The Drive съобщава за възможни повреди на руския танк "Армата" в Сирия

Pan.bg 22 апр 2020 | 10:50 views (1736) commentaries(0)
img
Pan.bg
Американски медии съобщават за повреди на руския танк "Армата" в Сирия. "Бойното използване на танка Т-14 "Армата" се оказа неуспешно за руската страна. Причината за това е фактът, че по време на бойните действия руският иновационен танк, който все още се планира да бъде пуснат в експлоатация, може да се окаже повреден от турски бойци". Информацията е предоставена от американската медия The Drive.
„С изключение на малък брой бойни машини на пехотата, Русия не беше изпращала тежка бронирана техника като Т-14 в Сирия. Дори ако определено количество Т-14 действително е влязло в страната, напълно е възможно руските военни да ограничат действителното им използване, за да намалят вероятността от аварии или реални бойни загуби. Т-14 наистина има подобрена броня в сравнение с руските танкове от предишни поколения и активна отбранителна система срещу противотанкови ракети и противотанкови системи. Взети са и съответните мерки екипажът да бъде по-малко уязвим. За това в конструкцията се реализира схема с капсула за екипажа, разположена в дъното на корпуса и купол с дистанционно управление. Независимо от това, съществува възможност с комбинация от различни фактори да доведе до повреда или неработоспособност на танка, което ще бъде негативен резултат за руските военни и възможен пропаганден успех за групировките срещу Асад “, съобщава в своя статия американската медия The Drive.
За разлика от аргументите, че руският танк Т-14 "Армата" участва точно във военни операции в Сирия, в момента няма никаква информация или данни за това, докато сирийските военни твърдят, че нямат информация за прехвърлянето на най-новия руски танк на фронта.

Източник: The Drive

Снимка: © SANA
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка