Хвръкна оставка в Пентагона след руските удари в Сирия

Pan.bg 01 окт 2015 | 10:08 views (3422) commentaries(5)
img Евелин Фаркас - заместник-помощник шеф на Пентагона, подаде днес оставка, съобщи в. "Дейли телеграф". Тя отговаря за връзките на военното ведомство с Русия, Украйна и Евразия, както и за контактите на Пентагона с Москва по въпроса за Сирия. Фаркас обяви решението си малко след започването на въздушните удари на Русия в Сирия. Москва предупреди американците да изтеглят самолетите си от района, където ще започнат атаките. САЩ обаче отказаха да го сторяти обявиха, че продължат полетите си над Сирия и Ирак.

Евелин Фаркас ще напусне официално поста си в края на октомври.

Нейната оставка е първата в Пентагона след началото на руската кампания в Сирия. /БЛИЦimage
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  Недоумяващ 01 окт 2015, 10:40
   
  17
   
  0

  В какво я обвиняват? Руските бомбардировки не са изненадващи за янките....? Нито могат да спрат Русия да не ги извършва!

 2. #2
  емигрант 01 окт 2015, 11:23
   
  23
   
  0

  По джентълменско поведение неможе да има.
  ЗАПОЧВАМЕ УСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ И АКО ОБИЧАТЕ ПРИБЕРЕТЕ СИ ВЕЩИТЕ КОИТО ЩЕ ВИ ТРЯБВАТ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ЗАМИНАТ С БОКЛУКА

 3. #3
  САЩ изобщо 01 окт 2015, 14:51
   
  7
   
  0

  да подадат пълна оставка от международните проблеми, понеже ги създават и не могат да ги решават. Опитаха се да са лидери, но са некадърни! Така че, да освободят терена! Край на краварският деспотизъм и произвол! Русия и Китай ще наложат ред в света!

 4. #4
  Ангел Г 01 окт 2015, 22:05
   
  7
   
  0

  Аз съм силно срещу безсмисленото джавкане Русия или САЩ - кой е по-по-най, кой ще набие другия и т.н. до втръсване.
  За Българина, Основния Проблем е, че Държавата му не му защитава интересите.
  Вместо да извличаме всички възможни ползи от ритането на атовете - на едните да продаваме консерви, на другите да продаваме Натовски боеприпаси, Натовски джвъджки от всякакъв вид (без да ходим на война), туристически услуги за заморени натовци, ние като пълни олигофрени все се навираме между Шамарите.
  Интереса на Българина е да не му се навират чужди идеологии и цели. Да не го правят враг на Ирак, Иран, Русия и др. потенциални Клиенти на стоки. Да не го правят купувач на чужди стоки и услуги. Да не му източват природните ресурси. Да му смазват дребния и средния бизнес чрез модулирана отвън държавна политика, превръщайки го в икономически зависим роб на чуждестранните корпорации (Инвеститори). Никой не казва, че Инвеститор често пъти е лошо.

 5. #5
  Ангел Г 01 окт 2015, 22:16
   
  6
   
  0

  Исках да кажа да НЕ смазват дребния бизнес - това е заплаха за Националната сигурност. Защото сигурност е не само дали джихадистите ще ти резнат зелката а и дали ще имаш с какво да си платиш на док-а за да те излекува от треската или бактериална инфекция ще ти изяде мозъка....

  Защо чужд Инвеститор може да лошо: Защото той заема Ниша, която би могъл да заеме Български предприемач. Защото с него не можеш да се конкурираш - той притежава огромна финансова мощ на ТНК - транснационална корпорация и дребните нац. фирмички се смазват.
  Особено ако Инвеститора създава компания, която ще кандидатства за държавни поръчки - той идва за да точи пари от тук навън. И няма да има пари, защото те ще се изнасят.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка