Честит рожден ден на бъдещия бригаден генерал Пламен Богданов

Pan.bg 24 май 2015 | 00:49 views (10259) commentaries(0)
img Валентин Цветанов, списание „Клуб КРИЛЕ”
Полковник Пламен Богданов е роден на 24 май 1962 г. в „авиационното” с. Телиш, област Плевен. Завършил е щабния профил за ВВС във ВНВВУ „Г. Бенковски” и ВА „Г. С. Раковски”. Има завършена и генералщабна академия. Служил е в различни авиационни гарнизони. Бил е началник-щаб на авиополк, на база, на корпус и на ВВС.
Трета година с успех изпълнява отговорните си задължения, като командир на Базата за командване, управление и наблюдение.
В навечерието на 6 май, президентът на Република България издаде указ, съгласно който, в края на месец юни т.г., полковник Богданов ще окичи раменете си със сърмени пагони и ще поеме ръководството на Националния военен университет „Васил Левски”.
Преди повече от месец, списание „Клуб КРИЛЕ” беше „осъществило успешен захват” по повод предстоящите нови генералски назначения. Още тогава, по безспорно проверени данни от „въздуха” бяхме установили, че в стола на началника на университета най-сетне ще седне офицер, завършил авиационна специалност и то във факултет, различен от тези във Велико Търново и Шумен. Бяхме останали „в готовност за „прехват” и информацията ни беше потвърдена!
Затова с радост честитим рождения ден на бъдещия бригаден генерал Пламен Богданов, като му желаем здраве, успехи и все така „Напред” и „Нагоре”!

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка