Честит рожден ден на полковниците Сергей и Владимир Лалови

Pan.bg 02 юни 2015 | 09:43 views (5002) commentaries(6)
img Валентин Цветанов
Сергей и Владимир са родени на 2 юни 1961-а, в годината на полета на Юрий Гагарин около Земята.
Може би и в това е пръстът на съдбата, за да не ги „свърта” само на едно място и много често да обикалят земните простори върху мощните си мотоциклети!
Разностранни личности, влюбени не само в двигателите, но и в оръжията, които красят офицерските им стаи. А подредбата на служебните им канцеларии е достоен пример за подражание!
Владимир и Сергей са завършили ВНВУ “Васил Левски” и Военни академии. Единият е „закичил” френски генералщабен ромб, другият пък е завършил стратегически курс в Холандия. Двамата са, като две капки вода, а разликата им е само няколкоминути. Често се шегуват, че единият е „оригиналът”, а другият - „дубликатът”!
Започнали са офицерската си служба, като командири на взводове, за да стигнат до Генералния щаб и до Министерството на отбраната. Служили са и на международни длъжности. Владеят няколко езика.

Понастоящем Сергей се занимава със стратегическото планиране във въоръжените ни сили, докато на Владо ресорът му са гражданско-военните отношения, но и резервните сили на НАТО, където е и генерален секретар на българското председателство на Комитета на националните резервни сили на НАТО (NRFC - NATO Reserve Forces Committee).
Пожелаваме и на двамата крепко „рокерско” здраве, по-нататъшни успехи и нови country-фестивали!
Честит рожден ден, братя Лалови!

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 6

 1. #1
  От Русия with love 03 юни 2015, 03:35
   
  0
   
  0

  Молодци...Ай Серьога,ай Володя - так держать,ребята!НАТО - наша общая забота!

 2. #2
  Петя, Любо и Ева 03 юни 2015, 16:45
   
  1
   
  0

  Радваме се, че животът ни е срещнал и че от години сме семейни приятели...Дано скоро и да поседнем отново на една трапеза и да попеем с китарата на Вовката. Господа офицери - МИРНО!!! ПОЛКОВНИЦИТЕ СА ТУК!!! СВОБОДНО!!! и НАЗДРАВЕ ЗА ВОВКАТА И СЕРГЕЙ!!!

 3. #3
  Отвсякъде 04 юни 2015, 09:43
   
  4
   
  4

  Нагли и безпардонни копилета с вирнати носове.Поне единия от тях,доколкото и когато се занимаваше с партньорски посещения в натовски армии.....,що народ е прекарал и пратил като прошляци с командировъчни далеч под полагащите им се.Навремето война водих с един от тия копилдаци,за да ни отпуснат полагащите се командировъчни.За една бройка щеше да си останем без пари за ядене и транспорт в една натовска държава.Мекерета отвсякъде.

 4. #4
  Ех,Любо,Любо.... 04 юни 2015, 13:58
   
  1
   
  0

  Семейното приятелство означава, че единия от мъжете е хвърлил око ( най-малкото!) на жената на другия.Така че ако не си ти,тогава бягай!

 5. #5
  Кой? 04 юни 2015, 22:11
   
  0
   
  2

  Кой от двамата беше адютант на Тотомиров и покорно му носеше чантичката? Може би сега той е по- старшия от брат си? А как само се лигавиха с младите курсанти във ВНВУ-то.

 6. #6
  Теди 05 юни 2015, 11:45
   
  4
   
  1

  Честит Рожден Ден! Нека мама Валентина да се гордее с вас Влади и Серьожа, защото сте уникални и неповторими, истински кавалери! Титани като вас, които притежават способността да вървят напред, да не се огъват пред изправените трудности, мъжествено да посрещат всеки непредвидим удар винаги ще бъдат апетитна хапка на завистливи и лишени от всякаква духовност, интелект и развитие хора.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка