Публикуваха тайни записи, които доказват вината на Киев за сваления Боинг

Pan.bg 12 авг 2014 | 15:33 views (5813) commentaries(51)
img Хора на Коломойски се издадоха за Боинга: Направил е един директен, не е станало. Наложило се „по въздуха“...
Разговор между тях може да стане поредното доказателство за участието на Киев в трагедията


В мрежата се появи кореспонденция между приближени на губернатора на Днепропетровска област Игор Коломойски, неговия заместник Святослав Олейник, ръководителят на щаба за национална отбрана на областта Юрий Берьоза и още няколко видни представители на хунтата. Разговорът между чиновниците може да стане поредното доказателство за участието на Киев в трагедията с разбилия се на 17 юли в Източна Украйна самолет. Неизвестни хакери, ударили страница в социалната мрежа, са публикували в интернет и факсимилета от преписките. Ето какво са си говорили помощниците на олигарха Коломойски в деня на катастрофата с Боинга. Съдейки по всичко, те прекрасно са знаели за случката и активно са обсъждали нейната реализация.
image

Олейник: Добре, майната му. Какво? И как?

Берьоза: Земя – директно – въздух.

Олейник: А по въздух за какво???

Берьоза: Предадоха ми, че не е могъл дълго да седи там, много високо било. Направил е един директен. Не е станало. Тогава се е наложило по въздуха.

Олейник: Защо тогава първо харковските вдигнаха?

Берьоза: Казаха, че първо заповедта е дошла от Киев на харковския пулт, а когато той е започнал да маневрира, тогава са се включили и останалите.

Олейник: ясно, после ще разкажеш по-подробно...

Три дни преди трагедията, на 14 юли, в същата социална мрежа Олейник обсъжда с министъра на отбраната на Украйна Валерий Гелетей някакви сценарии и видео за някаква „операция“, която трябва да подготвят неговите подчинени телевизионери:

Олейник: Валерий Викторович, шефът даде заданието на директора на канала още преди една седмица! А той, гадината се изплаши – забави се със сроковете! Но днес всички са приключили. Нахвърляли са над 10 сценарии, за различните варианти за развой на събитията, през първите две денонощия. В момента работят над следващите три денонощия. Утре сутринта всичко ще ви изпратя.

Гелетей: Да не забравиш видеото – за Пьотр Алексеевич (възможно, Порошенко). По-нататък връзката само през нашия канал. При теб ще има човек, докато ми е необходимо. И попитай шефа, защо както винаги не мога да се свържа с него по телефона, а след това той започва сам да звани и да разказва всичко почти с отворен текст?

Олейник: Също ще предам на шефа, но телефонът му нали е с кодиране, той не може да бъде подслушван и не може да бъде разкодиран. Все едно ще звъни!

Гелетей: Да, само той има кодиран, а аз, на който вечно се обажда, нямам. Затова му напомни моята молба за безопасен канал. Най-малкото, до края на операцията.

А на 19 юли на същия Олейник пише още един политик, председателят на партията „Гражданска защита“ Анатолий Гриценко. Става дума, видимо, за скандалния клип на уж прихванатите преговори между опълченците, в който те признават, че са свалили Боинха. По-късно стана ясно, че кадрите са фалшиви и са били публикувани отрано.

Гриценко. Слава! Какво по дяволите?! Какво направихте?! Как може да публикувате това видео едно денонощие преди провеждането на операцията???!!! Ти разбираш ли, че „рашистите“ (руснаците) вече са го дали за експертиза, и са поискали от Ютуб датата на първото качване??? А онези тъпанари, които са били зад пулта в Харков? ВИЕ ТАМ ДА НЕ СТЕ ОТКАЧИЛИ?!...
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 51

 1. #1
  Е. Х. 12 авг 2014, 15:52
   
  0
   
  0

  Ех, дума дупка не прави! Нека вадят записи и разговори колкото си искат. В крайна сметка последната дума ще имат експертите, разчели черните кутии във Великобритания. Обаче те мълчат, мълчат, мълчат... До второ нареждане!

 2. #2
  Венелин 12 авг 2014, 16:42
   
  0
   
  0

  Силно се съмнявам въобще подобни разговори да се съхраняват някъде, че да може някой хакер да ги докопа. Такива "доказателства" няма как да се потвърдят или опровергаят. Разбирам да са факсове, снимки и подобни.

  В ЮТюб гледах видео по въпроса. С глас и текст. Не разбрах до аудио запис ли са се докопали хакерите или някой чете текста от името на предполагаемите автори. В първия вариант лесно се прави експертиза, а с втория могат да си избършат г@зовете.

 3. #3
  АК 47 12 авг 2014, 16:43
   
  0
   
  0

  Хохлите не само порядъчно започнаха да се усират, но и все по яко започва да смърди!

 4. #4
  КОМУ ВЫГОДНО? 12 авг 2014, 17:10
   
  0
   
  0

 5. #5
  Христофор 12 авг 2014, 17:18
   
  0
   
  0

  Всички говорят че СУ-25 не може да стигне 10000м.Абе, тая държава няма ли изтребители?В Украйна няма МИГ -29, СУ- 27?"Леля Даря" видяла някакъв самолет до Боинга и го идентифицирала като СУ-25.Малко смешно изглежда.Аз вече писах, че следите по кабината показват оръдеен залп.На всички ли им минава край ушите мнението на конструкторите на БУК, че ракетата поразява целта отгоре?

 6. #6
  Георги Ковачев_ 12 авг 2014, 17:27
   
  0
   
  0

  Ама вие наистина ли вярвате, че запада и Украйна ще зарежат удобната черна пропаганда заради такива дреболии като фактите?

 7. #7
  mokshich 12 авг 2014, 17:36
   
  0
   
  0

  източник на статията или това е авторски материал на Пан възоснова различни информации из мрежата?

 8. #8
  източник 12 авг 2014, 17:58
   
  0
   
  0

  #t=80

 9. #9
  До Венелин 12 авг 2014, 19:55
   
  0
   
  0

  "Разбирам да са факсове, снимки и подобни."

  Ти в кой век живееш, че разсъждаваш толкова аналогово?

 10. #10
  OP 12 авг 2014, 20:56
   
  0
   
  0

  Римейк пореден на филма "Хоби-тът"! Започват безкрайните разсъждения на хоби-тата! Сериозната аргументация се изчерпва с клипове от тубата... Очаква се включване на хоби-то от първи клас...

 11. #11
  До #10 12 авг 2014, 21:26
   
  0
   
  0

  OP, сподели ни каква е твоята версия за случилото се, за да не се мъчим повече! Разбрахме, че за сушката си категоричен, че не може да извърши такова злодеяние, но сподели още малко от твоите подозрения, зер, докато чакаме да се произнесат онези (експертите), ще продължаваме да подозираме когото не трябва...

 12. #12
  UFO 12 авг 2014, 22:12
   
  0
   
  0

  Да не намеквате, че извънземните са свършили тази работа?

 13. #13
  Nash 12 авг 2014, 22:26
   
  0
   
  0

  По всичко личи, че няма да разберем истината. Ако бяха опълченците или Русия виновни, то краварите веднага щяха да покажат спътниковите си снимки, укрите щяха също да извадят снимки от техните радари....
  НО истински виновните мълчат!

  За това пък вече отдавна провъзгласиха "виновните" в медиите. Не трябва изобщо никакво разследване. Краварите и запада знаят наизуст, кой е свалил самолета и вече ни казаха.... Няма какво да чакаме повече. Русия е "виновна", дори и да не е виновна!

 14. #14
  OP 12 авг 2014, 22:52
   
  0
   
  0

  Абе не знам дали са извънземните или не, но в едно съм сигурен.....не са виновни САЩ и НАТО!
  Мисията на САЩ е да освобождава поробените страни от 3-тият свят...освободиха Ирак, Афганистан и още много други, а сега искат да освободят и Украйна! Просто в този свят САЩ са белите рицари, безкористно тръгнали на кръстоносен поход срещу тиранията, а НАТО са верните им васали!

 15. #15
  плaмен 12 авг 2014, 23:01
   
  0
   
  0

  Тa то се знaеше че Укрaинците свaлили сaмолетa.

 16. #16
  OP 12 авг 2014, 23:04
   
  0
   
  0

  Ор кво ще каже не е важно! Важно е Русия да разубеди света, че няма нищо общо, а отцепниците, които поддържа и въоръжава са невинни! Само че в останалия свят хората не вярват в конспирации и не четат фантастични сценарии. Те мислят простичко, каквито са живота и истината. Затова си задават въпроси от типа: "Как може в 21 век в сърцето на Европа да се случи това?!", "Защо подклаждат тази война?". И никой не омаловажава вината на Украйна, че не е обявила въздушното пространство за небезопасно. Тънко също се намеква, че вина има и авиокомпанията, задето не е променила маршрута си. Вината безспорно трябва да бъде споделена, но основния адресат е Путин. Затова и рейтинга му в останалия свят спадна.
  Колко деца имаше на борда? А дали толкова деца са загинали в този канфликт въобще?

 17. #17
  OP до 14 12 авг 2014, 23:09
   
  0
   
  0

  НАТО пък какво общо има в конфликта и инцидента?

 18. #18
  KOREKTOR 12 авг 2014, 23:13
   
  0
   
  0

  До #14 Пуснато от OP

  OP-ко,

  *******,

  Виж какво си сътворил:

  "Абе не знам дали са извънземните или не, но в едно съм сигурен.....не са виновни САЩ и НАТО!
  Мисията на САЩ е да освобождава поробените страни от 3-тият свят...освободиха Ирак, Афганистан и още много други, а сега искат да освободят и Украйна! Просто в този свят САЩ са белите рицари, безкористно тръгнали на кръстоносен поход срещу тиранията, а НАТО са верните им васали!"


  Това дело на нормален човек ли е?

  Ще ти задам само няколко въпросчета.

  *********************

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 19. #19
  KOREKTOR 12 авг 2014, 23:27
   
  0
   
  0

  До г-н Панчелиев,

  Г-н Панчелиев,

  Не е ли време вече да се помисли преди да се даде достъп до сайта на желаещите да се изисква по някакъв начин документ от психодиспнсер доказващ психическата нормалност и стабилност на кандидата.
  Мисля, че има възможност за това.

  Знам, че някои индивиди ще започнат да ме одумват меко казано, но аз наистина взех да се притеснявам за някои индивиди вече тук .

  Ако мислите за целесъобразно преложението ми съм готов в близките дни да представя необходим дукумент, че НЕ СЕ водя на отчет и наблюдение в психодиспнсер и нямам симптоми водещи до такава необходимост.

  Аз мога, но някои индивиди дали могат?

 20. #20
  Ташунко Сапа 12 авг 2014, 23:44
   
  0
   
  0

  Вече за почти целият непредубеден свят е ясно, че вероятността украинците да са свършили работата е най-голяма, обаче защо убийците на индианците продължават да ги прикриват, като са толкова принципни и все търсят правдата?

  Да излязат пред света и да кажат - руснаците нямат нищо общо с тази работа, опитаха се да ги натопят, за което ние също допринесохме немалко...

  Да видим какво ще произлезе и с ебола-та, която може би има същият северноамерикански лабораторен произход... ОР може да не вярва в конспирации, но вече от много места настойчиво се говори, че човечеството трябва да се сведе до половин милиард.

  На около 200 км източно от Атланта, щата Джорджия през 22 март 1980 г. в присъствието на 400 души е открит гранитен монумент, с твърде странно послание към човечеството. Един и същ текст е издълбан в твърдия камък на санскрит, вавилонски клинопис, старогръцки букви и египетски йероглифи. Той е изписан и на 8 съвеременни езика - английски, руски, китайски, арабски, иврит, суахили, хиндуистки и испански. Съдържанието на сентенциите се определя като напътствие към хората, които ще оцелеят след апокалипсиса.
  Буквалният превод е следния:

  "Поддържайте устойчиво население на света от 500 милиона души и живейте в хармоничен баланс с природата. Контролирайте раждаемостта мъдро, повишавайки ценността на жизнената подготовка и многообразието на човечеството. Създайте нов жив език, способен да го обедини. Проявявайте търпимост по отношение на чувства, вяра, традиции и тем подобни. Нека справедливи закони и безпристрастен съд защитават народите и нациите. Нека всяка нация сама да решава вътрешните си работи, а общите проблеми да се поставят пред световен трибунал. Избягвайте маловажните тъжби и безполезните чиновници. Поддържайте равновесие между личните права и обществените задължения. Най-високо от всичко ценете истината-красотата-любовта, стремейки се към хармония с безкрая.

  Не се дръжте като злокачествен тумор за Земята оставете място за природата."


  http://www.radioliberty.com/stones.htm

 21. #21
  OP 13 авг 2014, 00:09
   
  0
   
  0

  Притеснявах се прогнозата ми да не се сбъдне, но Хоби-то от първи клас не се въздържа. То мощно се включи с коментари през ред като в тетрадка с двойни полета. Включи се и друго Хоби. Освен от индианци то се увлича и от конспирации, особено онези, за драстично редуциране на населението на планетата. Въобще, такъв хобитат се получава, че...

 22. #22
  запасняк 13 авг 2014, 00:12
   
  0
   
  0

  Коректоре, първо виж себе си и тогава коментирай ближния.

  Ракетата удря от горе на долу само по цели на малка височина. На голяма височина си пердаши от долу.

 23. #23
  KOREKTOR 13 авг 2014, 00:17
   
  0
   
  0

  До #20 Пуснато от Ташунко Сапа

  Ами то вече не излязоха ли доказателства, че ЕБОЛА-та и тя е КРАВАРСКИ продукт.

  Същата работа като със СПИН-а и много други вируси.

  Пък и после пък и нагли и горди, че първи създали лек срещу СПИН-а и ваксини срещу вируси и шамове, а сега сигурно и срещу ЕБОЛА-та.

  Ами как няма да създадат първи те антимерки, като те знаят най-точно срещу какво да работят.

  А като знаеш срещу какво да се бориш и баба знае.

  И от тази си мерзост и лицимерие смъккват кожи от гърба на бедните и слаби народи и не само от тях.

 24. #24
  KOREKTOR 13 авг 2014, 00:23
   
  0
   
  0

  До #22 Пуснато от запасняк

  запасняк,

  Аз съм готов да предоставя документ.

  Ти готов ли си.

  Май не си.

  Какво се обаждаш тогава като не знаеш за какво става въпрос.

  Чул недочул, разбрал недоразбрал и джавка вече.

 25. #25
  KOREKTOR 13 авг 2014, 00:33
   
  0
   
  0

  До #21 Пуснато от OP

  OP-ко,

  Тъпако,

  Можеш ли да ми обясниш и разясниш неграмотнико тъп и прост значението на думата "хобитат" чийто създател и автор си ти.

  Плюнчих пръсти и прелиствах, плюнчих и прелиствах дебели речници разни и няма и няма.

  А некадърниче неграмотно батьово разтълкувай ми това твое тъпо недоразумение гламаво.

  Не става въпрос за Хобитът. Онова е друга манджа.

  Твоята е "хобитат".

  Хайде малкия чакам.

 26. #26
  есаул 13 авг 2014, 05:11
   
  0
   
  0

  Коректоре, помолих те да не си играеш с другарчета притежаващи шибани задници!А някой от тях бях напътил да се отдадат на творчески делириум в педерастките сайтове и да не превръщат И този в подобен такъв.Тук място за Кончитки няма, но стопанина е за сурвакане!

 27. #27
  Nash 13 авг 2014, 10:15
   
  0
   
  0

  До #14 Пуснато от OP...

  "...Мисията на САЩ е да освобождава поробените страни от 3-тият свят...освободиха Ирак, Афганистан и още много други, а сега искат да освободят и Украйна!..."
  Първо те защо не се поинтересуват дали тези страни искат да бъдат "освобождавани"? И защо не освобождават например Северна Ирландия от Великобритания? Ония от кога се борят и искат да станат независими.... Или защо не освободят Палестина? Там народа, които е живял столетия по тези земи, го гонят, убиват и на техните парцели строят свои градчета..... Геноцид се провежда всеки ден там...

  И когато освобождават някоя страна те изключително се "грижат" още и за ресурсите там. Някой ще каже: "Ама войната в Ирак струваше много повече отколкото нефта, който сега са присвоили?" Разликата тука е чии пари е струвало и кой е взел нефт-а след това? Войната са платили държавата Америка а нефта са взели частните й компании на Буш и подобните... Усещате ли разликата? Ако държавата загуби един милиард някъде по света, за да мога аз да спечеля лично 100 милиона, без лично да съм вложил нищо, то кой печели и кой губи от това?

  "...Просто в този свят САЩ са белите рицари, безкористно тръгнали на кръстоносен поход срещу тиранията,..."

  Е, като "освободиха" Ирак от къде се взеха сега пък тези Джихадисти там и не искат да бъдат "свободни" по "американски"?
  В нета вече колеги даваха тука листа със всичките войни, диктатури и всякакъв тип революции по света, организирани или директно проведени от щатите.... Милиони хора са загинали от "тяхното освобождение"...
  А в Сирия какво правят "опозиционери" от 30 страни? Борят се и воюват срещу избраният там президент и официалната им власт. Народът там наскоро подтвърди избора си Башар Асад, но щатите не го харесват и естествено не го признават... Докато и там не дойде марионетка като Потрошенко на власт, няма да им хареса никой друг...
  Тяхната история започва с кръвта на индианците, коренното население на Северна Америка. И от тогава не са се спирали да убиват, ограбват, правят всякаъв вид провокации на чужди територии по земята. И като са толкова "белите рицари", защо те едниствени в нашият свят хвърлиха две атомни бомби в мирни градове (Хирушима и Нагасаки) , дето не е имало армия или някакво военно съпротивление? И то след като ВСВ е ЗАВЪРШИЛА? Русия празнува на 9 май (след 1945 г., всяка година) победата и края на войната а 6 и 9-ти АВГУСТ 1945-та са малко СЛЕД ПОБЕДАТА, нали? Какво "освобождение" са целили пък с това? Дето за секудни хиляди японци са били унищожени по домовете си, по магазините, по училищата, по детските градини, по болниците им и т.н...????

  За щатите може да се дискутира дълго. Но нима самите американци, дето живеят в тази прословута "демокрация" са толкова "заблудени" та се възмущават от "демокрацията" си и я наричат "фашизъм"? Вижте какво казват за системата си:  Вижте тук в тази книга тези "белите рицари" как "безкористно" мислят за света и как го ограбват:

  https://archive.org/stream/ConfessionsOfAnEconomicHitman_257/JohnPerkins-ConfessionsOfAnEconomicHitman#page/n9/mode/2up

  Тези горе са само ДВА примера дадени от АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ. Но ако питаме пострадалите или "освободените" от тях по света, ще научим още много неща за "рицарите" на "свободата"....

  В момента тези същите "демократори" се опитват всячески да започнат война с Русия, понеже си мислят, че Русия може да бъде победена само с конвенционална война и след това ще могат да вземат ресурсите им в тази огромна територия... НО руснаците никога няма да позволят да бъдат победени и то от американците. В краен случай ще си задействат всичките опасни ОМП дето имат и тогава и ние ще загинем взаимно всичките но "демократично".... Но сънародниците на Jen Psaki от много ум, си вярват и може и такъв апокалипсис да ни сервират!

 28. #28
  OP 13 авг 2014, 10:18
   
  0
   
  0

  Хабитат за хоби-сти - обикновена игра на думи. Учи се в по-горен клас. Като спреш да пишеш през ред може и да ти я покажат. Дотогава - слушкай в час и си пиши домашните!

 29. #29
  KOREKTOR 13 авг 2014, 10:35
   
  0
   
  0

  До #28 Пуснато от OP

  *****************

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 30. #30
  KOREKTOR 13 авг 2014, 10:42
   
  0
   
  0

  Извинявам се на всички.

  Чернилката не беше предвидена.

 31. #31
  OP 13 авг 2014, 19:14
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 32. #32
  KOREKTOR 13 авг 2014, 19:42
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 33. #33
  KOREKTOR 13 авг 2014, 20:01
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 34. #34
  уф, 13 авг 2014, 20:06
   
  0
   
  0

  Спрете се бе момчета, по-умният нали отстъпвал? Ами отсъпете по някоя друга крачка назад и двамата. ОР с една, а KOREKTOR поне с две-три.

 35. #35
  KOREKTOR 13 авг 2014, 20:23
   
  0
   
  0

  До #34 Пуснато от уф

  уф,

  Е как да спреш бе братко при такав отчайваща тъпотия.

  Няма проблем. Ор-ко спира тъпотиите си и аз съм безгласен.

  Не отричам, че съм чел от него добри коментари.
  Но за съжаление отчайващо преобладават другите.

  Ето това е от мен за сега.

 36. #36
  do 14 13 авг 2014, 21:09
   
  0
   
  0

  Хм, има ли надежда за ирония в този коментар, щото ако не, значи си платен писач или психично болен?

 37. #37
  KOREKTOR 13 авг 2014, 22:02
   
  0
   
  0

  Ако някой не е прочел #14

  Ето за това стававъпрос:

  "#14 Пуснато от OP(нерегистриран) на 12 авг 2014, 22:52

  Абе не знам дали са извънземните или не, но в едно съм сигурен.....не са виновни САЩ и НАТО!
  Мисията на САЩ е да освобождава поробените страни от 3-тият свят...освободиха Ирак, Афганистан и още много други, а сега искат да освободят и Украйна! Просто в този свят САЩ са белите рицари, безкористно тръгнали на кръстоносен поход срещу тиранията, а НАТО са верните им васали!"


  Ето наслаждавайте се.

  Поради това писах снощи на г-н Панчелиев.

 38. #38
  бай Варимез 13 авг 2014, 22:34
   
  0
   
  0

  "Ето наслаждавайте се.
  Поради това писах снощи на г-н Панчелиев."  ОР да каже дали е вложил ирония или не.Защо да гадаем излишно?

  Да се тревожи по нощите г-н Панчелиев е малко пресилено, особено при неизяснени наличия или липси на вложени в текстове иронии...

  На мен ОР ми се вижда достатъчно смислен човек, макар че понякога отвътре му идва да пуска по една "ракета" в задна полусфера на опонентите си, което следвало да се разбира като комплимент... (цитатът е негов, леко перефразиран).

  Според мен ОР е доказано способен да проявява ирония, но той да си каже, ако сметне за уместно, разбира се.

 39. #39
  OP 13 авг 2014, 22:34
   
  0
   
  0

  Написаното не е от мен и нямам нужда от намесата на администратор за да доказвам това.

 40. #40
  KOREKTOR 13 авг 2014, 23:40
   
  0
   
  0

  До #38 Пуснато от бай Варимез

  бай Варимезе,

  Ако си решил да ставаш адвокат на това говедо ОР-ко вземай си го и си го дундуркай, но само го дръж по далеч от тука. Наслаждавай се на тупотиите му, само нас ни отърви от тях.

  Много те моля по-скоро си го взимай и си го гледкай с любов.

  А за снощните му писания ирония изобщо недей да търсиш. Няма ирония там. Толкова му е пипката на това говедо ОР-ко.

  Ти ако се заблуждаваш, не вкарвай и другите зорлен в заблуда. Твоята си я дръж за себе си.

  Ирония ама друг път.

 41. #41
  KOREKTOR 13 авг 2014, 23:56
   
  0
   
  0

  До #39 Пуснато от OP

  OP-ко,

  Тъпако,

  "Написаното не е от мен и нямам нужда от намесата на администратор за да доказвам това. "

  Хайде пак се изметна като чамова талпа.

  Не ти е за първи път. Няколко пъти съм го гледал този филм да се изсулвш хлъзгаво и да се потулваш гадинко жалка.

  Не си го писал ти ли?

  Ами кой?

  Леля ти ли го написа това снощи?

  Слушай какво *********!
  *****************

  До г-н Admin-a,

  Да има много обидни думи тука, но как иначе да се обърна към едно ******** което на собствените си думи не държи.

  Сега може и да изтриете коментара ми, но без никакъв умисъл да Ви назидавам ако го напрвите тогава мисля, че ще направите две много лоши услуги на Ор-ко.

  Едната е, че Ор-ко най-безсрамно ще продължи да тормози тука, а другата е че колегите ще са принудени да го търпят и да страдат.

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 42. #42
  KOREKTOR 14 авг 2014, 00:38
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, не е по темата. Admin

 43. #43
  OP 14 авг 2014, 08:13
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 44. #44
  KOREKTOR 14 авг 2014, 08:28
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, не е по темата. Admin

 45. #45
  OP 14 авг 2014, 19:18
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, не е по темата. Admin

 46. #46
  KOREKTOR 14 авг 2014, 19:57
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 47. #47
  OP 14 авг 2014, 20:24
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 48. #48
  KOREKTOR 14 авг 2014, 22:03
   
  0
   
  0

  ****************

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 49. #49
  KOREKTOR 14 авг 2014, 22:16
   
  0
   
  0

  До г-н Панчелиев

  Г-н Панчелиев,

  А кажете ми сега какво да го правя това говедо. Сам виждате за пореден път опитах с мекото да го вкарам в пътя. Е като е рекъл тъпака, че неще и неще. Не разбира от добро. Иска с бой. Ами ще си го получава тогава.

  И да Ви запитам нещичко. Този ОР, не Ви ли напомня на онзи ОРИОН от онзи форум.

  Същата тъпота, същия нахалитет, същата безочливост, същата некомпетентност по повечето въпроси, същото фалшиво чувство за върховенство над другите, същата мания за първа инстанция по всяка тема. Изобщо съвпадението е пълно и според мен и неслучайно.

  Даже и никнеймовете. Тук ОР, а в онзи форум ОРИОН.

 50. #50
  OP 15 авг 2014, 00:55
   
  0
   
  0

  Коментарът е цензуриран, заради обиди/нецензурни изрази. Admin

 51. #51
  KOREKTOR 15 авг 2014, 07:55
   
  0
   
  0

  До #50 Пуснато от OP

  OP-ко,

  И понеже ситуацията е същата като вчера сутринта ще започна по подобен начин.

  И понеже току що ти написах нещо в темата за "Су-34 над Северния полюс" за да теулесня ще ти го сложа и тук.

  "OP-ко,

  Слушай какво моето момче. Никой не назидавам. Искам просто да бъдеш като другите.
  Искам просто като си сгрешил някъде, като не си прав за нещо си, като не знаеш нещо си да слушаш тези които ти показват грешките, които ти показват правилния отговор и т. н. просто да ги чуеш и разбереш. А не да се инатиш, да се тъпаниш и да нахалстваш. Ето това е.

  А когато си прав и точен в мнението си каквито моменти има и винаги съм го казвал кой ще ти каже копче. Даже и аз си мълча, който съм толкова лош.

  Просто не искам да изглеждаш смешен в очите на другите. Хайде мене кучетата ме яли. Но прочети колко още много колеги мислят като мене.

  Недей да мислиш, че винаги ти си прав.

  Безгрешни няма.

  И преди да пишеш нещо брой поне до 30. Не после да се налага да се отричаш от думите си."

  И сега ако не ме разбереш, никой, абсолютно никой не може да ти помогне.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка