ПУТИН: ПРОСТО НИЕ СМЕ ПО-СИЛНИ! ОТ ВСИЧКИ!

Pan.bg 26 ное 2014 | 08:05 views (5261) commentaries(45)
img Путин: Просто ние сме по-силни! От всички! Защото сме прави!
Публикувано от: Северина Йорданова
rusofili.bg


Руският президент Владимир Путин даде обширно интервю за ТАСС, в което не изключи кандидатурата си на следващите президентски избори в страната.

На въпрос, ще остане ли президент завинаги, държавният глава отговори: „Не”. „И за страната не е правилно, вредно е, а и на мен не ми е необходимо”, поясни той. „Знам, че искрено съм служил и продължавам да служа, за да се реализирам в това. А повтарям, да се вкопчваме в нещо, това е контрапродуктивно, вредно и абсолютно безинтересно”, каза Путин.

Руският президент отбеляза, че Конституцията му дава пълното право да се кандидатира отново за висшия държавен пост. „Да, съществува възможност да се кандидатирам отново”, каза той. „(Конституцията) го допуска, но това съвсем не означава, че аз ще взема това решение”, подчерта Путин. „Ще изходя от общия контекст, вътрешното разбиране, от настроението си”, допълни той като отбеляза, че още е рано да се мисли за това.
image
В началото на ноември Forbes публикува ежегодната си класация за най-влиятелните хора в света, която за втора поредна година бе оглавена от руския президент.

Путин коментира това, като отбеляза, че лидерството в света се определя не от рейтингите в класациите, а от реалната мощ на страната. Рейтингите могат да бъдат често и елемент на политическата борба.

„Световното лидерство се определя от икономическите и отбранителни възможности на държавата”, каза той.

„Аз не знам как Forbes са изчислили този рейтинг, това е тяхна работа, – каза президентът. – Може да са направили това специално, за да обострят отношенията ми с Барак Обама, поставяйки го на второ място”.

Руският президент отбеляза, че Обама е „умен човек и е в състояние да оцени всичко: това би могло да бъде начин за вътрешнополитическа борба в САЩ, особено преди изборите за сената”. „Сигурен съм, че той глада на тези рейтинги като на елемент от борбата, имаща за цел да му навреди”, допълни руският президент.

Путни не се нае да даде оценка на стъпките на Обама на международната арена: „Ние имаме много противоречия, възгледите ни често се разминават; още повече, няма да оценявам неговите вътрешнополитически инициативи, това е отделна тема”. „Но аз знам, че Обама реално оценява случващото се в неговата страна”, подчерта Путин.

При това руският държавен глава се усъмни в пълната независимост на американската преса. „Как ще е независима, когато работи заедно с политическите опоненти на американския президент? Никаква независимост няма тук! Пълна зависимост и обслужване на определени сили”, заяви руският президент, като допълни, че това са само негови предположения.

Путин счита, че гражданското общество в Русия живее по либерални закони, обаче да се използва този канал, за да се влияе върху политиката на РФ отвън, не е позволено на никого.

„Нито една уважаваща себе си държава няма да допусне чужди пари да се използват вътре в страната за политическа борба”, каза той като даде за пример САЩ, където за подобно нещо „веднага ще ви тикнат зад решетките”.

„При нас всичко е много по-либерално. Може всичко!”, каза Путин. „Ние трябва да разбираме, че това не е демокрация заради самата демокрация, това е за народа, за да могат хората да живеят по-добре, да имат реален достъп до лостовете на управление на страната”. „Не трябва да се създават условия, при които чуждите държави да ни направят по-слаби, да ни подчинят на волята си и да разчитат на това да ни разпокъсат отвътре, влияейки на нашата политика в своите интереси”, подчерта руският президент.

На въпрос за това, били ли са отчетени последствията от присъединяването н на Крим към РФ, Путин отговори утвърдително. „Да. Това е стратегическо решение”, каза той като допълни, че всичко това ще завърши добре.

„Просто ние сме по-силни. От всички. Защото ние сме прави”, каза руският държавен глава.

„Силата е в истината. Когато руснакът чувства истината, той е непобедим”, подчерта Путин. „В този случай аз нямам съмнения”.

Президентът на РФ отбеляза, че никога не взема произволни решения. „Такива, чийто последствия не виждам”, поясни той. „Ако това не се случи, изчаквам подходящия момент”, като даде за пример известната теза „като не си сигурен –не бързай”. „Това са тези, които се опитват да се съревновават с нас; ние сме на своя ред и със зададена скорост”, каза Путин, говорейки за съвременна Русия.

В отговор на въпроса за цената на нефта, руският президент отбеляза, че изкуственото понижаване на цената му ще рефлектира и върху тези, които го провокират.

„Ако изкуственото понижаване на цените на енергоносителите се прави специално, то ще удари и върху тези, които въвеждат тези ограничения”, каза той. „Съвсем не е факт, че санкциите, рязкото падане на цените на нефта и обезценяването на националната валута ще доведат до негативни резултати или катастрофални последици особено за нас. Подобно нещо няма да се случи”, убеден е руският президент. „Възникват проблеми, те съществуват и ще се увеличават, като се влошава ситуацията, но не само в Русия, но и при нашите партньори, в това число и нефто- и газодобиващите страни”.

Руският президент предполага, че понижаването на цените на нефта „се случват заради това, че в САЩ започнаха да добиват шистов и природен газ”. „Но каква е рентабилността на тази продукция?… От $ 65 на барел до $ 83 “- каза Путин.” Сега цената за барел петрол падна под 80 $; добивът на шистов газ става нерентабилен “, констатира президентът.” Може би саудитците специално искат да “убият” конкурентите си … “, предложи той.

Путин вижда и обективните причини за падането на цената на нефта. „Предлагането се увеличи: Либия увеличи добива си, колкото и да е странно, Ирак, въпреки всички проблеми… Появи се нелегален нефт на цена 30$ за барел, който ИДИЛ продава „на черно”, Саудитска Арабия също увеличи добива си, а потреблението се съкрати заради периода на определена стагнация, или казано така, намаления в сравнение с прогнозите, ръст на световната икономика”, каза още Путин.

„Да допуснем, че имат място и целенасочените стъпки на партньорите на световния енергиен пазар. Можем ли да предположим нещо такова? Естествено, че да”, съгласи се руският президент.

Той подчерта, че Русия ще се стреми към провеждането на диалог с другите страни с поглед върху резултата и собствените си национални интереси, а не заради приятелско потупване по рамото.

„Ако ние искаме да се потупваме един друг по рамото, наричайки се приятели, да си ходим на гости и на „осмицата”, а цялата ценност на неформалното общуване да се състои в разрешението да поседим един до друг, без отчет на интересите ни и внимание към позицията на Русия при решаването на ключови въпроси, тогава за какво е необходимо всичко това? Не заради това аз съм президент на страната, за да удовлетворявам личните си амбиции”, каза Путин. „На мен това изобщо не ми е необходимо, ако интересите на Русия биват пренебрегвани”, подчерта той.

Руският държавен глава призна, че не се чувства самотен, макар и дори с родните си дъщери да се вижда едва няколко пъти в месеца. Той се старае да поддържа контакти и с приятелите си, от които няма намерение да се отказва.

„Все пак аз не се чувствам самотен, колкото и странно да ви се стори”, каза той. „Общуването и контактите ми с хора, които мога да определя като свои приятели, не са толкова много, наистина”, призна президентът. „Но самотата, струва ми се, е нещо друго: това не е липсата на възможност за контактуване с другите, а вътрешно състояние на душата, а аз нямам такова чувство за самота в своята”, заяви президентът.

Той отбеляза, че работният му график е причината да няма възможността толкова често да общува с приятели. „Дори дъщерите си виждам веднъж или два пъти в месеца”, разказа той, като на въпрос, къде живеят те, отвърна: „Разбира се, че в Русия. В Москва. Ние се срещаме вкъщи”.

Руският президент разказа, че се старае да поддържа контакт и с колегите си от университета. „Те са обикновени хора – като цяло работят в правоохранителните органи, в МВР, прокуратурата, административните органи”.

Путин призна, че се отнася с уважение към тези, които имат собствено мнение. „Те са ценни за мен и могат да кажат: „Мисля, че вие не сте прав, Владимир Владимирович”.

Говорейки за приятелите си, които бяха включени в списъците със санкции, Путин отбеляза, че с това западните страни са извършили „много приятна системна грешка”. „Те изхождаха от лъжливата предпоставка, че аз имам лични бизнес интереси по отношение на хората, включени в списъка. Но това изобщо не отговаря на истината”, каза той. „А опитът да бъдат наказани моите приятели, от които не възнамерявам да се откажа, е продиктуван от желанието да се раздели елитът, а после, може би, и обществото”, обясни Путин.

„Смятам, че ние в значителна степен сложихме край на така наречената олигархия”, каза руският президент. „Какво е това все пак? Пари, влияещи на властта. В Русия такава ситуация със сигурност мога да кажа, че няма”. „Никакви олигархични структури не заменят властта и не оказват влияние върху решенията на правителството за собствените си интереси”, добави президентът.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 45

 1. #1
  Teraflop 26 ное 2014, 08:45
   
  0
   
  0

  Правилно.

 2. #2
  полковника 26 ное 2014, 09:13
   
  0
   
  0

  Голям шегаджия е и тарикат и както казват братушките-"Так держать!", но до кога-не знам. Ще му "скроят шапката" и от вън, и от вътре: "Враг не спит".

 3. #3
  ukrainec 26 ное 2014, 09:39
   
  0
   
  0

  Той е същия шегаджия като Хитлер.Шапката вече му е скроена-видя се в Австралия.

 4. #4
  bash delibash 26 ное 2014, 09:53
   
  0
   
  0

  Не мога да не отбележа че президента Владимир Путин е единствения държавник който говори за приятелство за правото на народа да ползва благата на тази земя която е защитавал и за която е проливал кръвта си а не да попада в ръцете на олигарси които я раздират с нескончаемия си апетит към собствена слава и величие.С три думи върна Русия на народа.Явно ние още не сме дорасли за тази промяна,а може би не народа а тези които избираме ,нашите политици те не са дорасли и във тях се корени олигархията.Ако се върнем към историята ще установим че който е извадил меч от меч умира.Меча го извадиха европа и сащ а най лошото е че не осъзнават какво правят и какво ги очаква,очаква ги това което са си пожелали!Братя Българи вече е време да си припомним заветите на нашите предци тези които са ни завещали тази земя тези които са проливали кръвта си за нея.Да възродим завещаната ни държава, българщината, традициите, обичаите любовта към семейство народ и родина.Любовта към ближния ,състраданието към нуждаещият се,помоща към възрастните, защото и наличието на много богатства няма да успеят да нахранят душите ни.Бог да е с нас.

 5. #5
  ukrainec 26 ное 2014, 11:10
   
  0
   
  0

  Do #4 Пуснато от bash delibash
  "С три думи върна Русия на народа"
  Aбе,не знам дали върна Русия на народа,ама на себе си върна към 40-50 милиарда евро,както се говори в Русия.Пък ти казваш,че не олигарх.Ако един човек има повече пари от един милиардер-той как се нарича,че не знам?

 6. #6
  Морски 26 ное 2014, 11:26
   
  0
   
  0

  bash delibash, това би го написал и преди 30 години, признай си?!! :)
  И за да не ме обвиниш в какво ли не, ще ти кажа,че руснаците са ми изключително симпатични. И точно затова, е жалко, че те нямат избор и голяма част от тях дори не осъзнават това. Някои народи живеят за родината си, други - умират за нея, руснаците са от вторите.

 7. #7
  патриот 26 ное 2014, 11:28
   
  0
   
  0

  Путин е велик държавник!

  САЩ и западът са против неговият стил на управление, понеже в Русия НЕ УПРАВЛЯВА ОЛИГАРХИЯТА!

  И всичките тези супер богати по света, естествено изпищяха, как е възможно ТЕ ДА НЕ УПРАВЛЯВАТ???
  ТЕ БОГАТАШИТЕ, ДА СА ОБИКНОВЕННИ ГРАЖДАНИ?

  НО както казва Путин, СИЛА БОГА В ПРАВДЕ!

  Страните и държавите са за целият народ, а не само за тези 1-3 % супер богаташи....
  Ако само богаташите управляват, държавата умира, сриват се ценнсти, народа престава да се размножава, навсякъде развал в културно, идеологическо отношение и до пълното унищожение на такава страна....
  В Украйна управляват олигарсите? Имат право на лични армии и пълен произвол за тях и какво става?

 8. #8
  MSC 26 ное 2014, 11:42
   
  0
   
  0

  Путин е железен !ФАКТ!Лошото е ,че гадовете не спят....

 9. #9
  Морски 26 ное 2014, 11:52
   
  0
   
  0

  патриот, защо не изчакаш с оценката си поне няколко години, след като Путин не е на власт? Знам, че ще ти се наложи да почакаш доста, но пък те и историците това правят! :)

 10. #10
  ukrainec 26 ное 2014, 11:59
   
  0
   
  0

  Много ми е интересно как един олигарх-милиардер като путин е начело на борбата срещу олигарсите и милиардерите?Кой ще ми обясни?

 11. #11
  МиГ 26 ное 2014, 12:06
   
  0
   
  0

  Путин е доказал, че е изключително умен и начетен човек. Прави впечатление как говори срещу основния си опонент Обама с уважение. А не махленски както говорят повечето западни лидери по негов адрес. Което отново доказва класата му над голяма част от световните лидери.

 12. #12
  Морски 26 ное 2014, 12:27
   
  0
   
  0

  Да, МиГ, Путин е най-, най- световният политик, защото докато другите ги сменят отвреме-навреме (мандати си имат хората, демокрация, какво да правиш), той продължава да трупа опит! :)

 13. #13
  Д.П. 26 ное 2014, 12:49
   
  0
   
  0

  На нас ни е нужен силен политик, който е в състояние да каже: "България е моят живот!"

 14. #14
  АВ 26 ное 2014, 12:55
   
  0
   
  0

  ukrainec "Една жена каза 40-50 милиарда", друга жена каза "олигарх-милиардер" - селската клюкарка ли те информира или продажните еврогейски СМИ или просто си трол?

 15. #15
  МиГ 26 ное 2014, 12:57
   
  0
   
  0

  #12
  Ако утре се появи политик, вдигнал на крак българската икономика и армия и след 4 години ти как ще гласуваш? Ще го смениш само заради самата смяна или ще го преизбереш за да продължи развитието на държавата?
  Ето на това искам отговор! А демокрацията е утопия за наивници и се доказа тези дни за пореден път, че дори в САЩ няма такова животно.

 16. #16
  полковника 26 ное 2014, 13:23
   
  0
   
  0

  Коментар под информация на китайски вестник за финанс. състояние на РФ-"Пекин заявил о рисках сотрудничество с Москвой" (нг.ру/2014-11-24/: "Путня хотела шантажировать Запад союзом с Китаем-показать дулю Западу, а в результате обнаружилось только голая жопа". Без коментар.

 17. #17
  ukrainec 26 ное 2014, 13:48
   
  0
   
  0

  До 16 Пуснато от полковника
  Точно така-ама ще направя коментар:Китай да не е луд да се съюзява с Путин? Кои са тези наивници,които мислят че възходящия икономически и замогнал се Китай,отхвърлил решително комунизма като система още 1974 година,ще уйдисва на путиновия акъл?Ами нали цялото богатство и благоденствие на днешен Китай се дължи на западните технологии!Ами като един от хилядите примери-европейският суперлайнер Еарбус 380 се произвежда почти изцяло в Китай!Китай няма нищо общо с Русия !

 18. #18
  Mao Цзедун 26 ное 2014, 14:34
   
  0
   
  0

  Решителното отхвърляне на комунизма от КНР (при това още през 1974) е една от най-грандиозните глупости които съм чел през живота си. С това ме убеди, че може наистина да си натурален евроукраинец.
  Богатството и благоденствието на целия свят се дължи от хиляди години на китайските технологии, след това съвременната индустрия на КНР се базира почти изцяло на съветските технологии развити от самите китайците и едва на последно място и през последните две-три десетилетия Китай получи достъп до някои вторазредни западни технологии.

 19. #19
  ukrainec 26 ное 2014, 15:01
   
  0
   
  0

  Дън Сяо Пин изрита комунизма след 1974 година посредством своите реформи.От тогава трудолюбивия китайски народ тръгна нагоре.С една подробност-комунистическата партия остана на власт,стана контролиран от бившата компартия капитализъм.Същото се опита да направи и Горбачов,но беше вече късно

 20. #20
  МиГ 26 ное 2014, 15:27
   
  0
   
  0

  #19
  И тук говориш абсолютни глупости и в двата си последни коментара!

 21. #21
  ukrainec 26 ное 2014, 16:05
   
  0
   
  0

  Знам от какво ви боли-мислехте Китай за комунистическа страна и че ще е съюзник на Русия в борбата и срещу лошия запад и европедалите нали?
  Погледнете истината в очите момчета-Рисия е сама срещу целият свят-жалко за народа.

 22. #22
  DIV 26 ное 2014, 16:17
   
  0
   
  0

  Ако някой не е бил, а само чел за Китай (както и аз), препоръчвам да прочете книгата на проф. Марко Семов - "Китай, какво си ти всъщност?"
  И след това да говори - за премахване ли? комбиниране на системата с пазарната икономила ли? и т.н.
  Вероятно, Китай също е изваден от лошото си състояние от силни ръководители, да ръководители, както в момента Владимир Владимирович прави със своите лоялни и мислещи за нацията си сътрудници.
  Да дадем (ако от нас зависи:-) на Русия 25-30 години. Но предлагам да започнем да броим от 2000 г.

 23. #23
  МиГ 26 ное 2014, 16:25
   
  0
   
  0

  #21
  Нещо генерално си се объркал. Китай е комунистическа държава с елементи на пазарна икономика. Всеки който твърди обратното просто не е в час. А дали Русия е сама - ще се види скоро. Другата година не с някой друг, а именно с Русия ще стъпи и прави учения в средиземноморието. Пред погледите на уплашените янки. Освен това се заформя и силен пакт с Виетнам. До колкото четох и Индия се е застъпила за руските Мистрали от Франция. Освен това се подписват и договорки с Пакистан. Както и евентуални газопроводи с Южна Корея и Япония. И още и още...
  Пак казвам - очевидно не разбираш до край нещата.

 24. #24
  KOREKTOR 26 ное 2014, 17:26
   
  0
   
  0

  До #16 Пуснато от полковника

  полковника,

  Разбира се, че ще е без коментар.

  Кой ще коментира подобно БЕЗУМИЕ и ИДИОТИЗЪМ.

  А бе ТЪПАНАР ЗАГУБЕН, защо не послуша съвета ми и да изчезнеш. Сега щеше да си спестиш тази ДЕБИЛСКА излагация бе НЕКАДЪРНИКО ТЪП.

  Или какво ПРОСТАКО и ти като ДИВАНЕТО СКЛЕРОЗИРАЗЛО Иванн ще ни досаждаш сега с ЖАЛКИЯ си и ДОЛЕН РЕНЕГАТИЗЪМ.

  Егати и ПОМИЯРА.

 25. #25
  korektor kilers 26 ное 2014, 17:54
   
  0
   
  0


  най-новия хит в интернет посветен на украинско-съветската война - забавен,смешен и без мат!
  за всичко е виновна Алина!

 26. #26
  moted 26 ное 2014, 18:44
   
  0
   
  0

  Вместо да гледате фашизирани игрички на войничета,по-добре,вижте това:

  Може да ви е по полезно за разбиране на реалностите в света!

 27. #27
  KOREKTOR 26 ное 2014, 18:50
   
  0
   
  0

  До #25 Пуснато от korektor kilers

  kiler-че,

  Много си страшен бе детанце сополиво.

  Въх, няма да спя тази нощ.

  Щом това ти е забавно и смешно, то тя диагнозата ти е поставена.

  Пълна ОЛИГОФРЕНИЯ.

 28. #28
  Иванн 26 ное 2014, 19:24
   
  0
   
  0

  Напълно съм съгласен с изказаното за Русия-тя е най-силната,най-могъщата,непобедимата и неделимата дърава в Света за всички времена.

  Какъвто беше и Съветския Съюз.

  И точмно тази сила и непобедимост го погуби.За предпочитане изглежда е държавите да не са толкоз силни и непобедими като тези на руснаците.Че после стават за смях.Дей го сега този непомбедимия и могъщ Съветски Съюз.

 29. #29
  За Иванн 26 ное 2014, 19:50
   
  0
   
  0

  Преди години (Uploaded on Dec 12, 2010) гледах този клип: (РУССКИЕ ГОТОВЬТЕСЬ К ВОЙНЕ С НАТО!!!)

  Този човек позна! Ето това е 100% руснак! Няма как да се спечели война срещу такъв народ!!! Няма друг такъв народ и друга такава армия!!!

 30. #30
  Присяга даётся 26 ное 2014, 20:44
   
  0
   
  0

  В края на клипа (РУССКИЕ ГОТОВЬТЕСЬ К ВОЙНЕ С НАТО!!!) пише април, 2009 г., Крим. Човекът говореше и за набиращото популярност опълченско движение в Украйна, което веднага излизало в нета, ако се напише в търсачаката. Явно ядрото на опълченците са се подготвяли още през 2008-2009 г. Това обяснява напълно рационално днешните успехи на опълченците, а също и отпада версията за руските войници в "отпуск". Здраво са пипали местните руски ребята в Крим и Донбас! И как правдиво, честно и просто говори този бивш съветски офицер в оставка! Веднага се сещам за този уникален епизод от един още по-уникален филм >>> "10 лет назад, в 2004 году Хотиненко снял пронзительную сцену присяги в своём фильме "72 метра". Смотреть её без эмоций нельзя, причём всем.
  Присяга даётся одна и навсегда.
  А всё потому, что однажды кто-то решил, что мы все - не один народ, а разный.
  Результат нам расхлёбывать ещё очень долго."


  Велико и неподражаемо: "Орррррррркестр, оркестр, "Прощание славянки"! Екипаж! С шагом, МАРШ!"


 31. #31
  Любэ и "72 метра" 26 ное 2014, 20:59
   
  0
   
  0

  Поздрав с "Там за туманами"

  Синее море, только море за кормой,
  Синее море и далек он путь домой
  Там за туманами вечными, пьяными,
  Там за туманами берег наш родной

  Шепчутся волны и вздыхают и зовут,
  Но не поймут они чудные, не поймут
  Там за туманами вечными, пьяными,
  Там за туманами любят нас и ждут

  Ждет Севастополь, ждет Камчатка, ждет Кронштадт,
  Верит и ждет земля родных своих ребят
  Там за туманами вечными, пьяными,
  Там за туманами жены их не спят
  Там за туманами вечными, пьяными...

  И мы вернемся, мы конечно доплывем,
  И улыбнемся, и детей к груди прижмем
  Там за туманами вечными, пьяными,
  Там за туманами песню допоем

 32. #32
  патриот 26 ное 2014, 21:31
   
  0
   
  0

  --> #26 moted

  Това видео точно показва лицето на САЩ. Страна в която парите управляват.
  Вижте до къде са достигнали. Лъжат постоянно чрез медиите и се показват като "най-демократичните", "най-хуманните", "най-свободните", "най-миролюбивите" и подобни измишльотини.

  На практика обаче са фашистка страна: Страна в която 1-3% най-богатите управляат, а инсценираните избори са за простолюдието, да си мисли, че уж могат да избират нещо... Вече и самите американци, техната интелигенция се възмущават от политиката им на унищожение на други народи.

  В края на видеото много точно се казва: "..Ако Русия беше като САЩ, то и тя да е унищожила много страни по света..." Говорим обаче за Русия след "Перестройката", до тогава от 1917-та година върху нея се изпитваше еврейският социализъм, та чак до Путин. За това не може да се счита, че социалистическа Русия е била независима и политиката й е била чисто руска, през този период от време.

  Явно медийните лъжи действително усляват да препрограмирват хората, щом даже и тука в този сайт има доста защитници на тази фашистка страна-САЩ?

 33. #33
  бIларусофил 26 ное 2014, 21:35
   
  0
   
  0

  ако батко Лука тръгне към кремъл джуджанка ще го обесят за прякора му а Лукашенко ще го посрещнат с хляб и сол

  Маці родная, Маці-Краіна!
  Не ўсцішыцца гэтакі боль...
  Ты прабач. Ты прымі свайго сына,
  За Цябе яму ўмерці дазволь!..

  Усё лятуць і лятуць тыя коні,
  Срэбнай збруяй далёка грымяць...
  Старадаўняй Літоўскай Пагоні
  Не разбіць, не спыніць, не стрымаць.

 34. #34
  патриот 26 ное 2014, 21:46
   
  0
   
  0

  --> #10 ukrainec

  Много ми е интересно от къде имаш такава инфомация, че Путин бил милиардер? Такова нещо не може лесно да се скрие.
  И по поведението му, се вижда, че не е от богаташите. Ако беше като Янукович например - мазняр, откраднал и присвоил милиарди, то когато западът започна да измился разни "наказания", веднага щеше да "подвие опашка" и да им "играе по свирката". Иначе, САЩ и западът щяха да му затворят сметките.

  Не съм чул, някой милиардер - руснак, да си държи цялото състояние в Русия? Поне 100-ина милиона да е имал на сметки някъде "навън" в тези страни и американците или ЕС веднага да са се зарадвали, че "наказват" Путин за неговите "злодеяния". Техните медии да са написали за това. НО до сега нищичко относно парите на Путин не са казали.. Ако имаш някаква инфо, дказваща милиардите на Путин, то дай линк!

 35. #35
  до ukrainec 26 ное 2014, 21:54
   
  0
   
  0

  "От тогава трудолюбивия китайски народ тръгна нагоре" - така тръгна нагоре трудолюбивия китайски народ че работи за едно канче ориз по 12 часа на ден.

 36. #36
  Cyber 26 ное 2014, 23:00
   
  0
   
  0


  Украинеца е най-облия трол който съм срещал по сайтове и форуми. Очевидно объл и следователно нископлатен. Затова тук се напъва толкова.
  В батальоните на олигарсите изпратени в източна крайна още търсят хора. Явно му е по-лесно да троли отколкото да дърпа спусъка срещу мирни граждани.
  Оставете ги кравари, руснаци и китайци и хохоли и гледайте България на къде отива.
  Ето още една контрола от маршрута към краварника.
  http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/bivsha-misis-zashtiti-anita-mejzer-tia-e-uzhasna...-zhertva-6028077
  http://pik.bg/%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%81-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-2014-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B5-%D1%81*%D0%BA%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-news253221.html

  Умните и красивите продължават да се изместват... от богатите.

 37. #37
  XXX 26 ное 2014, 23:29
   
  0
   
  0

  Cyber, от къде извади тази грозница? Тя май е цигане?
  Таз е представяла някъде България? Че то даже в обезлюдените ни села е възможно да се намерят много по-хубави мацки от този дракон :)

 38. #38
  anti span.bg 27 ное 2014, 06:29
   
  0
   
  0

  докато тука си играете на всякакви фили църните надигат глава затова ''докле е мъничка змията елате да се съберем с крака да и строшим главата свободни да се назовем''
  филофоб

 39. #39
  ukrainec 27 ное 2014, 08:28
   
  0
   
  0

  До 35--- "работи за едно канче ориз по 12 часа на ден."
  Ами не е ясно тогава китаеца как си копува кола и къща?Защото Китай е пазар за коли номер 1 в света.
  Сигурно отделя по няколко зърна от ориза на ден.
  Комунистчета-обновете си информацията,защото от времето когато сте учили е минало повече от половин век !

 40. #40
  Пръч 27 ное 2014, 11:30
   
  0
   
  0

  #t=30

  Култов клип си дал с тая кучица Мейзер, бе Cyber!
  И аз да ти върна жеста с О Азисе, огъзи се! на Епизод:

  затрихме държавата, кои с активни мероприятия, кои със своята пасивност! Утре чакайте аЗИС да стане министър на културата, а Мейзер - министерша на образованието! И двете горецитирани жени са баш-баш чок гюзел ханъм!

 41. #41
  Za Admin! 27 ное 2014, 13:24
   
  0
   
  0

  "Независимая газета": Българи едва не започнали въстание в Одеса
  Продължават трудностите с използването на майчин език, Киев се бои от отварянето на "втори фронт" и гагаузка република

  Бългаският културно информационен център в Одеса бе подпален с коктейл "Молотов" през май т.г. от върлуващите майдановци, които избиха десетки жители в Дома на профсъюзите и по улиците на града

  В украинската Одеска област може да се появи ново сепаратистко формирование. Киев се страхува след източноукраинския фронт да се отвори и втори - в Южна Украйна, пише "Независимая газета".През пролетта южните региони на Украйна може би ще се опитат да провъзгласят Бесарабска народна република. Теоретично тя може да включва част от Одеска област и някои райони от Молдова, включително автономна Гагаузия. Тогава дестабилизацията ще се разпростре и в Приднестровието, твърдят аналитици от центъра "Да Винчи Ей Джи", който работи в Украйна от 2002 г.

  Според тях събитията може да бъдат отключени от предстоящите напролет избори на Башкан - лидер на Гагаузкия автономен район в Южна Молдова. Периодът след изборите за молдовски парламент на 30 ноември т. г. ще е удобен за външни влияния върху региона, смятат експертите.

  На референдум през февруари гагаузите гласуваха единодушно за включване в Митническия съюз (Русия, Беларус, Казахстан) и за "отложен статут на автономия", който дава на автономния район право на самоопределение, в случай че Молдова загуби независимостта си. Кишинев обяви референдума за незаконен.

  Тогава се изостри и ситуацията в Южна Украйна, където също живеят гагаузи наред с молдовци и българи, напомня изданието.

  "Няколкото скандала заради подозрения за сепаратистки нагласи сред украинските гагаузи" обаче бяха "спешно потушени", посочва то. Според гагаузката общественичка Федора Арнаут те са били предизвикани от външни сили. Представител на малцинството в Одеска област неофициално потвърждава пред всекидневника, че обстановката в региона сега е под контрол и сравнително спокойна.

  "Всички виждат какво става в Донбас - никой не иска такива неща". По думите му обаче още миналата година в Южна Украйна лесно избухнали конфликти заради неизпълнени обещания, че малцинствата ще могат да използват майчините си езици наред с държавния. Всъщност това право получиха само руснаците и местните "българи едва не започнаха въстание", добавя събеседникът на "Независимая газета".

 42. #42
  Teraflop 27 ное 2014, 13:46
   
  0
   
  0

  Владимир Владимирович не е кой да е.Само един пример ще ви дам.Английската кралица Елизабет Втора оцени говоримия английски език на г-н Путин/когато той бе на визита при нея/,като перфектен.А щом Елизабет Втора казва подобни думи,редно е ние да замълчим.

 43. #43
  Иванн 27 ное 2014, 16:15
   
  0
   
  0

  До № 29,


  Ами нали най-много аз споменавам това,само че не набутвай думата народ тук.Никой не воюва срещу народ,нито народ воюва срещу друг народ.

  Държавите правят тези зулуми.Нито една нормална държава няма да нападне Русия.Прочетете книгат на Виктор Суворов "самоубийство" и ще се убедите в това.

  Ето,понеже Путин владеел добре английски и британската кралица го епохвалила,той е положителен човек.Ами и Ким Филби е говорел перфектен руски,защо кралицата не го оприличи на добър човек и него.

 44. #44
  ukrainec 27 ное 2014, 17:09
   
  0
   
  0

  Do #41 Пуснато от Za Admin!
  "Независимая газета": Българи едва не започнали въстание в Одеса"
  Taz газета не е ли путиноидна медия?-Кой е луд да вярва на путиноидна медия?

 45. #45
  Русише зольдатен окупанте 27 ное 2014, 22:08
   
  0
   
  0

  жыль-быль малчикь вова ,каротинкие ножки
  и топтал он ими кремлевские дорожки,
  както вове не дала девочка алина
  и със злости он послал военних в Украину.
  едут руские войска в Украине и кремлевская звезда им бормочит в спине.
  в Украине войска нет слили все в каналу.
  у хохлов один лишь танк и тот который рржавый.
  ржавый украинский танк спрятался в засаде
  то рапирыми палнуть
  то накроет градам
  псковские десантники в Украино Мчатся
  щото быстро москали там начали кончатся.
  едут руССкие войска ,едут грузом 200
  едут ,едут, едут, едут к жьоном и невестом
  и кремлевская звезда меркнет в Украине
  штотый вова не дала подлая алина

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка