МО НА РУСИЯ: ЕТО ВИ ТРАЕКТОРИЯТА НА СУ-24 - НЕ Е НАВЛИЗАЛ В ТУРЦИЯ!

Pan.bg 25 ное 2015 | 09:11 views (6699) commentaries(5)
img rbc.ru

МО представи видеоматериал, в който се вижда траекторията на сваления близо до турско-сирийска граница руски Су-24. Според Русия фронтовият бомбардировач не е навлизал във въздушното пространство на Турция, бе заявено на брифинга на началника на Главното оперативно управление на ГЩ генерал-лейтенант Сергей Рудски.

На демонстрираното видео се вижда, че руският самолет не е пресичал въздушните граници на Турция. Турският изтребител F-16, свалил руския Су-24, е навлязъл във въздушното пространство на Сирия по данни на радиолокационното разузнаване на руския авиационен контингент в Латакия.

Според Анкара руският Су-24 е навлязъл във въздушното пространство на Турция и е бил свален от изтребител F-16. Турските власти информират, че екипажът на бомбардировача не е реагирал на предупрежденията. Тази версия се поддържа от НАТО, заявява генералният секретар на организацията Йенс Столтенберг.

В отговор на действията на Анкара Москва ще предприеме редица мерки, сред които са „прекратяване контактите по военна линия с Турция”. Генерал Рудски заявява също, че всички цели, които представляват потенциална опасност за руската авиогрупа, ще бъдат унищожавани. От сега нататък всички действия на руската ударна авиация ще се прикриват от изтребители. Освен това крайцерът „Москва”, снабден със системи ПВО „Форт”, ще заеме позиция в крайбрежието на Латакия за усилване на ПВО в района на действие на руската групировка в Сирия.

Видео: " target="_blank">

image

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  Geocom 25 ное 2015, 11:18
   
  31
   
  2

  Цялата работа ще се окаже че са свалили Су-то защото е бомбандирал техните главорези в Сирия.

 2. #2
  SilentHunter94 25 ное 2015, 11:46
   
  24
   
  1

  Медиите и пропагандата е на страната на тях. Русия колкото и доказателства, да показва няма да бъдат показани и излъчени в западните държави, дори ще бъдат използвани срещу тях. Сигурно тепърва българските екранни двойки водещи сутрещните блокове, запрятат ръкави как да усмеят "пропагандата на Русия", и от сега им текат лигите какъв бонус ще получат от НПО-тата за коледа.

 3. #3
  Иван Бориславов 2 25 ное 2015, 13:40
   
  25
   
  1

  SilentHunter94 много си прав! За еврогейците руснакът не е човек. Трябвало е на времето Сталин и Хитлер да се разберат и да ги оставят в Райха, че да им дойде акълът! То не бе рев за Париж - и за идиотите от списанието, и сега за атентатите. А това, че в Синай жертвите са повече, някой да е чул да ги оплакват евро и нашите педали? Те са руснаци, да мрат! Нима изнесоха истината за малайзийския самолет, който беше свален от укрофашистите? Всичко се знае, но се преиначава, за да са виновни прорускире сили. Затова няма и за Су-то да кажат истината, а тя е, че е скалъпена провокация. Всеки, който от малко-малко разбира от авиация е наясно, че ако не са дебнали самолетите, за 17 секунди е невъзможно да се прехване и обстреля цел, летяща с 200-220 м/сек. Самолетът е свален в Сирия, кой каквото ще да бръщолеви по медиите. Тъпото е, че отново ни набутаха на страната на тези, които ще го отнесат...

 4. #4
  румен стоянов 25 ное 2015, 21:28
   
  3
   
  0

  В “случайното” няма нищо случайно…!
  (Х.2014г.-ХІ.2015г)

  Приятели,

  Войната водена от САЩ срещу Е.С. продължава нормално кърваво, с темпо по стотина трупа дневно и има три Главни направления…:
  1. Лишаване на Е.С. от най-платежоспособните му пазари
  2. Лишаване на Е.С. от евтини руски суровини и енергии
  3. Масови кръвопролития и разрушаване европейските, християнски ценности и морал

  От септември 2014г., във войната си срещу Е.С., САЩ преминаха към 3-ти етап – “Ескалация”, на принципа: - “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”

  1. Началото:
  - Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
  - Отказ на САЩ да подпишат равноправно търговско споразумение с ЕС…!!!

  2. Съпровождащи операции срещу пазарната и икономическата периферия на ЕС:
  - Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…, САЩ предизвикаха “Арабската пролет” и нападнаха Сирия с “ислямисти” от ИХИЛ (Ислямски Халифат в Ирак и Левант/Сирия)…
  - С фашистки преврат запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”.

  3 Ескалация:
  - Освирепяване на войните в Северна Африка, Ирак, Сирия и Украйна. ЦРУ вече заграбва иракския петрол, чрез създадения от него Франкещайн – "ИХИЛ"…
  - Санкции срещу Русия пряко подкопаващи икономиката на ЕС…
  - Предизвикване на Банкова криза (КТБ) в “русофилска” България… с Цел – Да се фалират насила банките дали банкови гаранции на фирмите, които ще строят “Южен поток”…!!!
  - Чрез агентите си за влияние принуждаване на Е.С. и България, да приемат стотици хиляди дезертьори от Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, наети като платени “акънджии”
  (наемници за насилствено налагане на ислям, от времето на Османския бейлик) …
  - Изнудване на слабоволевите съюзници на САЩ, като Молдова, България, Полша и дори Турция, след провокации в стил “Ото Скорцени” и пряко включване във войните (най-вероятно в Приднестровието или Сирия)…
  Факти – Чрез атентати, предизвикване на импулсивните французи да пролеят кръвта си в Близкия Изток за защита на Американските петролни и стратегически интереси… След акцията на ЦРУ срещу сп. “Шарли Ебдо” (извършена с ръцете на творението им ИХИЛ), последва нов мащабен атентат в Париж (извършен от същите организатори и убийци…!).
  Това ще продължава, или докато Франция не прояви мъжество и изобличи истинските убийци на своите граждани, или докато не загинат още 15-20 000 френски войници в Сирия…!!!

  4. Последващи действия:
  - С помощта на армията от дезертьори, наетите като акънджии, от Сирия, Либия, Ирак и Афганистан към Е.С. (армия за нахлуване) и мрежите от американофилски НПО-та, предизвикване на ежедневен терор до… разрушаване на единството и християнските ценности на европейското общество
  - Американска икономическа (и малко военна) окупация на Европа и държавите граничещи с Е.С., по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

  5. Крайна цел:
  - Пълен икономическа, политическа и финансова изолация, икономически колапс на ЕС… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!

  Спасението за Европа е в… същинските цели на Е.С.:
  - Икономика №1, в тясно енергийно и суровинно сътрудничество с Русия…!
  - Валута №1…, като Русия продава енергиите си само в “евро”!
  - Разгром на създадените от САЩ терористични мрежи около Европа в единодействия с Русия
  - Създаване на Европейски сили за отбрана…!!!

  Само така, САЩ ще “духат супата”, защото Русия вече се намеси и, май, ПАК ЩЕ СПАСИ Европа от ФАШИЗМА…
  .

 5. #5
  ADMIN 26 ное 2015, 16:08
   
  1
   
  0

  Ето ви и другата страна:

  http://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87/a-18873375

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка