ПРОДЪЛЖАВАТ СКАНДАЛНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ ПРИ НЕНЧЕВ

Pan.bg 05 авг 2015 | 13:08 views (4484) commentaries(8)
img Фрог око: Безобразията в МО нямат край- назначават без конкурс

Фрог око: Безобразията в МО нямат край- назначават без конкурс"Хибридни" конкурси бят по министър Ненчев
В Дирекция административно-информационна обслужване на Пламен Колев от 1-ви юли е назначена Йорданка Петева на длъжност началник на сектор документален. И това става Без конкурс и без пробен период.това сигнализират за Фрог източници от министеството на отбраната, възмутени от кадровите безобразия във ведомството.

Преди една година от главен специалист я назначиха за младши експерт и след по малко от година без да има право да бъде ръководен кадър получи днешното си назначение, допълват милата родна, военна картинка информаторите ни.


Как става това назначение без конкурс? Ами много просто. Стигаме до истината, следвайки поговорката, че всяка крушка си има опашка. Свекървата на Петева до преди няколко години работи в отдела "Човешки ресурси" с началник Петко Теофилов. От няколко години Теофилов е държавен експерт в дирекцията на Пламен Колев негов сив кардинал, както и на заместника му Тошко Черкезов. Смятат го за момче за мокри поръчки с кадрите, зад гърба на ръководството на министерството на отбраната.

Някой ще каже, че това е единичен случай. Но не е. Преди няколко дни информирахме за други неродности в същата дирекция, превръщайки я в социален дом. Такива неща има и в другите дирекции и структури, които скоро ще излязат на светло.

Дарин Драмски

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 8

 1. #1
  Зорба 05 авг 2015, 16:19
   
  10
   
  0

  Много удачна и точна снимка сте избацали.Най-добре се показва със Среден пръст. Награда за този който познае към кого сочи пръста.Наградата е усмивка по радиото.........

 2. #2
  ГКС 05 авг 2015, 18:00
   
  12
   
  0

  Диалог към снимката:
  Министър: - Абе, как може да проявявате такава липса на вкус - я с ква шарена хартия сте застлали масата. Не можахте ли нещо по-семпличко? Кой знае калко струва! Аз защо не съм уведомен за търга за доставянето на тези покривки?
  Подполковник: - Господин министър, това голямото шарено парче хартия, не е покривка за да не се нацапа масата от чашата с кафето. Ние му викаме карта,
  Министър: - Кво рече?
  Подполковник: - Ми, карта, г-н Министър! По нея гледаме, кво има на местността.
  Министър: - Ама вие, кьорави ли сте, бе? Ей я де е местността - пред очите ви! А там дето пуши ще да е пожарът!
  Подполковник: - Ама г-н Министър, ние сме нанесли пожара на картата и...
  Министър: - Сега и мене ще ме изкарате кьорав! Щото не сте патриоти, а сте комунисти всичките! Нанесли били - къде са пламъците, къде е пушека?!
  Подполковник: - Ама ние... То, условните знаци...
  Министър: - Млък, бе! Условно - ква ти условност! Я го пожара! Веднага да се нарисува с боички, ама хубаво да личи! А най-добре е да се снима и снимката да се залепи, че ще излезе по-добре на камерите! И да не забравите - макет на Рилския манастир да сложите! Карта, било! Виждал съм аз карти - слагат едни такива макетчета - веднага ти става ясно, кое какво е! Ето, като на началото на филма "Игра на тронове" искам да стане"! С макетчета и да мърдат!
  Подполковник (наум): - Ох как ми се иска този среден пръст да го вдигна от картата и да ти го завра...

 3. #3
  горски 05 авг 2015, 18:02
   
  2
   
  6

  Не виждам каква е разликата с БСП - синът на екс червената депутатка от град вълчи дол беше назначен без конкурс в булгартрансгаз, но затова не пишете, можеби партийните и вързкарски назначения са от сега?

 4. #4
  ГКС до Горски 05 авг 2015, 18:19
   
  4
   
  1

  Мисля си, че това, че някой някъде краде или е крал, не би трябвало да е оправдание за други, особено щом твърдят, че не са крадци, а честни хора.
  Показаното от сегашните управляващи доказва, че отново всичко е било простото и банално "Стани за да седна аз."

 5. #5
  горски до ГКС 05 авг 2015, 18:29
   
  2
   
  4

  Ако ще пишем за скандални, партийни и поръчкови назначения, следва да ги пишем за всяка една партия, иначе видиш ли тези са много хубави, само тези са маскари, а не е така. Хайде да не се връщаме назад да видим БКП опс, БСП колко пъти беше на власт, и колко техни неграмотни кадри са по висшите и не толкова висши етажи на държавните високоплатени службички.

 6. #6
  кадровик 05 авг 2015, 23:14
   
  2
   
  0

  Та тези назначения не са спирали - то не бяха калинки, бръмбари и всякакви неграмотни буболечки. Има и по-шампиони - цели "социални" и други ана - лни дирекции създадоха. От система с най-висок рейтинг сред народа я докараха до бунището. Всеки който не го мързеше се пробва на нея - а сегашното статукво в МО-то все още е светлосиньо-червено, т.н. генерали - също.

 7. #7
  BLACKSAILOR 06 авг 2015, 11:18
   
  1
   
  3

  А някаква родова връзка между агент петев и Йорданка Петева. Извинете ,че пиша името на този предател с малка буква.

 8. #8
  до #7 06 авг 2015, 19:13
   
  0
   
  1

  Жена му наистина се казва Йорданка Петева. Така, че ....

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка