ГЕН.ШИВИКОВ ПОТВЪРДИ, ЧЕ СА ВОДЕНИ РАЗГОВОРИ С НЕГО ЗА КМЕТ

Pan.bg 23 авг 2015 | 11:37 views (2977) commentaries(20)
img Генерал Шивиков влиза в битка за кметския стол на Карлово

Бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Димитър Шивиков се впуска в надпреварата за кмет на Карлово като независим кандидат, съобщи БНР.
Генералът уточни, че са водени разговори в тази насока, има създаден и инициативен комитет, който, обаче не е регистриран, тъй като Общинската избирателна комисия не е започнала работа (ЦИК започва да преима документи от 25 август). Когато това стане факт, тогава вече ще излезем с официалната позиция, подчерта ген. Шивиков. Командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада ген. Димитър Шивиков напусна армията преди месеци заради анонимен сигнал до Военна полиция, че е използвал военнослужещи да му ремонтират апартамента.
На база този сигнал му беше повдигнато обвинение. По повод казуса с ген. Шивиков за промяна в закона се обяви и военният министър Николай Ненчев, е президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд. Законът ми позволява да участвам в предизборната кампания като независим кандидат, каза ген. Шивиков пред Националното радио.
„Това е моето желание и дълбоко вътрешно убеждение. По силата на Закона за отбраната, ако реша да участвам в такъв вид избори, това може да стане само като независим кандидат”, обясни той. Генералът отрече с него да са водени разговори от страна на различни политически сили с цел да го привлекат за кандидат за кмет.


image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 20

 1. #1
  бай Хасан 23 авг 2015, 11:56
   
  8
   
  4

  От новата генерация генерали, Шивиков и Боян Ставрев са едни от най - подготвените висши офицери. Може Ставрев да се кандидатира за кмет на София и тогава Столицата ще има най - добрия военен балет и духова музика.

 2. #2
  той 23 авг 2015, 12:12
   
  16
   
  3

  тоя е прост бе........

 3. #3
  ОЗ 23 авг 2015, 13:52
   
  12
   
  1

  Оххх,успокоих се.Вчера нямаше нищо за шивиков,ама днес си поправиха грешката.
  Я някой да каже от първоизточник,шивиков още ли е командир или ПАН-ът са прави,че е напуснал армията преди месец?

 4. #4
  Ъц 23 авг 2015, 14:15
   
  13
   
  1

  Стига с този Шишкоффффф бе, то всяко нещо си има граници!
  Добър или лош - факт е, че се е издънил./а, душманите не спят, душат и слухтят/
  От тук нататък бъдещето му зависи от личения му избор.
  Факт е, че то няма да бъде пряко свързано, а може би дори и косвенно с ВС на Бг..

 5. #5
  Спас 23 авг 2015, 14:43
   
  19
   
  2

  Стига бе с тоя каун Чипиков. Бутат го с Фадрома и булдозер, ама чилякот си е прозд!!!!

 6. #6
  Пишман бе Пан 23 авг 2015, 22:00
   
  11
   
  0

  Шивика, парите от последната си мисия ги е дал на Пан-а за предизборната кметска борба.

 7. #7
  зидаря 24 авг 2015, 09:26
   
  6
   
  0

  Стига сте ни надували главите с тоя дребен тарикат бе хора , омръзнахте ни от плонжове.Голям генерал бил, то ние трева пасем и не знаем как се става генерал, и кой е голям генерал (като оня дето си изтърва пищова на аерогарата и сега е съвеъник - говорящ руски и английски).Смях в залата!

 8. #8
  JAG 24 авг 2015, 10:45
   
  5
   
  3

  След като МО излезе с изявление, че ВП е действала законосъобразно стана известна още една любопитна подробност. Оказва се, че първоначалната причина за проверката не са никакви политически и други "шпионски" причини. Просто сигнала е подаден от съседи на Шивиков, на които им е писнало от идиотския шум, който неговите "приятели" са вдигали без да се съобразяват с елементарните правила на поведение е етажната собственост. И затова и ВП са отишли след 14 часа и са заварили подчинените на Шивиков да тропат като на село. Това е гротескната истина, която Ненчев премълча. А оттам нататък прокуратурата сама си е установила престъпните деяния на генералчето. За които между впрочем са били уведомявани всички в министерството. Но как глупак да направи забележка на друг глупак? Абсурд!!!

 9. #9
  Генерал Куков 24 авг 2015, 12:24
   
  2
   
  5

  Знам, че българинът по принцип разбира и знае всичко, ама поне оставете служилите под командване на Шивиков да кажат свестен генерал и човек ли е бил или не! Докато служих в Карлово съм сменил 5-6 командира и Шивиков беше най-свестният, разбраният и можещият от тях...това са фактите, ходи спори с тях, като си нямаш друга работа! Естествено, че когато си командир на 2000 души да не можеш да угодиш на всички...ще се намерят и мишки, дето генералът им е развалил рахатлъка по някакви направления....но те определено са пренебрежимо малцинство! А оная мишка, дето е написал вица за сигнала от съседите по-горе изобщо няма да го коментирам....акълът му си личи отдалече!

 10. #10
  JAG 24 авг 2015, 12:29
   
  3
   
  2

  Куков, може би ти си котка, но името ти по-скоро издава менталните ти способности. А вица е в медиите и не е мой. А сега можеш спокойно да отлетиш в "гнездото". Ако ме разбираш какво ти казвам!

 11. #11
  Генерал Куков 24 авг 2015, 13:57
   
  2
   
  1

  До #10 Само пълен олигофрен може да съди хора, който не познава по имената им.....още повече пък по никнейма им!!! А информацията на медиите откъде идва? Официалната версия не ме интересува! Ако беше на 10% толкова интелигентен, колкото си мислиш че си....нямаше да вярваш на медиите, щото те са продажни и пишат поръчково и се подмазват на властта....утре някой 'доброжелател" с власт може да спусне на медиите, че Шивиков е руски шпионин, нацист или марсианец и те ще си го напишат веднага без да им пука истина ли е или не! А ти си продължавай да се подмазваш на Сертов...току виж си се издигнал и почнеш да лижеш на някой по-висшестоящт от него.......после пиши да кажеш дали вкусът е същият!

 12. #12
  JAG 24 авг 2015, 15:26
   
  2
   
  2

  До #11
  Генерал Куков, не си ми чак толкова неприятен, колкото се стараеш да се докараш, и затова си позволявам да те посъветвам съвсем добронамерено да отидеш да потърсиш специализирана помощ от психиатър. Просто не е необходимо тук да си тестваш степента на налудничавост, която те обзема циклично. И като зачекна темата за никнейм, то това е изключително потвърждение, че при теб има психически отклонения. Напълно в съответствие с никнейма ти са и коментарите, които пишеш. На мен за Сертов ми дреме на онази част от тялото ми, която ти вероятно освен за пикаене за друго не ползваш. Защото и той не е по-различен и едва ли е враг на Шивиков , щом е назначил сина му на работа при него (справка военна полиция - Пловдив). А ти понеже си служил само в Карлово ти е простено да си времево ограничен в познаването на определени хора, в т.ч. и Шивиков. Позаинтересувай се щом си такъв негов почитател и симпатизант, поради каква причина 2010 г. комисия от тогавашния СОК (ти вероятно не знаеш какво е това, но можеш да попиташ някой с по-богат опит) разследваше този изключителен човек. За да ти помогна да задаваш правилни въпроси, председател на комисията беше сегашния началник на дирекция "логистика" истинския (а не долнопробен фалшификат като теб) генерал Кръстев. И единствено избягването на грандиозен дипломатически скандал беше причината Шивиков още тогава да не стане подсъдим. А по отношение на лизането, коментара за резултата от него бих направил единствено след среща с някоя твоя близка родственица, на която ще обърна особено внимание! Смелост, Куков!

 13. #13
  Генерал Куков 24 авг 2015, 17:37
   
  2
   
  1

  До #12 Първо на пъво, бил на мисията в Афганистан през 2010, така че съм по-запознат с нещата, отколкото си мислиш....точно затова и не намирам Шивиков виновен за нищо, което според някои знайни и незнайни отрепки се е случило там!
  И второ на второ, можеш да заповядаш в Карлово по всяко време....с удоволствие ще те запозная с някоя моя близка родственица за да и кажеш за резултата от лизането! Иска се само малко смелост за да дойдеш, JAG...ама се съмнявам да я имаш! Ако все пак я набереш отнякъде(Мечка страх, тебе не)...може и да разбереш дали си ползвам онази част от тялото само за пикаене...освен ако не си в мензис! Щото такива путки като теб с лопата да ги ринеш....ежат се само в нета!

 14. #14
  JAG 24 авг 2015, 18:35
   
  1
   
  3

  Куков, освен че си психически неуравновесен си и тотално тъп. Но то няма как да е другояче, като вече е ясно кой е кумира ти за военнослужещ. И като те чета, явно си някое човече с мегаломански нагласи и стаж на "два петъка служба", както казват за новобранците. Защото в противен случай щеше да си наясно, че Шивиков беше национален командир на контингента в Афганистан, който се прибра в РБ през м. септември 2010 г. И за твое сведение отрепката е точно твоя кумир, защото той открадна помощите, които американците даваха на нашия контингент да дарява от свое име на местните за да не ни закачат. Ама как да знаеш тези неща, като сигурно не си и бил абитуриент тогава. И същите тези помощи беше докарал със самолет в България, като само той си знае какво щеше да ги прави. И след това от МО с триста зора се чудиха как да замажат злоупотребата на плешивото човече. И не е лошо прокуратурата да се позаинтересува от този случай, защото маса пари се потрошиха след това да връщат вещите пак в Афганистан.
  А в Карлово мога да дойда, но да не се наложи да те гоня за да ти се извиня, тъпако!

 15. #15
  Генерал Куков 24 авг 2015, 19:16
   
  2
   
  2

  До #14 Абе кретен, аз Шивиков нито го познавам, нито ми е кумир, но нали горе писах, че бях на тази мисия...даже лично съм раздавал от тия порословути помощи на децата като сме били патрул! Трябва да си доста тъп да си мислиш, че лично Шивиков ще ги открадне тия глупости....детски футболни тениски, топки, флумастери, блокчета за рисуване и прочие! И кво ще ги прави после тия боклуци.....ще ги продава на битака? Току виж изкарал 100-200 лв....що се правите на малоумни не мога да разбера? Дори и някой да се е опитал да върне част от помощите в България, едва ли са били лично за Шивиков! Както преди време един друг малоумник го обвиняваше, че натъпкал един джип с тоалетна хартия да си я носи в България...точно генерал Шивиков(тогава полковник) ще краде хартия от Афганистан!?! Това 100% са някакви фатмашки изпълнения!
  А на теб си ти личи си си имаш някакви лични търкания с генерала и го плюеш по сайтовете...ма вече стана смешен! И щом ти трепери под лъжичката.....може и да не идваш в Карлово! Спи спокойно, JAG!

 16. #16
  JAG 24 авг 2015, 19:56
   
  2
   
  2

  Еха, май ще се окаже, че Куков наистина е "офицер". Надявам се да имаш подобаващо отношение към подчинените си "фатмаци". И да им даваш добър пример! Почивай си, Бонапарте!

 17. #17
  Генерал Куков 24 авг 2015, 20:07
   
  2
   
  2

  До #16 Ихааа, за малко да познаеш....редник съм и то от запаса! Когато ми стане скучно, обичам да редя байганьовците по форумите!

 18. #18
  ГЛАМАВ 24 авг 2015, 21:10
   
  4
   
  1

  Стига с тоя Шивиков!
  От километри личи, че е пълен малоумник. Да ходи да отклонява потока от бежанци!

 19. #19
  Шоп 25 авг 2015, 13:12
   
  3
   
  0

  Генерал, а върши фатмашки неща? Генерал с лице на селски касапин? Хайде стига с тия "генерали", а! От 2004 г. сме в НАТО!

 20. #20
  Далавера 25 авг 2015, 15:44
   
  3
   
  0

  Далаверата е кметчето да излезе в неплатен отпуск, да оправят закона и след 3 години пак да му дадат разрешително по ЗЗКИ. Само сляп не би го видял.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка