ТУ – Варна участва в международният проект DERIN заедно с лидерите в морската индустрия Kongsberg и Wartsila

Pan.bg 24 апр 2021 | 19:22 views (647) commentaries(0)
img Технически университет - Варна демонстрира своята иновативност и поглед в бъдещето на морското образование с участието си в международният проект DERIN (Digital Education Readiness in Maritime and Inland Navigation ) по програмата Erasmus +.

Проектът обхваща пет европейски участника от Холандия, Румъния, Латвия, Хърватска и Естония. ТУ-Варна е предпочетен партньор за България от водещата организация CERONAV - Romania, като университет доказал своята компетентност при иновациите в морската сфера.

В проекта са привлечени, като участващи лидерите в морската индустрия Kongsberg и Wartsila Voyage, които ще засилят, както цялостната организация на инициативата, така и възможностите на Технически университет - Варна в морското образование.

Проектът ще обхване всички морски катедри в университета, които ще подсилят образователните си способности в новата реалност и ще могат да презентират своите възможности на международните уеббинар конференции.

С проект DERIN ще се затвърди водещата позиция на Технически университет – Варна при онлайн обучението в морската сфера, като ще се търси и надграждане на текущите възможности с виртуална реалност и други новости в сферата на морското образование, които университета предоставя на своите студенти и курсисти.

Ръководството на ТУ - Варна предоставя уникалния шанс на своите студенти в морските специалности да работят в проекти като този с водещи компании, с които университета си партнира.

/www2.tu-varna.bg/


РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ТУ – Варна участва в международният проект DERIN заедно с лидерите в морската индустрия Kongsberg и Wartsila

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка