Високо отличие за бригаден генерал Стефан Стефанов

Pan.bg 22 юли 2021 | 21:34 views (2701) commentaries(0)
img пан.бг
Източник: Otbrana.com

За принос в отбраната и сигурността на страната, за активна обшествено-полезна, социлна и военно-патриотична дейност и във връзка с навършване на 70 години със заповед на министъра на отбраната Георги Панайотов бригаден генерал от запаса Стефан Стефанов е удостоен с награден знак „За достойнство и чест“ – първа степен. Отличието бе връчено днес от директора на дирекция „Социална политика и политика по военно-патриотично възпитние“ в МО Иво Антонов, който подчерта заслугите на генерала за развитието на Въоръжените ни сили и укрепването на СОСЗР.

Председателят на СОСЗР генерал от запаса Златан Стойков връчи на юбиляра почетен знак на Съюза и поздравителен адрес. Поздравления и почетни отличия имаше още от Национална асоциация „Сигурност“, Асоциацията на военните разузнавачи, УС на Столичния съвет на СОСЗР, организации и клубове на Съюза.


Бригаден генерал Стефан Стефанов преминава в запаса, като директор на Служба „Военна информация“, сега Служба „Военно разузнаване“, през 2008 г. Той благодари за вниманието към него и изрази увереност, че ще продължава и занапред да бъде полезен на запасното войнство.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка