Ицо Петрофф пред "ШОУ": Радан Кънев е гей, няма защо да го усуква

Pan.bg 22 ное 2015 | 21:33 views (5118) commentaries(3)
img Невероятно, но факт! Единственият некомплексиран публично известен гей в България реши да разкрие истината за гей ориентацията на най-нашумялата политическа фигура в последно време – Радан Кънев. Защо? Отново невероятно, но факт. Оказа се, че вече деполитизираният рок динозавър, достатъчно репресиран и респектиран от народната милиция на НРБ навремето, е омерзен от политическите пируети в последно време на „дезориентирания” политически и сексуално Радан Кънев. Според Ицо Петрофф едното и другото, взети накуп, засягат честта на гей общността и истината повече не бива да се премълчава, отбелязва "ШОУ". Какво се случи междувременно след прелюдията по темата в агенция БЛИЦ в четвъртък? След по-малко от 24 часа /!?/ Ицо Петрофф получава писмо с предназначението на кофа с помия и заплахи срещу сквернословеца. Времето е около 16. 30 ч. Получава и обаждания по телефона от събратята си, а и не само от тях. Огромната част са поздравления за куража да разкрие истината за един български политик, който е крил маршалски жезъл не в раницата, си, а на друго място. На прибиране по тъмни доби обаче Ицо Петрофф се измъква като в трилър от силуетите на два съмнителни субекта, дебнещи в мрака около дома му... .

- Не се ли страхувате да се появите отново на сцената след перипетиите между двете си публични изяви?
- Не. Леко съм притеснен, но в никакъв случай уплашен. Навремето съм преживял и надживял къде по-гадни перипетии.

- За сенките в мрака е излишно да ви питам, но ще разкриете ли поне отчасти съдържанието на експресно полученото писмо след интервюто ви в „Блиц”?

- Гнусотии. Това е съдържанието му като обобщение. Нека засега се въздържим от огласяването му, трябва ми време да размисля. Може би в най-скоро време и това ще стане. Ако си плюя в пазвата, може да стане и преди това интервю да се появи на бял свят. Нищо не мога да ви гарантирам в този момент.

- Тогава направо на въпроса. Наистина ли Радан Кънев е гей?
- Политикът Радан Кънев е стопроцентов гей. И това го знам не от вчера, както се казва.

- Но го казвате днес. Защо? И то по адрес на един сладкодумен защитник на гей общността?
- Вижте какво. Г-н Кънев възпя дългогодишната мъжка връзка на чичо си Алберт Моис Кордова с любовника му Шимон преди доста години. В това няма нищо лошо. Няма нищо лошо, когато двама влюбени мъже не се натрапват на околните. Обяснимо е, особено, когато делят дълго време един окоп, опасности и т.н. Аз съм последният, който не би почувствал с душата си съпричастността и скритата истина в подобни излияния на един мъж, в случая Радан Кънев, в неговата гей любовна лирика. Но тогава г-н Кънев все още беше г-н Никой. Мина време. Г-н Никой стана г-н Някой.

- Този господин Никой Някой днес е шеф на ДСБ и съпредседател на Реформаторите?
- Точно за това става въпрос. Как така човекът, който по времето, когато беше активен форумист, клеймеше американските акции в Близкия изток и определяше себе си като предимно ляв изведнъж стана консервативен политик, консервативен хетеросексуален мъж, съпруг и баща? Май беше отпреди около две години, когато оглави ДСБ.

- Всеки има право на промяна и ново начало?
- При него е различно. Не му вярвам. При него няма никакво ново начало и никаква промяна. Как така извървя за нула време пътя: форумджия анти американист - фен на ДСБ – активист - председател на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок, който в момента извива ръцете на политици вляво и дясно. Убеден съм, че в бляновете си вече се вижда като бъдещ премиер или президент.

- Ами Иван Костов си го избра, ако вярваме на политическите мълви? Но да оставим политическия му растеж и да се върнем на гей кариерата му. Първо, назовете поне един аргумент, въз основа на който да го наречете гей, и второ, има ли връзка едното с другото?
- Първо, моят пряк източник за твърдението ми, че е гей е нашият член на ЛБГТ-идея бг. Моис Бехар. Това е братът на неговия любовник.

- И как се казва той?
- Е, малко конфиденциалност, все пак. Мога да ви кажа само, че според Моис връзката им е продължила поне три-четири години, преди брат му да замине на работа в Световната гей организация, която се намира в САЩ. Последното пътуване на Радан Кънев в САЩ, чиято цел българите така и не разбраха ясно, беше именно гей лобистът на българските гей общности да се срещне с факторите на въпросната гей организация, която осигурява политическите и бизнес връзки на Цитаделата с гей общностите в света. Там, според Моис Бехар, Радан Кънев се е срещал с брат му. Именно той твърди, че деловите им контакти били гарнирани най-вероятно, впрочем не вероятно, а със сигурност, и с интимна връзка. Разбира се, засега не мога да твърдя подобно нещо и за другите странни пътувания на Радан Кънев до САЩ. В случая той дори беше изпратил снимки на сгради в съседство с хотела, където беше отседнал – огромна сграда на масонска организация с огромен надпис MASONI TEMPLE и луксозен GAY CLUB в непосредствена близост. Това съседство не е случайно. В едната посока текат пари, в обратната – секс. Гей секс, разбира се. Във всички негови интимни и публични форми. А самият Радан Кънев вероятно е обрал съответните дивиденти от посещението си.

- Това посещение май беше обявено публично в аванс като „триседмична бригада” в САЩ от самия Радан Кънев, ако не се лъжа?
- Ами как другояче да бъде обявено подобно посещение с „не публична” цел според вас? Между другото снимките бяха озаглавени с текст от рода на „Това е истината за моето посещение...”, или нещо подобно. Пълна гавра поне с неговите твърди фенове.

- Не мога да разбера само защо именно вие изкарвате на показ кирливите ризи на най-левия от всички най-десни политици, който си слага главата в торбата с откровено яростна защита на гей общността, сега и занапред в изпълнение на някои европейски договорености като съответните клаузи от Лисабонския договор например?
- Ами по простата причина, че този набеден гей лобист, иначе истински гей, е многолик, лицемерен и избирателен в лобизма си спрямо различните гей общности в България. Имам информация, че нашата гей организация избирателно ще бъде дискриминирана спрямо други подобни общности в България. Подозирам, че това е, защото аз съм консерватор, макар и на левия тротоар, но консерватор по дух и житие битие, а Радан Кънев е менте консерватор под прикритие, също на левия тротоар. Такъв е и в политиката. Удари под кръста, отзад и отпред, в слабините на политическите си партньори, сънувайки все още неосъществените си блянове. С няколко думи – многолик и дезориентиран лицемер в политиката и секса. Според мен единствено сигурното е, че, след като си легне започва да сънува своето светло бъдеще в качеството си на премиер или президент. Накрая ще ви обясня квинтесенцията на цялата патаклама около гей упражненията на Радан Кънев. След като отшумят „вибрациите” около оспорването и окончателното приключване с резултатите от последните избори, ще се състои първият голям „събор” на гей организациите в България. Това ще стане вероятно през пролетта. Последните шетни на Радан Кънев, от една страна, целят да се превърне в представител на Световната гей организация за България и представително лице на Реформаторите в частност като най-правоверни защитници на гей правата, а и на българските гей организации пред Цитаделата. Това би му донесло огромни дивиденти във всякакви измерения, включително политически и финансови. Вярвайте ми. Начинът, по който го прави, обаче е ужасяващ. Поне за мен.

- А вие в последните си няколко нощи не сънувахте ли кошмари, че репресиите срещу вас могат да се повторят в модерен демократичен вариант?
- В последните си няколко нощи не съм сънувал абсолютно нищо...

- Обещахте и други потресаващи подробности около гей житието битието на Радан Кънев?
- Виждате, че ситуацията се промени в неочаквани за мен измерения. Не съм очаквал, че сериозни политици могат да се занимават с личните сексуални проблеми на един от тях. Това е просто нелепо и самоубийствено. Така, че нека направим кратка пауза, а своите обещания винаги съм изпълнявал. Поне досега.

- А не се ли страхувате всъщност от заканите на Радан Кънев, че ще ви съди за набедяване в извънбрачна връзка с „американски адвокат”?
- А може би той трябва да се страхува, ако излезе на бял свят хипотезата, че бракът му е фиктивен? Колкото до определението „американски адвокат”, то не е мое, а на самия Радан Кънев. Вероятно отпадъците в подсъзнанието му отново са изпреварили съзнателните му реакции по темата.


Едно интервю на Славей Костадинов

БЛИЦ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Псевдоними 23 ное 2015, 09:13
   
  5
   
  4

  Радан Кънев - Рамадан Къдев - Рада Дълбокото Гърло !

  Подокументи - в политиката - в гей средите !

 2. #2
  Спарка 24 ное 2015, 13:05
   
  7
   
  4

  ПАН, който какъвто е и каквото е.
  Тази ви препечатка на жълта публикация обече е ПОЗОР за ВАС!

 3. #3
  Капитанъ 25 ное 2015, 10:22
   
  1
   
  1

  Е, доживяхме!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка