Отворени са ценовите предложения за новия кораб за гранично-брегова охрана на ГДГП

Pan.bg 22 мар 2021 | 12:27 views (992) commentaries(0)
img Pan.bg

На 30 ноември м.г. в електронната платформа за обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) бе публикувано решение за откриване на обществена поръчка с предмет "Доставка и гаранционна поддръжка на кораб за гранично-брегова охрана на ГДГП".

Прогнозна стойност на поръчката бе 29 311 938,00 лева, а крайният срок за получаване на оферти или на заявления за участие бе 25 януари т.г.

Обществената поръчка е за доставка на 1 (един) брой нов патрулен кораб за Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) – МВР.

В обхвата на поръчката е включено поетапно изпълнение на следните дейности: проектиране; строителство; доставка на корабно оборудване и системи; боядисване; заводски изпитания; приемане и сертифициране от призната класификационна организация; обучение на персонала на Възложителя; доставка; приемни изпитания на кораба и предаване на Възложителя; гаранционно поддържане на кораба и оборудването и отстраняване на неизправности в рамките на гаранционния срок.

На 11 януари т.г. във връзка с постъпило запитване по условията на обществената поръчка в електронната платформа за обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) бе публикувано разяснение от Възложителя върху 4 въпроса.

На следващия ден - 12 януари т.г., отново в електронната платформа за обществени поръчки (ЦАИС ЕОП) бе публикувано съобщение, че процедурата е спряна на 12 януари (вторник), 2021 г. в 11:19:33 часа.

На основание чл. 100, ал. 11 от ЗОП Възложителят е удължил срока за подаване на оферти при спазване на разпоредбата на чл. 28, ал. 5 от ППЗОП.

Новият срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 4 март 2021 г. (четвъртък), 23:59 часа.

Според информацията публикувана в ЦАИС ЕОП към днешна дата фирмите, които участват в поръчката са две: Baltic Workboats AS и Fr. Lürssen Werft GmbH & Co. KG.

Ценовото предложение на първата компания е на стойност 25 484 043,00 лева, а на втората - на стойност 29 239 659,00 лева. Ценовите предложение са отворени на 17 март т.г. /www.app.eop.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка