В МОСКВА ИЗКАРАХА РАКЕТНИЯТ КОМПЛЕКС С-300 и С-400, наблизо е и ТОПОЛ М

Pan.bg 09 дек 2014 | 17:16 views (5871) commentaries(25)
img В Москва изкараха ракетния комплекс С-300, в Подмосковието - "Топол-М" (снимки)

През последните дни по улиците на Москва се появиха ракетни комплекси, аларамират очевидни в социалните мрежи.
Край Театъра на руската армия (в миналото "Театъра на съветската армия") тази нощ беше сниман комплекс С-300.
Същевременно в град Одинцово, част от Московска област, на 3 декември по улиците беше видяна междуконтиненталната балистична ракета „Топол-М”.
По неофициална информация цялото движение на ракетните комплекси из улиците на руската столица е свързано с предстоящото отбелязване на 55-годишнината от създаването на ракетните войски със стратегическо предназначение.

По план тази годишнина тряба да бъде отбелязана на 17 декември.
В своя Facebook профил журналистката Олга Ефа, която живее в Одинцовския район, пише: Когато на 3 декември в Одинцово докараха и поставиха „Топол-М” до краеведческия музей, ние си помислихме, че става дума за някакъв паметник. Макар и странен. Сега става ясно, че в Москва, край Театъра на Съветската армия, има ракетен комплекс С-300. Това последният стадий на параноята на Пуйло ли е или да се готвим да нанасяме ядрен удар и да се защитаваме от отговора? Народе, какво става?

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 25

 1. #1
  птн пнх 09 дек 2014, 17:50
   
  0
   
  0

  путлера савсем изтреща

 2. #2
  Киноман 09 дек 2014, 18:23
   
  0
   
  0

  Споко бе! Снимат поредният епизод от високобюджетният филм за агент 07. Нищо повече.

 3. #3
  ДО птн пнх 09 дек 2014, 18:32
   
  0
   
  0

  Путин изобщо не е изтрещял и знае какво прави, ама такива като теб се насрахте от страх!

 4. #4
  ukrainec (Lviv) 09 дек 2014, 18:37
   
  0
   
  0

  Въъъъъх !Същите номера и Хитлер ги правеше през 39-та !

 5. #5
  Сун Дзъ 09 дек 2014, 18:43
   
  0
   
  0

  Май журналистката е изтрещяла съвсем.Май е от тези "журналисти" ,които едно време ми твърдяха ,че азбуката им бил дал Ленин.

 6. #6
  Удри с гегата! 09 дек 2014, 18:51
   
  0
   
  0

  Вот так надо!

  И Китай се подготвя за въоръжаването на свои подводници с ракети, носещи ядрени бойни глави. Обхватът на тези носители позволява да се нанесе удар по цели на територията на САЩ.


  Из „Концепция за национална сигурност“:

  В чл. 20 на „Концепция за национална сигурност“ се казва, че национална сигурност в страната има при наличието на следните условия:
  • Когато са защитени основните права и свободи на българските граждани, държавните граници, териториалната цялост и независимост на страната;
  • Когато не съществува опасност от въоръжено нападение, насилствена промяна на конституционния ред, политически диктат или икономическа принуда за държавата;
  • Когато в резултат на това обществото и нацията запазват и увеличават своето благоденствие и се развиват.
  Основните условия, които пряко или косвено в близко време или в перспектива оказват или могат да оказват негативно въздействие върху състоянието на националната сигурност, са:
  при неблагоприятно конфронтационно развитие на обстановката в света и Европа се създава опасност България да остане в “буферна зона”, с което за дълго може да бъде изолирана от европейските интеграционни процеси;
  • регионалните конфликти в непосредствена близост до границите на България са носители и на съпътстващи опасности: увеличен приток на оръжия, прояви на краен национализъм и етническа нетърпимост, тероризъм, потоци от бежанци, резултантното действие на които определено ще доведе до намаляване възможностите на държавите от региона да се интегрират в европейските процеси и структури;
  • натрупаните в рамките на регионалните конфликти пристрастия и противоречия може да се изродят в ново разделение на полуострова, във взаимно противопоставяне и противодействие, във формиране на конфигурации на интереси и влияние, насочени срещу интересите на България;
  продължаващото задълбочаване на диспропорцията между военния потенциал на България и военния потенциал на повечето от съседните държави може при определени обстоятелства да провокира използване на въоръжени сили за постигане на агресивни политически цели срещу нашата страна; на Балканите продължават да се съхраняват ядрени боеприпаси;
  стесняването на редица външни пазари и разрушаването на традиционни икономически връзки превръща преодоляването на икономическата несигурност чрез диверсификацията на икономическите отношения в генерален въпрос на икономическата сигурност и стабилност;
  • възраждането и засилването на религиозната нетърпимост и особено на нейните крайни форми обхващат вече и нашия регион; особено опасни са опитите за по-нататъшно обособяване и затваряне на общности на базата на различията между религиите;
  • политическата и икономическата нестабилност в региона води до чести колебания и сътресения по етническите и малцинствените въпроси, които провокират не само прояви, но и държавна политика с крайни форми на настъпателен национализъм;
  небългарската духовна инвазия върху обществото, която атакува духовните устои на българската нация;
  • опасността страната да се превърне в кръстопът на международната организирана престъпност;
  • производството и разпространението на оръжие и технологии за масово унищожение; тенденцията към увеличаване на “ядрения клуб” и на броя на държавите, притежаващи ядрени устройства или системи; случаите на грубо погазване на нормите на международното право по въпросите на сигурността и правата на човека; популационният взрив и икономическите диспропорции; масите бежанци и икономически емигранти; международният тероризъм, включително срещу важни индустриални обекти, особено на ядрената енергетика; разрастващата се организирана международна престъпност и др.“.

 7. #7
  bash delibash 09 дек 2014, 19:54
   
  0
   
  0

  И България да имаше ракетни войски и тя щеше да почете този голям празник като Руснаците.Тази мощ и досега и за в бъдеще ще осигурява тяхната независимост и ще издига на необходимата висота военната професия така както беше и у нас някога.Горд съм за това което е постигнала една православна държава.С Бога напред братя.

 8. #8
  Николай Запрянов 09 дек 2014, 21:07
   
  0
   
  0

  До ukrainec.Вие на колко години бяхте през 1939г.?

 9. #9
  ukrainec (Lviv) 10 дек 2014, 08:28
   
  0
   
  0

  До 8 Пуснато от Николай Запрянов
  Като се има пред вид,че Украина е основана през 9-ти век-Киевска Украина,сам можеш да сметнеш.Тези истории на москалите,че това било Киевска Рус( тоест Русия) са измислици за неграмотници,каквито са и възпитаниците на москалската пропаганда.
  Името "РУС" е име на шведското( викингско)племе,което е основало Киев.По грамотните хора знаят,че не случайно шведите идват да освобождават Украина от руско(москалско)робство през 1709 година,и не случайно шведското и украинското знаме са с еднакви цветове.Пазете се от москалската пропаганда-те доскоро лъшеха,че азбуката им е измислил ленин.Хора бдете !

 10. #10
  KOREKTOR 10 дек 2014, 12:15
   
  0
   
  0

  Може да са макети, както навремето правеха В СССР, да плашат запада с количество!

 11. #11
  Яйценюх 10 дек 2014, 12:17
   
  0
   
  0

  Сидят два хохла в окопе, и вдруг на них из-за бугра выезжает немецкий танк. И странная вонь поползла по окопу.
  - Мыкола, чую, что ты усрался з переляху!
  - Ни! Це не з переляху - це з лютой ненависти!
  P.S.
  укросвини на бг сайт?
  Геть!

 12. #12
  KOREKTOR 10 дек 2014, 12:21
   
  0
   
  0

  до 9 Пуснато от ukrainec (Lviv)

  Тука си прав!

  Руската история е написана от немски и полски историци през 18 век( това се казва в руски документални филми с водещ Прокопенко-Боенная тайна, Секретние територии и Територии заблуждения), явно не са могли да пишат и не са били образовани...а се бият в гърдите, че едва ли не , те са съхранили кирилицата, като азбука!

 13. #13
  AIR-1 10 дек 2014, 13:38
   
  0
   
  0

  Който иска уникално потребителско име, трябва да се регистрира.

 14. #14
  KOREKTOR защо друго име 10 дек 2014, 13:55
   
  0
   
  0

  До Преслав Панчелиев

  Г-н Панчелиев,

  Вие в течение ли сте на фалшификациите които се извършват в подопечния ви сайт PAN.BG и то с със съучастието на вашия AIR-1(администратор)

 15. #15
  AIR-1 10 дек 2014, 14:03
   
  0
   
  0

  Наясно сме, че други потребители на сайта, прикрити под анонимността на интернет пишат под Вашия псевдоним, който е нерегистриран. Съветвам да се регистрирате, за да не може да Ви дублират потребителското име. Регистрацията се извършва с ВАЛИДЕН e-mail адрес.

 16. #16
  KOREKTOR защо друго име 10 дек 2014, 14:28
   
  0
   
  0

  До #15 Пуснато от AIR-1(администратор)

  И какво направи като го констатира. Премести си го в другия крачол нали. Прикриваш и стимолираш фалшификациите нали.

 17. #17
  AIR-1 10 дек 2014, 14:37
   
  0
   
  0

  за последен път пиша. Регистрирайте си потребителското име. Прави се с валиден е-мейл адрес. Фалшивото потребителско име е изтрито. Съобщенията от него също. Регистрирайте се, докато името не е заето.

 18. #18
  цитат 10 дек 2014, 15:26
   
  0
   
  0

  Меркел за Путин: "Опитва се да докаже, че е мъж.
  Путин удиви всички със своята жестокост и безсърдечие. Все едно сме в началото на ХХ век-танкове, агенти, провокатори, пропаганда..Той се бои от собствената си слабост. Русия няма нищо-нито успешна политика, нито икономика."

 19. #19
  ukrainec (Lviv) 10 дек 2014, 15:31
   
  0
   
  0

  Do Меркел за Путин:
  Ашкулсун бабо,машала.....!

 20. #20
  Teraflop 11 дек 2014, 13:55
   
  0
   
  0

  Щом американците са изкарали лазерите...

 21. #21
  ^D 11 дек 2014, 15:08
   
  0
   
  0

  #9 Пуснато от ukrainec (Lviv)(нерегистриран) на 10 дек 2014, 08:28

  Що не продължи да споделяш какво още пише в тази статия която си чел. Защо не спомена, че по-нататък в същата статия пише как двама украинци изнамерили кирилицата, а също и как благодарение на украинската армия Европа се е спасила от ислямизация. Има и още много бисери но ти си ги знаеш и без мен, и съвсем преднамерено не споменаваш.

 22. #22
  немеца 11 дек 2014, 15:14
   
  0
   
  0

  --> #18 Пуснато от цитат

  Немеца за Меркел: Тая овца не представлява нашите интереси. Поставили са я от САЩ, понеже сме тяхна колония. След ВСВ все още не искат да ни направят независими. Политиците и правителството на Германия, не работи за страната, а против интересите й! Германия е добре икономически само заради това, че немците са организирани и трудолюбиви, а политиката и там е против тях.

 23. #23
  Николай Запрянов 11 дек 2014, 19:02
   
  0
   
  0

  До ukrainec. Не можахте да блеснете със знания.Дори не сте разбрали въпроса,който Ви зададох,и когато се обръщате към непознати употребявайте учтива форма.

 24. #24
  ukrainec 12 дек 2014, 16:15
   
  0
   
  0

  До #23 Пуснато от Николай Запрянов
  През 1939 аз бях на 0,00 години,Другарю.Но дядо ми,който е учасник във Отечествената война на Украина и Полша срещу съюзниците СССР Германия е бил на 45 години.Така добре ли е Другарю?

 25. #25
  Ванко 13 дек 2014, 01:35
   
  0
   
  0

  Украинец,всичко е добре,но никаква Отечествена война не е имало нито в Украйна,нито в Полша,нито в Съветския Съюз,нито в Германия

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка