Отзвук: Украински преподаватели – военнослужещи се обучаваха във ВА „Г. С. Раковски“

Pan.bg 26 дек 2023 | 21:30 views (1273) commentaries(0)
img Pan.bg

В периода 23.10.2023 г. – 15.12.2023 г. в изпълнение на заповед на министъра на отбраната и с финансиране по програмата Defence Education Enhancement Programme (DEEP) на НАТО, двадесет и трима украински преподаватели – военнослужещи от различни висши военно-образователни институции на Украйна се обучаваха в курс по английски език във Военна академия „Г. С. Раковски“.

В края на обучението те положиха изпит, който доказа обективно повишаването на знанията и комуникативните им умения по английски език.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

В рамките на обучението украинските колеги имаха възможност да установят контакти и да презентират университетите си по време на посещението на делегация от Университета по отбрана на Швеция и от Военната техническа академия на Румъния. Проведоха среща с министъра на отбраната и с посланика на Украйна в България.

Културната програма по време на курса включваше посещение на Националния военноисторически музей и на Регионалния исторически музей в гр. София. Обучаемите посетиха забележителности в Рилски манастир и в гр. Пловдив.

В края на езиковия курс украинските военнослужещи дадоха висока оценка на качеството на преподаване по английски език и удовлетвореността си от цялостната организация на пребиваването им във Военна академия и изразиха благодарността си от подкрепата на България.

/www.rndc.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Отзвук: Украински преподаватели – военнослужещи се обучаваха във ВА „Г. С. Раковски“

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка