Снимката с руския танк "Армата" в Сирия се оказа фалшива

Pan.bg 24 апр 2020 | 11:59 views (3640) commentaries(0)
img
Pan.bg
Преди часове в Интернет се появи снимка, на която се твърди, че е покан най-новия руски танк Т-14 "Армата", докато в обясненията се съобщава, че снимката е първото доказателство, че танкът е участвал директно в изпитания на територията на Сирия.
Съответната информация се публикува от "Военный обозреватель", показваща самата снимка на танка заедно със сирийските военни. „Първото потвърждение на тестовете в Сирия на най-новия боен танк Т-14 "Армата", гласи информационният текст. Както се оказа, нито самата снимка, нито информацията, предоставена за първото визуално доказателство, са верни, докато снимката носи груб характер на обработка от графични модератори, коментира и опровергава "Военный обозреватель".
Както може да се види на снимките, изображението на танка и сирийските военни представлява чист монтаж.
„Това е чиста фалшификация, за да привлече вниманието на публиката. Очевидно е, че никой не би тествал танка в градска среда и би било логично да се предположи, че информацията за тестове на най-новия руски танк (ако е имало такива) също беше внимателно засекретявана, тъй като разработката на танка също все още е секретна, и все още не е започнал да постъпва масово на въоръжение във войските“, отбелязва анализатор за "Военный обозреватель".

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Източник: "Военный обозреватель"
Снимки: © "Военный обозреватель"Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Снимката с руския танк "Армата" в Сирия се оказа фалшива

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/2 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка