Националният Военноисторически музей очаква любими фотоспомени

Pan.bg 14 апр 2015 | 02:24 views (2115) commentaries(0)
img http://www.duma.bg
Националният военноисторически музей започва своята нова кампания - "Любим фотоспомен в НВИМ". В нея могат да участват всички, които желаят да споделят свои снимки, запечатали по неподправен начин емоциите и преживяванията им от посещението в музея. В кампанията се включват и филиалите на НВИМ във Варна - Военноморски музей и парк-музей на бойната дружба 1444 г. "Владислав Варненчик", както и Музеят на авиацията - Пловдив, които също ще очакват любимите фотоси на своите посетители, документирали тяхното музейно пътешествие.
Получените кадри ще бъдат мултимедийно представени по време на европейската инициатива "Нощ на музеите" на 16 май, в която традиционно с разнообразна и атрактивна програма ще се включи цялото музейно семейство на НВИМ. Броят на фотосите, които може да бъдат изпратени от един участник, е неограничен, а всички, които нямат снимка фаворит или са пропуснали да си направят, имат време да се присъединят в кампанията "Любим фотоспомен в НВИМ" до 10 май.
Кадрите с посочени имена и възраст може да бъдат изпращани на следните адреси: снимки в Националния военноисторически музей - nvim.pr@gmail.com, Facebook-страницата на музея, и на адрес: София 1505, ул. "Черковна" 92; снимки във Военноморския музей - mus_maritime@abv.bg, Facebook-страницата на музея и на адрес: Варна 9000, бул. "Приморски" 2; снимки в парк-музея на бойната дружба 1444 г. "Владислав Варненчик" - vl.varnenczik@abv.bg, Facebook-страницата на музея и на адрес: Варна 9027, бул. "Янош Хуняди" 55; снимки в Музея на авиацията - airmuseum_bg@abv.bg, Facebook-страницата на музея и на адрес: 4112 Крумово, област Пловдив.
image
Снимката е направена на 24 февруари 2015 г., от Валентин Цветанов, списание "Клуб КРИЛЕ".
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка