Румен Радев и Илияна Йотова закриха предизборната си кампания в Пловдив

Pan.bg 19 ное 2021 | 18:16 views (1425) commentaries(0)
img pan.bg, Н.Димов

Кандидатите за нов мандат президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова избраха отново Пловдив за закриване на предизборната си кампания.

Малко след 15 ч. те бяха посрещнати от множество пловдивчани на площад „Стефан Стамболов“ с аплодисменти и гайди. Присъстваха много бивши колеги на генерал Радев от авиобаза Граф Игнатиево и другите летища. Президентската двойка бе придружена с лидери и представители на всички партии, изявили своята подкрепа за тях. Хората бяха наобиколили президента Радев, за да се снимат с него и да му пожелаят успех на балотажа в неделя.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Шествието премина през цялата Главна до площада „Съединение“ , където Илияна Йотова и Румен Радев с вълнуващи слова се обърнаха към пловдивчани.

„Нека излезем, нека да гласуваме, да бъдем с единна воля и бъдем с чувство за дълг пред Родината. Пред нас има само един път и той е победа“, завърши речта си Румен Радев, а множеството на площада му отвърнаха с „Победа! Победа!“.Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


Румен Радев и Илияна Йотова закриха предизборната си кампания в Пловдив

PREVIOUS PHOTO 1/14 NEXT PHOTO

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0