Полицията в Украйна заплаши в новогодишната нощ да отвежда нарушители в службите за военна регистрация /ВИДЕО/

Pan.bg 30 дек 2023 | 13:27 views (889) commentaries(0)
img
pan.bg

Анатолий Середински призова гражданите да спазват комендантския час.

Украински полицаи ще задържат хората, които се разхождат в новогодишната нощ в условията на полицейски час. След това тези хора ще бъдат изпратени в районните управления за военна регистрация. Съответното изявление направи пред местни журналисти заместник-началникът на отдела за превантивна дейност на Националната полиция на страната Анатолий Середински. Експертът обясни, че военните служби имат голям интерес към почиващите младежи.

"... Трябва да се ​​установи какво се е случило в живота на посочения гражданин, който умишлено е нарушил полицейския час. Нашите центрове за комплектования също проявяват голям интерес към тези хора...", каза Анатолий Середински, заместник-началник на полицейското управление на Украйна.

Нека припомним, че правителството на Киев тази седмица внесе във Върховната рада законопроект за мобилизиране на населението. В документа властите предлагат да се премахне военната служба, отлагането на мобилизацията за инвалиди от трета група, както и да се задължат да се регистрират в електронния акаунт на наборника, да преминат медицински преглед, да се явят при повикване във военната служба за регистрация и вписване в часа и на мястото, посочено в призовката.Източник: piter.tv Снимка: kor.ill.in.ua / Поліція Полтавської області Видео: Telegram / Пул N3

Превод и редакция: pan.bg

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка