Украйна не е готова нито за членство в ЕС, нито за членство в НАТО, заяви премиерът на Чехия

Pan.bg 31 авг 2014 | 20:41 views (3324) commentaries(52)
img Агенция "Фокус"

Украйна не е готова нито за членство в ЕС, нито за членство в НАТО, заяви премиерът на Чехия
Прага. Премиерът на Чехия Бохуслав Соботка заяви, че Украйна не е готова нито за членство в ЕС, нито за членство в НАТО, предаде РИА Новости.
„Украйна не е готова нито за членство в ЕС, нито за членство в НАТО. И в НАТО никоя от страните-членки не предлага да се приеме Украйна в редиците на Алианса. И двете организации трябва да дават в това отношение реалистични надежди на Украйна”, заяви Соботка.
„Ако украинската страна вижда в плана на президента Петро Порошенко за мирно нормализиране на ситуацията път към успешно развитие на кризата, то тя не може едновременно да го придружава с идеи за членство в НАТО и ЕС”, смята чешкият премиер.

„Сегашната ситуация в Украйна няма военно решение. Ние не можем да се месим в нея нито като ЕС, нито като НАТО. Иначе това би довело до непредсказуеми последствия и би довело до ужасен конфликт”, подчерта Соботка.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 52

 1. #1
  KittyHawk 31 авг 2014, 21:23
   
  0
   
  0

  Каза Бохуслав Соботка които премахна закона за лустрация на тяхната си червена сган ! От кога трябваше тука да се приеме този закон .....

 2. #2
  Мунчо 31 авг 2014, 21:31
   
  0
   
  0

  KittyHawk, you are fool. В Европа все още има умни хора.

 3. #3
  KittyHawk 31 авг 2014, 21:35
   
  0
   
  0

  Какво му е умното да позволиш на хората извършвали геноцид над народа си, от ново да влизат във властта ???

 4. #4
  приходящ 31 авг 2014, 22:33
   
  0
   
  0

  Чехът е абсолютно прав. По ниво на корупция и инфилтриране на руски агенти Украйна е далеч пред нас. Абсурдно е да се мисли за влизане в ЕС и НАТО, особено след горчивия опит с нас. Това, обаче, не значи, че Путин трябва да бъде оставен да си разиграва коня там. Лошото е, че по мое мение, руският император усеща нежеланието на свободния свят да се ангажира с 3-та световна война и това му развързва ръцете.
  Икономическите санкции ще дадат резултат след известно време, а дотогава кой знае - границата може да се премести до полската :(.

 5. #5
  OP 31 авг 2014, 22:38
   
  0
   
  0

  Путанин не мести границата. Той създава зона на нестабилност.

 6. #6
  voyageur 31 авг 2014, 23:17
   
  0
   
  0

  Кое му развързва ръцете? Нежеланието за трета ветовна...ха,ха..а защо не "ПОЛСКИТЕ НАЕМНИЦИ" КОЙТО ДЕНЕС БЯХА АНИХИЛИРАНИ КРАЙ ....

 7. #7
  Nash 01 сеп 2014, 00:27
   
  0
   
  0

  Украйна, както е сега, разпокъсана вътрешно от различни представи за бъдещето й, нестихваща гражданска война, икономически банкрот и т.н... не бива да бъде приемана в тези съюзи и организации. То даже за самата нея няма да е в полза. Ако нахлуят на нейният пазар стоките от другите евр. страни, техното произвоство веднага ще загуби конкуренцията, много ще станат безработни а държавата им, така и така няма пари да ги храни... Мнозина, и то даже от най-младото, умното и трудоспособно население, ще се изнесе по западно-европейските страни я да следва, я да работи и много от тях няма да се върнат повече да живеят в Украйна... А такъв сценарии е икономически пак губещ за самата Украйна...
  И колкото и да си мислят украйнците, че в ЕС щяло да им е по-добре, то това ще си зависи пак само от тях, колко ще им е добре. Поне аз не смятам че те икономически са способни без сътресения да оцелеят в този съюз! А особено и след разрушенията на войната - нямат изобщо шанс.

  По въпроса за Нато, ще е катастрофа изобщо ако на някой му хрумне да приема и Украйна. Това даже и сега за актуалният конфликт да не е от значение, то неминуемо в близко бъдеще може да се окаже фатално за цяла Европа. Там американците ще си инсталират техниката и подобни за да са по-близко до Русия а това е игра с огъня. Вече знаем, че Русия с Путин или без него, не е съгласна да сподели "западните ценности" и си държи на самобитно развитие. На американците не им дава обаче покой, такава огромна територия и ресурси, да се ползват там само от руските "мужики".
  Изобщо опасността от сериозни военни конфликти, тука близко до нас и изкуфялата западна Европа, ще стане още по-голяма...
  От такъв ход, имат полза само американците. И както знаем днешна Европа, напълно е възможно да се наложат и да направят това. Аз лично съм загубил доверие в политиката на обединена Европа, понеже постоянно показва слабост и капитулира по всичките важни въпроси пред американците.
  А онези там се смятат за "изключителни". Но излкючителността им се държи само на оръжията и агресивността им, безотговорността кам всички други по света. Това Европа ако не го проумее, ще загуби всичко!

 8. #8
  приходящ 01 сеп 2014, 00:30
   
  0
   
  0

  До #7: "А онези там се смятат за "изключителни". Но излкючителността им се държи само на оръжията и агресивността им, безотговорността кам всички други по света. Това Европа ако не го проумее, ще загуби всичко!" - Имаш впредвид Путинова Русия, нали?

 9. #9
  Nash 01 сеп 2014, 01:47
   
  0
   
  0

  Относно #8 Пуснато от приходящ

  Путинова Русия за сега не е опасна за нас. Те имат оръжия, ама са предвидени да ги пазят от чужди нападения. Поне за сега не се показват като опасни...
  Американците са тези, които ограбват други и "правят демокрация" по света. И те се смятат за "изключителни"...

  http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2014/05/28/remarks-president-united-states-military-academy-commencement-ceremony

  Но финансовата им система е вече банкрот. Това, което наблюдаваме сега, са последните им опити да останат на повърността.
  От друга страна, Русия си има някаква нейна си култура и ценности, ама не се опитва на всички по света да ги налага. Проблемът с Украйна е съвсем друг. Там те се чувстват заплашени, че америка ще си направи военни бази на техните граници. Ако нямаше такава опасност и Крим нямаше да премине в техни ръце. Ако оставят на мира Русия, тя няма също да се занимава с Европа... Путин си защитава националните им интереси, което и му е работата.

 10. #10
  :-) 01 сеп 2014, 03:41
   
  0
   
  0

  Ей ви един професор, и за разлика от много от днешните "професори", Шаламанов не помня само доктор ли беше или е и професор :-), хората с пари са му сложили никнейма "Професора" ;-))). Та анализа му е от 2008-а :

  http://bakerinstitute.org/files/622/

  Особено обърнете внимание на сценарий 2.

  А да не забравя, вероятно и тоз е комунист :-).:

  "Coordinated action by Russia and the Middle East could therefore be a much more significant threat to the energy security of the rest of the world."

  T.e. това е класиката на Икономикс 101, нужда голяма, предлагане от ограничен брой производители, съответно цена висока и в техния джоб.

  Това е капитализма, време е да приемете фактите и да престанете да се изживявате на "десни" социалисти. И полза от оплакване никаква, просто мислете и действайте - т.е. ограничавайте енергийното си потребление и повишавайте енергийната ефективност. Анализа е до 2040 ;-))).

  И много много не леж-те на "алтернативните енергийни източници", да не цитирам пак "Професора" :-). Не за друго ами много илюзии има и в таз сфера а аз не искам да играя ролята на пощальона с лоши новини :-))).

  Зависимоста винаги е факт, въпроса е дали тя ще е двустранна или едностранна(робство) и това си зависи само от вас а не от Путин и компания :-).

 11. #11
  Teraflop 01 сеп 2014, 10:03
   
  0
   
  0

  И България не беше готова за НАТО-то и за ЕС,но насила ни набутаха там,за да ни елеминират,като страна.

 12. #12
  ukrainec 01 сеп 2014, 17:55
   
  0
   
  0

  До Наш 7-----нестихваща гражданска война-----Нашчо,да ти обясня разликата между гражданска война и война: гражданска война е когато хората в една държава се бият един срещу друг по някакъв си повод:например гражданската война в Америка-1863г.Когато обаче те нападнат болшевишки орди от съседна болшевишка държава преминавайки през твоята държавна граница-това се нарича война.Моля те не ги бъркай!

 13. #13
  Смешна работа 01 сеп 2014, 18:34
   
  0
   
  0

  Абе Украинче смотано!Вземи прочети историята.Украйна за парви път е създадена като държава точно от болшевиките и точно защото е изкуствен проект на болшевишките социални инженери,точно затова сега се разпада.Смешното и парадоксалното е,че необолшевиките от ЕС и САЩ със зъби и нокти спасяват болшевишкия проект на другаря Ленин.

 14. #14
  ukrainec 01 сеп 2014, 18:57
   
  0
   
  0

  Do #13 Пуснато от Смешна работа----Излъгали са те и няма да се оправиш на твоита възраст."Киевска Рус" няма-това е Украина -още в 9 век.Руснаци тогава не е имало.Москалите са си присвоили легендата за да имат история.И ако са били москали,защо вече не са там?Кои ги изгони чак в москва-украинците ли?

 15. #15
  ? 01 сеп 2014, 20:21
   
  0
   
  0

  #14 Пуснато от ukraine

  Руснаците си имат предостатъчно история. Украинците са като македонците нямат си история щото са една измислена държава и си приписват чужда. Що не се казва Киевска Ур ами се казва Киевска Рус. Щото е била руска. И Киев е бил руски и скоро пак ще бъде. А ти си плямпай новоизмислената история много ти ходи на измисленото име. Даже чувам че си и измислен мъж.

 16. #16
  Иванн 01 сеп 2014, 20:32
   
  0
   
  0

  А да не би България да беше по-готова.

 17. #17
  Не щат пържен въздух 01 сеп 2014, 22:23
   
  0
   
  0

  Интересно но Унгария и Чехия въпреки,че са пострадали най-много от бившия СССР,сега заемат най-реалистичната позиция спрямо Русия?Може би са се парили от западните обещания за помощ и благоденствие и не щАт за пореден път да им продават пържен въздух.

 18. #18
  ukrainec 02 сеп 2014, 16:28
   
  0
   
  0

  Do #15 Пуснато от ?---Ako beше по просветен щеше да знаеш,че едно от старите название на днешните украинци е "русини",от там идва името Киевска Рус.

 19. #19
  ? 02 сеп 2014, 19:02
   
  0
   
  0

  Ало украинке, оправи се малко! Говорим за Киевска Рус, това е Великата Рус от която произлиза Русия, а не за Киевска Русиния дето не съм я чувал. Много си скарана с историята. Или пък нарочно ни баламосваш, така както ни баламосваш, че си украинка и още повече, че си мъжка украинка. Е хайде поне веднъж да вземеш да напишеш нещо дето е истина.

 20. #20
  За "просветеното" украинч 02 сеп 2014, 19:20
   
  0
   
  0

  Да има такаво етническа група русини,както и русински език.Тази етническа група се е формирала в Северните Карпати /Рутения или Задкарпатска Русия/.Русините са едно от многото славянски племена населявали днешна Украйна -поляни,древляни,северяни,уличи,тиверци.Етническата група на русините живее понастоящем в Галиция,Буковина,Босна и Херцеговина,Славония,Войводина,Словакия.Днешните украинци считат,че русинският език е диалект на украинския,а пък словаците,че е диалект на словашкия език.Повечето учени считат,че русинският е отделен славянски език.Част от русините са католици,друга униати,а трета част са православни.Интересното е,че през 860г. Византия е сключила руско-византийски договор,а не нито украино-,нито русино-византийски такъв.Още по-интересното е,че държавотворният елемент на Киевска Русия са варягите,известни в Европа като нормани и викинги,а пък религията и песменността са дадени от България.

 21. #21
  ukrainec 03 сеп 2014, 11:10
   
  0
   
  0

  Много спорни и недоказуеми са тези истории за русини,украинци и руснаци-темата е много дълга.Има обаче нещо много неясно-след като Киевска Рус е прародина на руснаците,защо сега не са там-кой ги изгони с хиляда км на север?Ами най-вероятно никога не са били там-и няма и да бъдат.Много е трудно да се говори с хора от поколението на "#19 Пуснато от ?",защото тези хора всъщност никога не са учили история,а са били подложени на болшевишка пропаганда,която е изкривила безвъзвратно мирогледа им.Добре ,че са на възраст,с която времето скоро ще се справи.

 22. #22
  Ааа... не като пръдня 03 сеп 2014, 11:41
   
  0
   
  0

  Ама не ми се изсулвай като пръдня из гащи мило украинче със спорни и недоказуеми истории.Човекът ачик-ачик те опровергава,че русините са отделен етнос с отделен език живеещи в няколко държави.Част от тях са съставна част на населението в Украйна,но в никакъв случай това не са средновековните украинци.Понеже си голям отворко ще те осведомя,че в землището на днешния Киев през 7-ми век е обитавано от славянското племе РУС,което е съвсем различно племе от русините най-малкото поради тавя,че двете племена са живеели в твърде отдалечени един от друг географски региони.Колкото до руснаците те и сега са си в Украйна и борбата им за национална независимост го доказва.

 23. #23
  ? 03 сеп 2014, 14:23
   
  0
   
  0

  #21 Пуснато от ukrainec(нерегистриран) на 03 сеп 2014, 11:10
  "Много спорни и недоказуеми са тези истории"

  Това си е само твое мнение. За нормалните хора дето не лъжат на всяка втора дума и знаят поне дали са мъже или жени това не е спорно, а е безспорно.
  Ти ли си най-голямото спец. по украинска история, та чак и свободни разсъждения вкарваш. То човек само като ти чуе доводите и му става ясно що за човече ги е написало.
  Казах ти го няколко пъти вземи първо се разбери само със себе си, какъв си. Женали си мъж ли си украинка ли си талибан ли си какво си? Чак когато си наясно, тогава ела да пишеш коментари.

 24. #24
  Евгени Г. 03 сеп 2014, 14:40
   
  0
   
  0

  до #21

  Новата история върви с новите ценности и новите икони за подражание - брадати жени, п*******, т*********, л*******, о********* и т.н. Така че какво се учудваш то бедното украинч е дете на времето в което живее.

 25. #25
  ukrainec 03 сеп 2014, 17:51
   
  0
   
  0

  ЦИТАТЧЕ ВМЕСТО ПАУЗА :Без съмнение русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Как, освен като патологичен случай, може да бъде диагностицирана сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение и се намира в някакво неопределено състояние на неофеодализъм, съчетан с елементи на примитивен капитализъм в най-гротескните му форми? когато уважението прекрачи разумните граници и се видоизмени в ирационално боготворене и възхваляване, поставяйки любовта към Русия пред всичко родно и свято, дори пред националните интереси, то се превръща в русофилство – последната, най-висша (или най-нисша) степен на национално предателство.

 26. #26
  ukrainec 03 сеп 2014, 18:00
   
  0
   
  0

  I ОЩЕ ЕДНО ЦИТАТЧЕ : Революцията от 2013-2014 г. в Украйна е форма на сваляне на един олигархично-полицейско-бандитски режим, тоест режим, който съществува и в Русия.

  Но има и един по-съществен аспект на тази революция – световният сблъсък между старата унитарна териториална национална идентичност и новата политарна мрежова корпоративно-съобществена идентичност.

  Като цяло от успеха на тази революция е заинтересован целият свят. И в световен мащаб Украйна представлява полигон за това, което в най-близко бъдеще ще се случва и в други страни.

  В този смисъл Русия слага спирачки на историческото преобразуване на целия свят, опитвайки се да удържи своя архаичен свят.

  Тук против Русия ще въстане целият световен егрегор. И не става въпрос за икономическата война на Запада против Русия. Това е най-малкото, което може да се случи на Русия.

  Въпросът е, че сдържането на такива мащтабни световни процеси може не просто да разцепи Русия, а и изобщо да сложи край на съществуването ? като исторически и геополитически субект. Русия застана на пътя на развитието на света и световните сили ще я пометат като перце.

 27. #27
  украинец 03 сеп 2014, 18:08
   
  0
   
  0

  И още малко :Как ни озари Украйна, как ни възроди И зареди с волята за живот и обрат в нашия безпътен живот…Какво друго да кажем освен безкрайна благодарност на този народ, който заля и тъмното ни небе със светлина! Кой от нас не видя в героизма на украинците най-доброто, което носи в себе си? Кой не видя у тях и своята надежда за изцеление от туморите, превърнали българския живот в гноясала рана?
  Каквото и да става занапред в България, ще имаме поне спомена за преживяното през тези велики дни. Какво, че пак ще бъдем нещастни! Нали някъде другаде по света един народ, заплатил с кръвта и героизма си, е започнал своето възраждане. И всеки негов жест е юмрук във вълчата муцуна на тиранията! Да бъде благословен този Народ!
  Поклон до земята!

  Гледам ги на снимката – все млади хора, които изтриват украинското знаме, което беше нарисувано върху паметника на съветската армия…Питам се кой ги роди, кой ги възпита, кой им плати за това скверно деяние? Защото да изтриеш знамето на един народ, възхитил целия свят, означава, че си нравствен изрод! Както са изроди и онези у нас, които не могат да си намерят място от ненавист към борбата на украинците…

 28. #28
  Евгени Г. 03 сеп 2014, 23:48
   
  0
   
  0

  Украинч мамина убавица сладка.
  Ти за какво му говориш то къде отиде.
  Е какво общо имат тези постове дето не за първи път постваш с това дето беше въпрос преди тях.
  Ако следвах примера ти тук щях да постна е една тема по релативистична механика.

  Между другото народа излезе на Майдана недоволен от политиката корупцията и олигарсите, а сега стана така че олигарсите управляват Украйна. А ти ми говори за свобода и ала бала.
  Поне бележиш някакво развитие. Като ти казаха да кажеш поне една истина и спра да пишеш свои мисли и само "копи" "пейст". Така далеч ще стигнеш.

 29. #29
  Nash 04 сеп 2014, 00:51
   
  0
   
  0

  #25 Пуснато от ukrainec

  "...Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение ..."

  Грешка си украйнец! От кого изостава икономически напр.? Скоро ще видиш как доларът и прехвалените щати ще се спукат като сапунен мехур. А покрай тях и кученцето ЕС с еврото им... В политичско отношение? Нима краварите са политически силни? Или васалте от ЕС? На краварите най-важната "политика" е да се смятат за велики и да стрелят по света. А за Европа и нейната политика - прозявам се....
  Нучно и техническо развитие? Не остават, но краварите имат по-добро реализиране на научните открития до пазарен продукт. А също и финансирането на нови идеи и разработки в щатите е най-добро в света в момента. За това пък в духовно и културно отношение Русия е на световно ниво, даже много пред западна европа. А краварията е един безкултурен регион от събрани на едно място индивиди, даже не са и нация или народ...
  Така, че по повечето точки печели Русия и без да съм "русофил" :)....

  #26

  "...Революцията от 2013-2014 г. в Украйна е форма на сваляне на един олигархично-полицейско-бандитски режим, тоест режим, който съществува и в Русия. ..." Е, то като стана сега една истинска демокрация в Украйна??? На власт дойде агентът на американците Валцман и не по-малко "олигархично-полицейско-бандитски режим", от това което беше... само че тогава не умираха всеки ден украйнци от огнестрелни оръжия... за разлика от днес в този режим, нали?

  "...Като цяло от успеха на тази революция е заинтересован целият свят. И в световен мащаб Украйна представлява полигон за това, което в най-близко бъдеще ще се случва и в други страни...."
  Не е заинтересован никой, освен американците да избият колкото се може повече украйнци с ваша помощ. Украйна е полигон на краварите, подобен на Сирия и Ирак - нищо повече. Не мисля, че омразният ти Путиин е толкова глупав, като всичките украйнски крадци Янукович, Порошенко, Томошенко и т.н.. да допусне такава груба грешка и стане Русия поредната жертва на краварите, с един такъв глупав Майдан и после гражданска война в полза на враговете им само...

  "...Русия застана на пътя на развитието на света и световните сили ще я пометат като перце. ..." Гладна кокошка, просо сънува! И кои са тия "световни сили"? Сигурно ционистите? Не са за подценяване, но Русия и Китай нямат друг избор. Или те ще загинат или ционизма ще отстъпи. Поживём увидим!

 30. #30
  ukrainec 04 сеп 2014, 08:34
   
  0
   
  0

  До #29 Пуснато от Nash------Пак си допуснал две големи грешки: Първо--докато си мечтаеш долара и еврото да пада се получава друго-пада рублата,всички цени се вдигат ,роднините ми в Русия пищят-чудят се къде да бягат.Второ--Не се заблуждавай,че Китай е с Русия.Китай си трае и чака Русия да се строполи.

 31. #31
  Пиле шарено 04 сеп 2014, 09:05
   
  0
   
  0

  Украинче зомбирано,нещо напусна територията на спора с исторически факти и се пренесе на територията на горословните квалификации и шамански заклинания.Е нали си мнго учен и чел историята?Що така се изсулваш като върбов клин,беееее....пиле шарено?Та какви бяха средновековните "украинци"?Русини?Направиха те смешен бе шматарок!

 32. #32
  ukrainec 04 сеп 2014, 09:13
   
  0
   
  0

  До #28 Пуснато от Евгени Г.------------------------------Народа излезе на Майдана,за да смачка москалската подлога Янокович,който искаше да завлече Украина в Азия.

 33. #33
  svdimityr 04 сеп 2014, 09:39
   
  0
   
  0

  До Украйнче.Сега са ви настъпи само евреите със сменените имена.Но като дойдат техните батковци и ви набримчат изотзад слънцето ще блесне в очите ви.

 34. #34
  Nash 04 сеп 2014, 11:57
   
  0
   
  0

  ....#32 Пуснато от ukrainec...


  "...Народа излезе на Майдана,за да смачка москалската подлога Янокович,който искаше да завлече Украина в Азия...."

  Къф народ бе, глупчо? Не разбра ли, че американците ви водят за носа? Нали дадоха на Кличко 20 милиона долара да ги "управлява" на Майдана. Нали обикновнните "статисти" там на ден получаваха по 20 зелени от американците, за това че са правили "навалица". Големите революционери :)...
  Нали снайперистите, дето предизвикаха директно преврата, са се укривали в американското посолство... Нали американците определиха яйцеглавия и Турчинов да са "важните" в Радата и какво стана? Веднага започнаха братоубийствената война в Луганск и Донецк...
  И какво сменихте? Янукович на еврейна Валцман. И двамата олигархи, но при първият, никой не беше разстрелян а сега майките и роднините на убитите войници плачат в Киев и по западна Украйна всеки ден. И на изток-а има вече много убити....
  Вие сте много глупави, това западенците!!!! Подлоги на американците.. Даже и да виждате истината, че ви смятат за пълни идиоти, не се предавате а им лижете задника, на краварите... Сори ама няма по-ясен израз за такива като тебе....

  И какво търсят роднините ти в Русия, а? Щом толкова я мразите, да ходят да чистят тоалетните в америка! НО в Русия все още ви смятат за хора а за американците сте аборигени, достойни само да им мият кенефите, да им водят кучетата сутрин да пишкат и да им слугуват...

  По въпроса за фалита на америка - той е ясен. Въпрос е на време. Те сега се опитват на чужда кръв да се спасят, както винаги...
  И винаги се намират тъпи роби и по света, които са готови да умрат за краварите.... А еврото също е обречено, понеже е изкуствена валута... Чул ли си за ЕСМ? Май не си?

  ЕСМ показа на европейските народи, че всичко е загубено.... Банковата мафия и тука в европа намери начин легално да ограбва индустрията и народите на европа... В любимата ти кравария това го направиха още 1913-та година и виждаме какво стана от америка... Военнен диктатор!

  И последно! Ако си украйнец или украйнка, си дезертьор! Какво ни говориш така или иначе за Украйна а там вече всеки ден загиват защитниците на Украйна а ти се криеш във БГ и пишеш глупости по форумите.... Хайде марш на фронта да защитаваш американските интереси а москалите да те застрелят, като честен "американски патриот" :).... За интересите на Порошенко и роднините му :)!

  Понеже вие украйнците сте "Окрайна", не сте нация и не сте държава.... Ленин, дето много го "обичате", е направил от вас държава... Едно сборище от различни етноси. За това имате огромен комплекс, че Русия ви похищава... И за това искате запада. НО запада не ви иска вас.... Иска само да ви използва да си направи там военни бази америка. Друго нищо от вас не става, за съжаление.... За това американците са решили да ви поразредят сега с тази война... А вие глупавичките, кълвете въдицата и умирате за тях!

 35. #35
  Евгени Г. 04 сеп 2014, 13:13
   
  0
   
  0

  #32 Пуснато от ukrainec(нерегистриран) на 04 сеп 2014, 09:13

  Както казах с голи приказки и "копи", "пейст" далеч ще стигнеш. А дано, ама надали!
  Че нямаш нищо в главата го разбрахме, ами поне постни някоя снимка да видим дали си убава.


 36. #36
  ukrainec 04 сеп 2014, 14:32
   
  0
   
  0

  В момента нямам време,ще ви подкарам по късно,обаче виждам,че постинга на Нашчо е пълен с грешки.

 37. #37
  ukrainec 04 сеп 2014, 17:03
   
  0
   
  0

  До #34 Пуснато от Nash-----Нашчо,направил си общо 10 грешки основни,пък от тях произлизат и много други. Първо--никой в Украина не знаеше,че Щатите са дали 20 милиона на Кличко-ти откъде разбра-ако е от москалите-всеки знае-зомбират.Второ--никой никакви пари не е давал на майданци-итебе като те доведат до гладна смърт-ще излезеш.Трето-снайперистите се скриха при Беркут ,а не в Щатското посолство.Четвърто-братоубиисвената воина в истока я започнаха москалите като нападнаха общините и полицейските участъци-тоест хората на Янокович.Пето-Щатите винаги помагат да се смачкчт диктатурите и затова са наши братя те,а не полудивите москали.Шесто-не миеме тоалетни в УСА,за вас не знам.Един приятел работи в УСА в банка,а друг работеше като тираджия и се върна с 400 хиляди доларчета спестени за 7 години.Седмо-От как се помня тъпанарите чакат запада да фалира,а през това време фалира СИВ и Варчавския договор,а сега е наред и Русия.Осмо-Не ме пращай в Украина да се бия-навремето дядо ми като картечарче при Деникин бая болшевики е изтрепал и е изпълнил и мойта норма.Девето-най великите държави са зборище от различни етноси-УСА,Канада,Австралия,Швейцария и т. н.Изключение прави само Русия.Десето-всички нормални държави около Русия искат НАТО бази. Ако саседа ти отглежда в двора си мечка,ти няма ли да искаш да имаш пушка ?

 38. #38
  Евгени Г. 04 сеп 2014, 19:44
   
  0
   
  0

  Уяххх.. сега ако постнеш и снимка направо ще ти предложа :)

 39. #39
  Евгени Г. 04 сеп 2014, 19:52
   
  0
   
  0

  Между другото ако дядо ти се е бил за Деникин ти трябва да си най-малко 60 и кусур години.

 40. #40
  Nash 05 сеп 2014, 00:13
   
  0
   
  0

  До #37 Пуснато от ukrainec

  "...Щатите са дали 20 милиона на Кличко-ти откъде разбра-ако е от москалите-всеки знае-зомбират..." Това съм разбрал от други украйнци, на които мога да се доверя. Знам че във войната първо умира истината. НО специално като говорех до скоро със украйнци от Лвов и околностите т.н. "западенци" просто личи че много неща или не знаят или имат съвсем други "факти". Днес МиГ пусна тoзи линк на Руслана:

  и се оказа че и тя е била заблудена от медиите... По отношение на 20 и 40 долара, които американците са давали на обикновенни пенсионери и други граждани да стоят на Майдана, знам от една жена, която е била свидетел на човек, който е вземал тези пари. Руските медии също показваха, че дипломатическите пощи на американците и др. европейски страни са се увеличили и даже имаше един репортаж дето от Украйна показаха някакви кашони с прясно напечатани долари за майданвците и революцията... След това един участник на Майдана също в репортаж каза какви пари получавали за участието си там... От толкова много места едно и също като информация... Поне аз вярвам много повече на руснаците и техните медии, отколкото на украйнските...
  "... Трето-снайперистите се скриха при Беркут ,а не в Щатското посолство....." Имаше и за това репортаж по руските медии и основно по руссия 24. Но и там нещата ги усукват украйнските отговорни лица. Защо заличиха веднага следите и изобщо не направиха разследване??? При условие, че бившият президент Янукович се съгласи на всичко и подписа това с опозицията, какво? Майдановците получиха тези снайперисти, които стреляха и по двата лагеря??? За да не стане така, както се бяха договорили ами насила да се свали властта? Не ми говори че всичко там е било "правилно"... Украйна много пъти показва колко дилетантски се държи и прави груби нарушения. Например и със пасажирският самолет: Оказа се че опълченците нямат такова оръжие а и никакъв интерес да свалят чужд самолет, след това по корпуса на самолета имаше следи от картечен огън, който не може да е станал в Амстердам... СБУ събра всичките записи на диспечерите и ги засекрети и забраниха на диспечерите да говорят за това с когото и да е било.... Е, ако бяха опълченците или "москалите" виновни, то реакцията щеше да е точно обратната, нали? Щяха да показват всичко и даже в ООН, в ютюб и къде ли не...Същото направиха и американците... Е, какво крият, а???? Явно не на опълченците или на "москалите" ами съпричастността на украйнската армия....
  И където и да се обърнеш много неща от украйнска страна са точно такива... Лъжливи, изкривени... Стреляха по автобусите на бежанците... Само не ми казвай, че опълченците са си изпратили жените и децата в тези бусове и те са си стреляли по тях.... Пак украйнска глупава лъжа...
  "...Щатите винаги помагат да се смачкат диктатурите и затова са наши братя те,а не полудивите москали...." - Щатите са най-големите фашисти в тоя свят... Навсякъде където са били, разрушават и унищожават... Смачкват диктатури??? И като "смачкаха диктатурите" в Ирак и Либия какво имаме сега? Като "смачкаха" с помоща на майдановците "диктатурата" на Янукович, какво става сега в Украйна?- сее се смърт и по мирни жители и много млади войници бяха убити и самолети падат и т.н... Щатите са САТАНИСТИ, те се радват на чужда смърт. И трябва да си много късоглед ако не го забелязваш.... Е, Украйна смени Янукович, че бил "диктатор" а сега този еврейн ще ви избие... Всеки ден умират там хора. И не ме убеждавай, че Русия или руски военни стрелят с танкове и тежко въоръжение по населението на изтока... Просто няма логика, руснаците да стрелят по руснаци... Нали там живеят етнически руснаци? Губи се смисъла те да стрелят по болници, по училища и т.н... Гледай горе този клип на певицата и сам ще се убедиш, че Порошенко лъже и унищожава мирни граждани ей-така за кеф на американците.... Показват обикновенни хора, бежанци от Донецк и Луганск, обикновенно жени. Те направо какви неща разсказват за ужасиите на укр. армия и разните отряди...
  Колкото и да искам, не мога да ти вярвам, понеже цялата логика и фактите които имам, казват точно обратното...
  И също не мога да разбера: Щом американците плащали толкова добре и се работело доста прилични работи, то какво твоите роднини са при Москалите а ти във БГ???? Отидете там и забогатявайте при вашите "братя", както ги наричаш... Аз имах и имам постоянно възможността да живея и работя ако искам в САЩ. Даже и днес ако искам, отивам на аерогарата купувам си билет и хайде в УСА, но те не ме интересуват като хора, като цивилизация изобщо..... Не ми трябва тяхното "благоденствие"... Имам приятели които бяха в Чикаго.. Единят живя там 6 години и си дойде и не иска повече да живее там... Само една позната остана в Ииндианаполис. Тя е още там, понеже няма много средства и не може във БГ да живее. А ако си добре и в къщи, защо ти е да живееш на друго място?
  Мисля, че ти си много убеден в абсолютно противоположното и единственият начин да се преубедиш е, ако имаш собствен опит. За това най-добре куфара с най-необходимото и отиваш да ги видиш как живеят там. На мен лично Русия ми харесва много повече и по-често съм там. Не се смятам за русофил, понеже това "харесване" не е политическо. И не е свързано с желанието да им служа или България да им става подчинена... Това просто е лично предпочитание. Така поне всеки си остава с мнението :)...

 41. #41
  ?. 05 сеп 2014, 00:48
   
  0
   
  0

  до #37 Пуснато от ukrainec(нерегистриран) на 04 сеп 2014, 17:03
  "..работеше като тираджия и се върна с 400 хиляди доларчета спестени за 7 години"
  Пълни глупости. И аз имам роднини в щатите и ще ти кажа че шофьорите са едни от най-ниско платените професии там. Дори имам далечна рода шофьор на камион в преуспяваща компания, който едвам свързва двата края. Някъде към 25-30 хил. годишен доход, от тях трябва да яде да си плаща квартирата, сметките да си купува дрехи, да налива бензин на колата и какво остава накрая.
  Ако беше пластичен хирург или зъболекар може би, но и там има големи разлики.
  Твоя познат да не е карал дрога с камиона??
  Следваща - "дядо ми като картечарче при Деникин" излиза, че майка ти трябва да те е родила когато е прехвърлила 80 -така.
  "Щатите винаги помагат да се смачкчт диктатурите и затова са наши братя" - това направо ще си го сложа в рамка.
  Другото какво да коментирам, като и то е същата смехория.

 42. #42
  ukrainec 05 сеп 2014, 07:56
   
  0
   
  0

  Нашчо,ами като гледам ти черпиш информация само от руски медии и от там ти идва проблема.Аз гледам и двете-и руска и западна и украинска информация.Руснаците направо зомбират.Колкото до шофиорите в Щатите-взимаха добри пари тези ,които бяха със собствени камиони-до 7-8 хил.долара на месец до кризата през 2008 година.От там нататък -по малко.Дядо ми е роден в Галиция през 1895 година,а майка ми е 1936 набор.Не съм казвал ,че съм млад никога.Не всички възрастни са русофили и путиноиди и слава богу.

 43. #43
  Nash 05 сеп 2014, 11:06
   
  0
   
  0

  Не мисля че има толкова много "русофили" и "путиноиди" във България... Но и мирогледа на поколенията след 1989-та насам е направо изкривен...
  Подобен на този в щатите: Да забогатееш колкото се може по-бързо и без нищо да правиш... А все някой копае доматите, кара влака, прави компоти за да има по магазините... То за това китайците така напреднаха, те си работят и не мислят, че може някак си "така" да "забогатеят"...
  Никой не иска да става васал на Русия!!! Но не иска да става и Кончита Вурст... това ни е проблема, не друго...

 44. #44
  ukrainec 05 сеп 2014, 11:50
   
  0
   
  0

  Но и мирогледа на поколенията след 1989-та насам е направо изкривен.....

  Те затова си мислеха хората, че аз съм млад-защото мирогледа ми е "изкривен". Естествено,че мирогледа след 1989 ще бъде друг,преди беше мироглед комунистически-с него трябва да се свърши завинаги.А между другото именно в Щатите мирогледа е-работи здраво и не се ослушваи,иначе ще станеш беден като комунист-може и да умреш от глад като в северна корея.В Щатите хората работят по 12-15 часа и то качествено-та затова не чакай скоро долара да падне.

 45. #45
  Nash 05 сеп 2014, 12:48
   
  0
   
  0

  Относно #44 Пуснато от ukrainec...

  "....В Щатите хората работят по 12-15 часа и то качествено-та затова не чакай скоро долара да падне...."

  Вече толкова много долари са "напечатили", че само с работа, никога няма да ги "покрият". Отделно държавата им така здраво е задлъжняла, че всеки нормален ако види графиката, лошо му става... Само лихвите вече ще ги унищожат. За погасяване на заемите, отдавна се знае, че е станало невъзможно само с работа!

  http://en.wikipedia.org/wiki/National_debt_of_the_United_States

  Да не говорим също за "виртуалните долари" в разни финансови деривати... Там пък до къде е стигнало.... Нямам сега време да намеря някоя графика в нета, но ако те интересува, ще намеря! Според много експерти, финансовата система на сащ вече де факто е бакрутирала и се държи на косъм...
  То и ние 1989-та имаше какво да ядем и работехме, но се оказа, че в магазините нямаше никакви стоки.... И системата изцяло се смени с друга...

 46. #46
  ukrainec 05 сеп 2014, 14:05
   
  0
   
  0

  Нашчо,не забравяй,че Щатите имат най големия златен резерв в света-хиляди тонове,не знам колко.Когато имаш примерно 10 хил.тона злато можеш да взимаш заеми колкото си искаш.Ти чичо ти Сам къде го търсиш?И недей да замръзваш на тази 1989,премини я най после и почвай да проглеждаш!

 47. #47
  Nash 05 сеп 2014, 14:27
   
  0
   
  0

  Относно #46 Пуснато от ukrainec..

  Това злато, дето са го откраднали, могат да си направят павета от него :)... Те и без него, си печатят доларите :)...
  А вече никой не се връзва на злато. Всеки ден, злато ли ядеш? Какво си сипваш в колата? Бензин или злато?
  Златото има само смисъл, ако някой вярва по света, че е ценно и му придаде някаква стойност! Но своя си, потребителска стойност има, но не е голяма... Може за украшения, за медицински имплантати, за ел-проводници...
  Не мисля, че съм "застрял" на 1989-та. Не ме интересуват много разните ххх-изми (комунизми, социализми, капитализми, и т.н...). И не се смятам много "ограбен" от комунистите, като Иванн, например :)...
  Пия си бирата я в Москва, я някъде на запад, когато така искам. Вземи ти се освободи от омразата към "Москалите"... Те не са такива, каквито ги мислиш. Америка е много по-опасна, ако питаш мене. Виж какво става с Европа, под техно влияние! Украйна също нямаше да има проблем с Русия ако не си подаваше задника на запада и Нато. Може да си търгува с тех или да сътрудничи с ЕС и Нато, но ако стане опасно за сигурността на Русия, тя няма да допусне това! Это и ёжику понятно!

 48. #48
  ukrainec 05 сеп 2014, 15:11
   
  0
   
  0

  А,бе майче повече в москва си пиеш бирата.Докато я пиеш обаче питай колко украинци са уморили москалите до сега от глад само и ще ти стане ясно защо тази в Одеса искат да я трепат съседите само защото има сестра в Москва.

 49. #49
  ?. 06 сеп 2014, 01:25
   
  0
   
  0

  Златния резерв на щатите е оценен на 360 милярда долара, при положение че има над 1 трилион долара в обръщение как ги покриват според теб.
  Като говориш руснаците колко са били зли, що не погледнеш и колко народ страда от имперските амбиции на щатите. Щото всеки знае само себе си нали.

 50. #50
  ukrainec 06 сеп 2014, 09:10
   
  0
   
  0

  Щатите нямат имперски амбиции.Месят се навсякъде,защото изпълняват доктрината "Рузвелт-Чърчил", а тя повелява-намеса и потушаване на всеки конфликт по света с цел запазване на световния мир и доминиращата роля на цивилизацията.Изводите са направени от Втората световна воина,която избухна и не бе предотвратена именно поради ненамеса на Щатите в европейските и световните проблеми.

 51. #51
  Nash 06 сеп 2014, 10:39
   
  0
   
  0

  Относно #50 Пуснато от ukrainec

  "...Щатите нямат имперски амбиции..." Точно те имат най-големите имперски амбиции по света!!! Ако нямаха, щяха да си живеят там в тяхната страна и да нямаха стотиците военни бази по света... Били отговаряли за демокрацията в света??? Пълна глупост! Някой да иска тяхната демокрация?

  "..цел запазване на световния мир и доминиращата роля на цивилизацията..." Те праят световните войни а не световният мир!
  Ако те са цивилизация, то много сори! Те са военна диктатура. Не са образец нито на култура, нито на някакви световни ценности. Продават оръжие в магазините си и се избиват като мухи в училищата им например.... Животът на планетата може да си мине и без тях! Те само създават проблеми, унищожават хора, трупат оръжие, рекетират други, и т.н... Изобщо най-гадната страна в света са!

 52. #52
  ukrainec 06 сеп 2014, 13:22
   
  0
   
  0

  Нашчо,чети статистика-в Щатите,които са 350 милиона стават 30 хиляди убийства на година.В Русия,която е 130 милиона само,стават 42 хиляди убийства на година.И в двете държави се намира оръжие без проблем.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка