Снимки: Морско училище – домакин на международната научна конференция IMSC - 2021

Pan.bg 13 сеп 2021 | 14:59 views (1629) commentaries(0)
img Георги Николов

Международна научна конференция International Maritime science conference (IMSC) – 2021, организира ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. Форумът се проведе на 9 и 10 септември 2021 г. и е част от календара с мероприятия по случай 140-годишнината от създаването на Морско училище.

В конференцията бяха включени 46 научни доклада от 6 научни теми на интерес, които предварително преминаха успешно през процедура на проверка за плагиатство и двойно сляпо рецензиране. Сборникът е индексиран в световната база данни за публикационна активност и цитирания – Web of Science.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Присъствената част на конференцията беше открита от началника на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, който приветства участниците и организаторите и им пожела ползотворна работа. В рамките на пленарната сесия бяха представени вижданията на фирмите Seably и V360 Group по актуалните тенденции за развитие на дистанционното обучение с прилагането на съвременни решения за визуализация и интерактивност, както и виртуалната реалност с нейното приложение в морското образование и квалификация.

За участниците, представящи 8 държави от Европа, Азия и Австралия, бе организирана социална програма, насочена към неформални контакти по изявени научни интереси.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Снимки: Морско училище – домакин на международната научна конференция IMSC - 2021

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка