Бивши възпитаници на Морското училище отпускат еднократно поощрение за студент от инженерна специалност

Pan.bg 21 авг 2021 | 22:07 views (600) commentaries(0)
img Георги Николов

Бивши възпитаници на Морското училище отпускат еднократно поощрение от левовата равностойност на $250 на студент от ВВМУ „Н. Вапцаров“ от инженерна специалност.

Кандидатите трябва да следват редовно обучение, да са завършили трети курс на обучение през учебната 2020/2021 г. и през 2021/2022 г. да учат в четвърти курс.

Поощрението ще се определи на конкурсни начала по точкова система от дарителите и ще се ползва за изплащане на част от таксата за обучение за учебната 2021/2022 год.

Критериите за конкурса са следните:

-Среден успех от семестриалните изпити за трите години на обучение – представя се удостоверение от Учебния отдел на училището.

-Участие в научно-изследователска дейност с проекти, доклади на конференции, статии – представя се доказателствен материал

-Разработка на есе на тема: „Какво означава лично за вас благодарността (свободна интерпретация)“ с обем не по-голям от 3 страници.
(Съдържанието на есето да не се свързва с дарителите на настоящото поощрение)

Срокът за кандидатстване в конкурса с представяне на информация по критериите за оценка е 30 октомври 2021 г. Класиране на печелившия кандидат ще се определи до 15 ноември 2021 г.

Материалите за участие в конкурса да се изпращат на следната електронна поща: miboiadjiev7@gmail.com, за Михаил Бояджиев.

/www.naval-acad.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка