Warning: getimagesize(http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201512/20151217.drwpxfkyqm.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Колона от танкове шашна пътуващите по "Тракия"! Машините пътуват в посока Турция

Pan.bg 17 дек 2015 | 18:01 views (3556) commentaries(7)
img Конвой от 10 камиона, натоварен с военни машини, най-вероятно танкове или бронетранспортьори, пътува по автомагистрала "Тракия" в посока Турция, съобщава „Марица.бг”, като се позовава на свидетели по пътя. Колоната с тежката техника е забелязана в района на Пловдив. Товарите са обвити дискретно в брезенти, за да не бият на очи, но се вижда, че имат оръдия и куполи, споделиха очевидци.

Това е втори случай за тази година по магистрала "Тракия" да се забелязват колони с военна техника. В началото на март 14 танка акостираха в Бургас, натоварени на камиони с чешки номера./БЛИЦ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Ура другари! 17 дек 2015, 18:15
   
  11
   
  4

  Нали Чавушоглу се изцепи: "Уверявам ви, че ако се наложи, заедно с нашите партньори от НАТО и регионалните ни съюзници, можем да завземем Русия за по-малко от седмица”.

  Сиреч, ние, в ролята на регионалните му съюзници, пращаме войска за бъдещото тридневно превземане на Раша. Ура другари, може съюзниците ни да ни дадат да стопанисваме някое петролно кладенче в Сиберия или газонаходище на концесийка! Къде се бе Терафлопе!? Ето ти един харош повод да ревеш: "Ура другари!", без някой да ти направи забележка.

 2. #2
  #ВисокиДобиви 17 дек 2015, 18:29
   
  15
   
  2

  №1
  По вероятно е покрай регионалните ни партньори и нас да ни онодят.

 3. #3
  Бедний иракчанин 17 дек 2015, 18:35
   
  27
   
  2

  Те и за участието ни в Ирак обещаваха, че ще дадат на български строителни фирми, част от баницата по възстановяването на страната, ама ядец! Не стига това, ами ни натиснаха и да опростим на милиарден дълг на Ирак към нас! За сметка на това шел и бритиш петролеум изцоцаха сичкия нефт в недрата на страната, като дадоха лъвския пай от печалбите на карвефермата! ХВАЛА НА ТАКЪВИ СЪЮЗНИЦИ! Ура господа!

 4. #4
  имаше един виц 18 дек 2015, 02:44
   
  10
   
  0  Франция звъни на Америка
  - Ало, Америка, я да ударим по Либия и да си я поделиме
  - О.К.
  След време
  Франция звъни на Америка
  - Ало, Амелика, как ще делим Либия?
  - Е па по равно, както сме се разбрали.
  За мен - петрола, за тебе - пясъка!

 5. #5
  Myglata 18 дек 2015, 12:09
   
  7
   
  1

  чакайте малко, каква Турция?! Това, че пътуват по АМ "Тракия" не значи, че непременно отиват в Турция! Ако някой иска да скрие военна техника от очите - най-лесно става с една влакова композия и покрити вагони, а не с камиони по най-натоварената магистрала в страната...А и сериозно де -нали не очаквате турците да са опрели до наши 4-5 поръждясали бронирани машини?!

 6. #6
  Тик Так 18 дек 2015, 16:06
   
  9
   
  0

  Тракия не води към турция а към Бургас.
  Значи най-евентуално от там към Русия.
  Ще превземаме Русия ура ура ура.
  Както се казва то не били банкноти а били компоти... и нямало да дават а ще продават...
  Та същата работа някой видял нещо друг чул недочул. Сигурно са за учение тези машини или са за продан отново в украйна през Бургазз.

 7. #7
  Бате Ванчо 19 дек 2015, 18:56
   
  1
   
  0

  Типично за журналистите - некомпетентни по военните въпроси. Загледайте се внимателно в снимките и ако имате малко разум сами си отговорете. Кой е този влекач в България, който може да превозва два танка едновременно?
  Отговор - Никой влекач не може да превозва на веднъж материална база е тегло над 84 тона. Особено по българските пътища.

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка