0
   
  0

  Давайки територията си за атака и участвайки на страната на една коалиция ти вече си обявил страна.

  Не може хем да искаш кейка да е пред теб в чинията си, хем да си го изял ;-))).

  Това какво Вазов е написал е подчинено на емоцията му(тактическо събитие), а тя е ходила и в двете посоки ;-). Въпроса е къде е Вазов сратегически, хайде да ни го обясниш.

  Сега квантовата физика позволява две противоречащи си събития да съществуват едновременно но по правило това се случва в паралелни светове. Така, че вероятно таз война е била в един свят а другата в друг ;-).

 41. #41
  до ! 20 юни 2014, 19:15
   
  0
   
  0

  Излиза драги, че Господ, Хитлер и цар Борис III са разбрали прекрасно, че българинът не може, не трябва и е греховно да е срещу Русия! Само ти и днешните политически родни пендели заставате срещу тази свята истина.Както казва банкера Буров /не е комунист/, за българина има няколко святи неща - майката, земята, децата, училището, армията и - Русия!Англофил е Буров.Казал го е като констатация за онова време.Тогава още са били живи хората, помнещи башибозушките кланета и загиналите за свободата на България руски синове.Годините минават, нишката на предаваното между поколенията изтънява и се прекъсва, политиката се обръща, кончитите и педелвайсите се множат.С две приказки - мръсниците надделяха!

 42. #42
  Енчо Добрев 20 юни 2014, 19:19
   
  0
   
  0

  Коректор, ти в ред ли си, бе човече, не се ли умори да ръсиш обиди?

 43. #43
  KOREKTOR 20 юни 2014, 19:20
   
  0
   
  0

  До #34 Пуснато от Енчо Добрев

  Ех Енчо, Енчо,

  Няма-а-а-а, няма да те лъхне акъла.

  А бе Енчо, да ти кажа честно вече се съмнявам като четеш нещо дали го асимилираш с мозъчето си.

  А сега погледни, прочети и осмисли ако имаш възможност, кога, за кого, за какво и защо употребявам думите и определенията които така дълбоко смущават и възмущават нежната ти душица.

  Много те моля изпълни тази ми скромна воля и си направи изводи ако можеш и имаш с какво. Ако не си извлечеш правилни изводи по-добре се скрий за да не станеш и ти носител на тези мои думите и определенията които така дълбоко смущават и възмущават нежната ти душица.

  Моля те най-човешки спести ми това!

  Разбра ли?

 44. #44
  Енчо Добрев 20 юни 2014, 19:30
   
  0
   
  0

  Луд умора нема! Довиждане, Коректорчо!

 45. #45
  :-) 20 юни 2014, 19:34
   
  0
   
  0

  Сещам се нещо от Булгаков ;-):

 46. #46
  Иванн 20 юни 2014, 21:10
   
  0
   
  0

  Др. Комун, единственото условие да стигнете до истината е самостоятелно и без да вярвате на никого еднозначно да се освободите от комунистическите догми. Никакъв друг вариант няма. Имате често пластично мислене, давате точни факти, но като пръснете от спрея с комунистическите лъжи, всичко пропада. Ето само един пример да се отървете от комунистическите лъжи. Или най-малко ще разобличите комунистите. Попитайте някой по-високопоставен комунистически функционер да Ви каже защо в България комунистите не построиха социализма и комунизма. И го помолете да не Ви говори за Горбачов и Рейгън, или за империалистическата пропаганда и идеологическа диверсия на запада.

  Втория примерен въпрос нека бъде, а защо и в другите комунистчески държави не беше построен комунизма. Как пък резултатите от строителството на комунизма във всички тези страни е един и същ. Що за съвпадение. Не, не е съвпадение, а закономерност-КОМУНИЗМЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН.

  Което автоматически прави комунистическата теория за неправилна и нереална. А комунистическата пропаганда за невярна. И не случайно няма реализирано нито едно комунистическо обещание, заклинание,лозунг или конгресно решение.

  НИТО ЕДНО!!!

  Е, на какво основание Вие се придържате все още към комунистическите стереотипи. Да се надявате комунизма да бъде построен при повторен опит е чиста химера.
  Както стигането на светлите хоризонти на комунизма, или до спирането на въртенето на Земята, което щяло да настъпи когато комунизма победи в целия свят. Или до пълното съединение пролетариите от целия свят
  Колкото по-бързо се освободите от комунистическото бреме, толкова по- бързо ще стигнете до реалностите в живота. Избора е само Ваш.
  За съжаление няма антихапче против комунистическто хапче.

 47. #47
  KOREKTOR 20 юни 2014, 22:00
   
  0
   
  0

  До #46 Пуснато от Иванн

  Иванн-е,

  Виртуален приятелю, ако мога така да се обърна,

  интересно ми е да те чета, ама айде стига с комунизЪма. Не го построихме и това е.

  Добре, но и капитализЪма явно не е панацея за света.

  То ние вдва ли , но да се надяваме следвщите поколения ако ги има да сътворят нещо свястно.

 48. #48
  Иванн 20 юни 2014, 22:37
   
  0
   
  0

  Твърдението на колегата- комунист, че ако някоя държава позволи на чужда армия да се дислоцира на найна територия означава еднозначно въвличане във война против тази държава е неправилно. Ако някой повярва на комунитите, тогава защо поне Съветския Съюз не е прекратил дипломатическите си от отношения с България.
  Комунистите твърдят следното:

  - България е фашистка и нацистка държава
  - България е водила агресия срещу Съветския Съюз, позволявайки дислокация на войските на Германия на българска територия
  - България е водила антисъветска политика,както казв един офицер - комунист, териториално и икономически тя е била придатък на Тройния пакт


  Добре, нека допуснем, че комунистите са абсолютно прави, но както един колега тук, а после и аз казахме, че има едно малко, пък може и голямо "но".
  Уважаеми комунисти, кой може да посочи поне един българин, който на 1-ви март 1941г. е знаел, че след близо четири месеца единственият съюзник на Съветския Съюз ще го нападне.
  Добре, ние българчетата не сме толкова будни и не сме знали, но посочете някой руснак, или британец, французин или американец, турчин, или исландец, който е знал какво ще стане на 22 юни 1941г.
  Добре, това не е важно, това е несъществена подробност. Но след започване на Германско-Съветската война, защо Съветите не скъсаха дипломатическите си отношения с нас. Или Сталин и Молотов не са знали, че България автоматчески се явява икономически, териториален и военен придатък на Германия и нейните съюзници. Съветския посланик Александър Лавришчев и той ли не е знал каква се явява Българя към неговата страна.

  Уважаеми др. Комунст, казах по- рано на два пъти, този път Ви казвам само на Вас. Ама моля Ви се като грешен дявол, умолявам Ви до полуда, прочетете следното:

  В нощта срещу 22 юни 1941 г. Германия обявява войната срещу Съюза, а в последващите дни и другите й военни съюзници. България мълчи и нищо не казва. Съветското разузнаване по указание от Ставката засилва вниманието си и активизира агентурните си мрежи на наша теротория, особено по морското крайбрежие. Следи се всяка предислокация на нашите войски. Резултат- никакъв. И една сутрин радиопосслушвателния възел на Съветското посолство в София записва съобщение на българското радио на Средни и Къси вълни, че "България обявява пълен неутралитет по " германо-съветския конфликт"". Съветския посланик и политическия съветник Д. Яковлев са информирани незабавно след превода на текста и се хващат за главите. Не смеят да изпратят телефонограма до Сталин и Молотов, защото това не попада в нормалната логика при войните и военните коалиции. Чудят се какво да правят и Лавришчев заявява, че до получаване на официално потвърждение от Българските власти, той не може да се реши да подава каквато и да е информация на съответните органи в Москва. В следващите часове Радио София повтаря съобщението си. Лавришчев нарежда на аташето по печата да позвъни в Министрството на Външните работи и от там получава утвърдителен отговор, че съобщението е автентично.
  Чудят се всички какво да правят.Съобщението на Радио София няма правна и дипломатическа стойност и изпращането му до Ставката и Правителството би могло да пьдведе съветското ръководство. Затова решават да изпратят официален съветски представител в нашето минстерство и секретаря му да предостави копие от декларацията на Министерския Съвет. Така и става.
  Чак тогава е изпратена кодирана телефонограма в Москва. По линия НКИД е повикан Българския пълномощен министър в Съветския Съюз Иван Стаменов, който също потвърждава автентичността на декларацията. А той е бил вербуван за агент на НКВД когато е бил в Италия, още през 1938г.
  Сталин, Молотов, Берия и Жданов са във възторг, но не съобщават този факт на Георги Димитров и Васил Коларов. Защо ли? Поне вие комунистите бихте могли да се досетите.

  Този факт е уникален до този момент. Върховното командване чрез ГРУ и неговия началник Голиков също не регистрира никаква актитивност на вражески действия от страна на Българската войска.

  Сталин се убеждава, че България не може да се счете за враг на Съветския Съюз и за да даде официално потвърждение на Българското правителство , поканава в Кремъл посланика Стаменов. Това посещение е регистрирано от личния секретар на Сталин полковник и после генерал Поскрибишев в специалната " Книга за посещения на лицата при др. Сталин".
  На този прием след ръкостискане със Сталин и Молотов, на Стаменов му е предаден текста на поздравителната телеграма на Правителството на СССР до Н.В. Цар Борис и Правителството на Царство България. След импровизиран коктейл Иван Стаменов отива в нашето посолство и веднага изпраща телефонограма до нашето правителство. Тя е прихваната от радиоподслушвателните служби на Военното разузнаване на Германия(Абвера) и след като е преведена на немски е докладвана лично на Хитлер и неговите съветници. Той разпорежда да не се повдига въпроса по дипломатически път към българските власти и специално към Цар Борис. Е , защо драги комунета този зъл гений е дал това тактично за нас разпореждане. Отговорът е лесен, хайде да помислим заедно. Хитлер в случая или е бил глупав, или стрхлив. За глупоста му цял свят знае, но да се страхува точно от българчетата? Не върви, нали Хайде сега открийте енигмата, нали всичко знаете.

 49. #49
  Тик Так 20 юни 2014, 22:54
   
  0
   
  0

  ВСИЧКИ СТЕ ГАДНИ КОМУНИСТИИ зиг хайл!
  Гледам темата си умира със 31 коментара, пускам нещо по нея... след няколко часа гледам 48 коментара и се радвам. А какво да видя тука се спори кой е комунист кой не е, кой е боклук и кой е луд. Друг чел не дочел се чувства обиден заради някой си коментар нищо че не е за него и след 10 коментара се разбира че не е за него ама няма значение войната е обявена.
  История се цитира и тем подобни както обикновенно всяка тема се политизира за тия гадни комунисти само костов го няма сигурно та да каже кви са добрички американците.
  Защо всяка тема трябва да има коментари за политика?
  Тука темата е за съвсем друго не за комунисти втората световна или римляните.
  Само се джафкате като балъци заради някой си комунист или демократ.
  Ей го американеца добре ни разделя и ни владее като прости маймуни. И Украйна я разделиха на про-евро и про-русия.
  Нас ще ни разделят на: про-демократично европейски, про-фашистко щатски, про-туркски, про-гейски, про-цигански, про-руски, про-комунисти и още няколко про-нещо си. Ебати и народа заухав само се делим на нещо и се караме нищо не става от нас.

 50. #50
  капитанче 20 юни 2014, 23:03
   
  0
   
  0

  Хе-е-хе, банът свърши, а Красная и вся осталная сволочь още нямат и една цяла украинска област. Аллоооууу спИциалистите по военно дело, нали за три дни 1/3 от Украйна щеше да е под опъченски/руски флаг? Нещо май не върви рИволюцията, Джуджето само за толкоз ли има да плаща? Гледаме от добрата страна - Украйна нямаше национален идеал - сега има - войната с руската бляд, другото е ала-бала, САЩ, Англия и Германия няма да ги оставят, само гледайте сеира. Славянско братство?! Смях, московската бляд продаде поредния славянски народ на Чичо Сам за пет гроша.

 51. #51
  KOREKTOR 20 юни 2014, 23:49
   
  0
   
  0

  А бе хора,

  Kой е този палячо дето се е изцвъкал в #50?

  От къда са го изтървали този **********?

  Коментарът е цензуриран, не е по темата. Admin

 52. #52
  Krasimir Dimitrov 21 юни 2014, 00:15
   
  0
   
  0

  Това *******, дето се зове капитанче, пак ли се появи? Сега остава да цъфне и другия такъв, костов и чао на форума. Всички теми ще бъдат замазани до само една тема - Путин е виновен за всичко.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 53. #53
  Въпрос 21 юни 2014, 01:49
   
  0
   
  0

  "Това педерасче...
  От къда са го изтървали този откачалник?
  Kой е този палячо дето се е изцвъкал "

  ПАН, САМО ВИЕ ЛИ СЧИТАТЕ ПОДОБНИ "ОДОБРЕНИ" ОБИДИ ЗА НОРМАЛНА ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ?!
  ЗА КАКВО Е ТОГАВА ТОВА ЧАКАНЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ?

 54. #54
  Въпрос 21 юни 2014, 02:07
   
  0
   
  0

  ВЪПРОСЪТ МИ ОСТАВА И СЕГА, СЛЕД КОЗМЕТИЧНАТА ВИ НАМЕСА - КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОТ КОМЕНТАРИ КАТО №51 и №52? В ТЯХ НЯМА ПОЗИЦИЯ, НЯМА ТВЪРДЕНИЕ, НЯМА СМИСЛЕНА ДУМА, НЯМА НИЩО ОСВЕН ПРОФАНЩИНА!?

 55. #55
  KOREKTOR 21 юни 2014, 02:31
   
  0
   
  0

  До #54 Пуснато от Въпрос

  Неуважаеми г-н Въпрос,

  Позволявате ли да Ви отправя само три въпроса?

  1.Вие г-н Въпрос какво стойностно намирате в коментара в #50? Там няма нищо освен ПРОСТАЩИНА.

  2.****************************************

  3.Какъв е смисъла от коментари като #50?

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 56. #56
  OP 21 юни 2014, 02:43
   
  0
   
  0

  Дължа извинения към Иванн! Адреса на критиката ми бе към социолога от ВА с прозвище :-)

 57. #57
  Иванн 21 юни 2014, 02:51
   
  0
   
  0

  Твърдението на колегата- комунист, че ако някоя държава позволи на чужда армия да се дислоцира на найна територия означава еднозначно въвличане във война против тази държава е неправилно. Ако някой повярва на комунитите, тогава защо поне Съветския Съюз не е прекратил дипломатическите си от отношения с България.
  Комунистите твърдят следното:

  - България е фашистка и нацистка държава
  - България е водила агресия срещу Съветския Съюз, позволявайки дислокация на войските на Германия на българска територия
  - България е водила антисъветска политика,както казв един офицер - комунист, териториално и икономически тя е била придатък на Тройния пакт


  Добре, нека допуснем, че комунистите са абсолютно прави, но както един колега тук, а после и аз казахме, че има едно малко, пък може и голямо "но".
  Уважаеми комунисти, кой може да посочи поне един българин, който на 1-ви март 1941г. е знаел, че след близо четири месеца единственият съюзник на Съветския Съюз ще го нападне.
  Добре, ние българчетата не сме толкова будни и не сме знали, но посочете някой руснак, или британец, французин или американец, турчин, или исландец, който е знал какво ще стане на 22 юни 1941г.
  Добре, това не е важно, това е несъществена подробност. Но след започване на Германско-Съветската война, защо Съветите не скъсаха дипломатическите си отношения с нас. Или Сталин и Молотов не са знали, че България автоматчески се явява икономически, териториален и военен придатък на Германия и нейните съюзници. Съветския посланик Александър Лавришчев и той ли не е знал каква се явява Българя към неговата страна.

  Уважаеми др. Комунст, казах по- рано на два пъти, този път Ви казвам само на Вас. Ама моля Ви се като грешен дявол, умолявам Ви до полуда, прочетете следното:

  В нощта срещу 22 юни 1941 г. Германия обявява войната срещу Съюза, а в последващите дни и другите й военни съюзници. България мълчи и нищо не казва. Съветското разузнаване по указание от Ставката засилва вниманието си и активизира агентурните си мрежи на наша теротория, особено по морското крайбрежие. Следи се всяка предислокация на нашите войски. Резултат- никакъв. И една сутрин радиопосслушвателния възел на Съветското посолство в София записва съобщение на българското радио на Средни и Къси вълни, че "България обявява пълен неутралитет по " германо-съветския конфликт"". Съветския посланик и политическия съветник Д. Яковлев са информирани незабавно след превода на текста и се хващат за главите. Не смеят да изпратят телефонограма до Сталин и Молотов, защото това не попада в нормалната логика при войните и военните коалиции. Чудят се какво да правят и Лавришчев заявява, че до получаване на официално потвърждение от Българските власти, той не може да се реши да подава каквато и да е информация на съответните органи в Москва. В следващите часове Радио София повтаря съобщението си. Лавришчев нарежда на аташето по печата да позвъни в Министрството на Външните работи и от там получава утвърдителен отговор, че съобщението е автентично.
  Чудят се всички какво да правят.Съобщението на Радио София няма правна и дипломатическа стойност и изпращането му до Ставката и Правителството би могло да пьдведе съветското ръководство. Затова решават да изпратят официален съветски представител в нашето минстерство и секретаря му да предостави копие от декларацията на Министерския Съвет. Така и става.
  Чак тогава е изпратена кодирана телефонограма в Москва. По линия НКИД е повикан Българския пълномощен министър в Съветския Съюз Иван Стаменов, който също потвърждава автентичността на декларацията. А той е бил вербуван за агент на НКВД когато е бил в Италия, още през 1938г.
  Сталин, Молотов, Берия и Жданов са във възторг, но не съобщават този факт на Георги Димитров и Васил Коларов. Защо ли? Поне вие комунистите бихте могли да се досетите.

  Този факт е уникален до този момент. Върховното командване чрез ГРУ и неговия началник Голиков също не регистрира никаква актитивност на вражески действия от страна на Българската войска.

  Сталин се убеждава, че България не може да се счете за враг на Съветския Съюз и за да даде официално потвърждение на Българското правителство , поканава в Кремъл посланика Стаменов. Това посещение е регистрирано от личния секретар на Сталин полковник и после генерал Поскрибишев в специалната " Книга за посещения на лицата при др. Сталин".
  На този прием след ръкостискане със Сталин и Молотов, на Стаменов му е предаден текста на поздравителната телеграма на Правителството на СССР до Н.В. Цар Борис и Правителството на Царство България. След импровизиран коктейл Иван Стаменов отива в нашето посолство и веднага изпраща телефонограма до нашето правителство. Тя е прихваната от радиоподслушвателните служби на Военното разузнаване на Германия(Абвера) и след като е преведена на немски е докладвана лично на Хитлер и неговите съветници. Той разпорежда да не се повдига въпроса по дипломатически път към българските власти и специално към Цар Борис. Е , защо драги комунета този зъл гений е дал това тактично за нас разпореждане. Отговорът е лесен, хайде да помислим заедно. Хитлер в случая или е бил глупав, или стрхлив. За глупоста му цял свят знае, но да се страхува точно от българчетата? Не върви, нали Хайде сега открийте енигмата, нали всичко знаете.

 58. #58
  OP 21 юни 2014, 07:51
   
  0
   
  0

  Колега, написаното от вас е занимателна енигма, но се съобразявайте с часът на публикацията - всички спяха!

 59. #59
  Sold-er 21 юни 2014, 07:59
   
  0
   
  0

  До #61 Като си повториш простотията 10 пъти няма да стане по-убедителна! Май не си разбрал, че в този свят е важна ОФИЦИАЛНАТА позиция.....а тогава имало ли е официален договор между БГ и Германия...или между Хитлер и Борис? Ако е имало значи сме загубили войната и Русия има пълното право да ни третира като противник, капиш???? Щото и Сащ НЕОФИЦИАЛНО подпомагат разни "революцийки" по цял свят....но ОФИЦИАЛНО народите сами се борят за "освобождението" си, нали г-н "демократ"? И пак ще повторя за простаци като теб.......сега нито в Русия има комунизъм, нито в Сащ има демокрация....не ни заливайте с безмислените си идеологически войни! Дреме ми на х*я за КомунизЪма, за Демокрацията и КапитализЪма....носете си ги в гроба!

 60. #60
  KOREKTOR 21 юни 2014, 10:45
   
  0
   
  0

  Ей сега току що чух по наша мастита медиа супер пропаганда и супер манопулация на плебса.

  Току що по БТВ (БОКО ТВ) една дропла говорейки нещо за световното в Бразилия намеси пак политиката казвайки нещо в този дух:

  "И докато в Браилия света се радва на футбола, то в Украйна в Донецк най-богатия украинец Ренат Ахметов с неимоверни усилия се мъчи да спаси футбола. Мъчи се казва тази така набедена журналистка да спаси отбора си Шахтьор. Знаете казва тази кикимора , че в Донецк по улиците се разкарват въоръжени бандити сепаратисти, които заплашват и тероризират местните хора. И за да спаси отбора и стадиона от бандитите Ренат Ахметов е наел негова частна въоръжена охрана."

  Е това е върхът на българския журналистически и медиен сладолед.

 61. #61
  Въпрос 21 юни 2014, 12:05
   
  0
   
  0

  ПАК ВЪПРОС ДО ПАН! В 02,07 ЧАСА ЗАДАДОХ ВЪПРОС ДО ДЕЖУРНИЯ АДМИНИСТРАТОР НА САЙТА, А В 02,31 ЧАСА МИ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА НЯКАКЪВ КОРЕКТОР, КОГОТО НЕ ПИТАМ НИЩО.
  ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА, ЧЕ АДМИНИСТРАТОР В САЙТА ПАН ВЕЧЕ МУ СЕ КАЗВА КОРЕКТОР?

 62. #62
  AIR-1 21 юни 2014, 12:16
   
  0
   
  0

  Уважаеми потребител на сайта. Сайтът има правила, които може да прочетете тук. http://pan.bg/?page=rules. Администраторите се стремят да ги прилагат еднакво към всички потребители, като същевременно не нарушават свободата на словото. Ако имате забележки моля пишете тук: info@pan.bg

 63. #63
  KOREKTOR 21 юни 2014, 12:26
   
  0
   
  0

  До #61 Пуснато от Въпрос

  Неуважаеми г-н Въпрос,


  Не, не съм аз "КОРЕКТОР" (изписава се сна латиница така KOREKTOR) администратор в сайта и нямам никаквм желания и амбииции да съм такъв. Отговорих Ви (макар и неуважаем Ви пиша в учтива форма, забележете жеста ми) в качеството си на редови и най-обикновен потребител на сайта pan.bg. Зададох Ви 3-те си въпроса, защото явно някой трябва да ви разясни и разграничи ОБЕКТИВНОСТТА от ПРОСТАЩИНАТА на психопалячото "капитанче".

  Стана ли Ви ясно
  неуважаеми г-н Въпрос,
  ?

  Ако не Ви е станало ясно и Господ не ще Ви разясни.

  Тогава кой да Ви е на помощ аз не мога да зная.

  Преявно е , че и сам не можете да си помогнете.

  Освен ДУШЕВНО да *************** какво друго Ви остава?

  Чувек без духовност е хич човек.

  Е в този случай жив Ви жалея.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 64. #64
  Preslav 21 юни 2014, 12:56
   
  0
   
  0

  Ще полудея от вас... Абе днес е събота, я се разходете малко навън... Биричка, мач, локви, дъжд... Само навън да сте... По-хубаво е от виртуалността, дори и да вали...

 65. #65
  Krasimir Dimitrov 21 юни 2014, 12:57
   
  0
   
  0

  До #54 Пуснато от Въпрос.
  Ще се опитам да те ориентирам защо написах този коментар, който не беше по темата. Ако имаш време,разрови стари теми и виж какво пишат там костов и капитанчето. После може пак да говорим.

 66. #66
  Въпрос 21 юни 2014, 14:05
   
  0
   
  0

  До №65
  Ситуацията е следната: Х изказва едно твърдение. В отговор Y и Z не коментират твърдението, а дават квалификации на Х. Сам си отговори какво си мисли всеки страничен читател за Х, Y,и Z...

 67. #67
  Krasimir Dimitrov 21 юни 2014, 14:44
   
  0
   
  0

  До #66 Пуснато от Въпрос.
  Добре, нека не занимаваме хората с неща, които не са за тук. Аз няма какво да добавям. Горе споменатите от мен личности, сами ще се представят.

 68. #68
  капитанче 21 юни 2014, 15:33
   
  0
   
  0

  Какво е общото между:
  1. Чехия
  2. Унгария
  3. Литва
  4. Латвия
  5. Естония
  6. Грузия
  7. Украйна
  а)били са в лагера на Максва
  б)били са прецакании от Масква
  в)не искат и да чуят за масквичи
  г)всички отговори са верни
  п.п дръжте се на темата Украйна-Русия, гей парадът е отменен, там е мястото на гейобичните

 69. #69
  Sold-er 21 юни 2014, 16:11
   
  0
   
  0

  До #68 Пак ли почна да пишеш непотвърдени глупости бе, олигофен? Я провери какво е казал вчера чешкият президент за Русия.

 70. #70
  KOREKTOR 21 юни 2014, 18:07
   
  0
   
  0

  До #64 Пуснато от Preslav

  Какво лошо съм му казал на г-н Въпрос та ми е цензуриран пост #63

  Подчертал съм му, че не го уважавам.

  Задължително ли е да го уважавам?

  Също така съм му намекнал, че е ДУХОВЕН труп.

  Това престъпно ли е?

 71. #71
  каптанче 22 юни 2014, 10:49
   
  0
   
  0

  Темата не е ли за Украйна и Русия? Коя държава с подписа си гарантира суверенитета и териториалната цялост през 1994г. и коя държава 20 години по-късно, без нито един повод на агресия от страна на Украйна, анексира Крим и плю върху собствения си подпис?
  Помощ - не е САЩ, Англия или България.
  п.п Солд-ер, нали съм ти казал да не се косиш по теми, до които нямаш капацитет дори да се докоснеш ментално.

 72. #72
  Sold-er 22 юни 2014, 11:58
   
  0
   
  0

  До #71 Тъй като ти чета простотиите ....ментално можеш да се докоснеш само до лудницата! А може и да си я надскочил вече! Надявам се вече да не си действащ капитан, че ще намалее и без това малкото уважение към днешното офицерство! Не мога да разбера как допускат такъва дебили да стават офицери и да командват хора! Май ще се окаже вярно, че в ВУ първият тест е: един дърт полковник минава през всички кандидати и ги чука с пръст по главите, все едно че пробва дини.....и на които главите бият най-на празно са приети веднага!

 73. #73
  Krasimir Dimitrov 22 юни 2014, 12:39
   
  0
   
  0

  До #72 Пуснато от Sold-er.
  Не си прав за офицерите. Тоя тука е самозванец. Виждаш го как преобръща факти като платен пропагандатор и повтаря едно и също като папагал.

 74. #74
  Sold-er 22 юни 2014, 12:51
   
  0
   
  0

  До #73 Нали и аз това казвам.....че се надявам да не е офицер, защото ще е пореден удар по офицерството и БА! Такъв кретен е чудно как въобще е завършил цивилно образование, а камо ли военно........поне по История би трябвало да го оставят на поправителен!

 75. #75
  Судоплатов 22 юни 2014, 13:53
   
  0
   
  0

  Много внимание обръщате на лица, които не се нуждаят от аргументи, а просто да се изнесат в някой ********* сайт и там да хулят Русия колкото си щат.Тук това не се приема!

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 76. #76
  Sold-er 22 юни 2014, 14:10
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 77. #77
  Sold-er 22 юни 2014, 19:10
   
  0
   
  0

  До #75 Упссс, извинявай....помислих те за поредното умствено разклонение на еврейските подлоги!!!

 78. #78
  Krasimir Dimitrov 22 юни 2014, 19:31
   
  0
   
  0

  До #75 Пуснато от Судоплатов.
  Там е работата, че не отиват където им е мястото. Те са призвани да маскаряд форума и няма да се откажат, сигурно, защото им се плаща.

 79. #79
  капитанче 23 юни 2014, 18:30
   
  0
   
  0

  Офицер и още как, който трябва - даже знае кой съм, щото няма от какво и защо да се крия или срамувам.

 80. #80
  Sold-er 23 юни 2014, 20:10
   
  0
   
  0

  До #79 Имах си Хас да се криеше и срамуваше...... лудите и глупавите не се срамуват, защото не осъзнават че са такива!!!

 81. #81
  KOREKTOR 23 юни 2014, 21:20
   
  0
   
  0

  До #79 Пуснато от капитанче

  капитанче

  Толкова по-зле и по-жестоко за теб, че не се срамуваш.

  Значи си уникален случай за световната ******** както така е констатирал и Sold-er.

  Б@си и ****************.

  Не ти си по-долу и от **********. Само обиждам хайванчето сравнявайки го с теб.

  Ти си *******. Не си ******.

  Вакуум си.

  Празно пространство си.

  Черна дупка във Вселената си ти капитанче.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 82. #82
  капитанче 23 юни 2014, 23:37
   
  0
   
  0

  Чудна работа, аз коментирам конфликта Русия-Украйна, не обиждам никой персонално, а тука някакви хорица си избиват комплексите върху скромния ми никнейм. Значи, ако бях сърбин - бих казал "ментално оптеречени", да бях ънгличанче - "ментал дисиис", ама по нашенски бих казал - злобно, зомбирано и нещастно създание, далече от постиженията на развитото общество, в което децата му с желание емигрират,р аждат внуците им, на тези същите комплексари, и им набиват в главите никога да не си и помислят за "Земния рай като една човешка длан". Обвини ме някой, че "преобръщам" факти - фактът не може да "преобърне" недочуило човече, отвсякъде е факт, ама затова се иска малко четене, питане и подготовка. Айде тогава да видим една нова гатанка - в Испания има 300 000 българи, през последната година (2013) са родени между 2000-5000 деца там, а познайте колко са с българско ЕГН и колко с испанско, колко са записани като "българчета" и колко "испанчета"? Защо така - после щв ви обяснявям. Иначе не виждам и плах опит за отговор на моите въпроси, не че съм очаквал друго де.

 83. #83
  Судоплатов 24 юни 2014, 04:33
   
  0
   
  0

  Ха! Цензуриран.Казах: Капетанот да си изнесе торпилираните задни части в некой п е д е р а с т к и сайт, обитаван от самовлюбени и влюбени в себеподобни маниакални чучела и да си отговарят на никого не интересуващите и не нуждаещи се от отговор очевидни и всеизвестни факти и въпроси.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка