ГЕН.РАДЕВ - ВЛИЗАМ В БИТКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО НА НАРОДА И НА БЪЛГАРИЯ!!!

Pan.bg 13 окт 2016 | 21:27 views (6758) commentaries(1)
img blitz.bg


Ще се борим за външна политика с характер, заяви кандидатът за президент на БСП

България отново е изправена пред избор, но той не е обикновен избор за президент, от него зависи дали ще продължаваме по пътя на националното унижение и разруха, или ще тръгнем по пътя на достойнството и напредъка. Това каза по време на среща-концерт с жители на област Пазарджик кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев.

Той каза също, че напоследък според управляващите в страната е постигната стабилност.

„Търся тази стабилност, но намирам единствено стабилност на липсата на сигурност, спокойствие и перспектива. Стабилност на тенденцията нашите млади хора да продължават да напускат страната. Виждам стабилност и в тенденцията след четвърт век на политически преход отново да се озовем там, откъдето тръгнахме – в едноличната авторитарна власт. Вървим към загуба на демократичните форми на управление, на провал на демокрацията в държавата, защото една партия се е сраснала с държавата, защото една личност има пълен монопол и върху законодателната и върху изпълнителната власт, има своето влияние и върху съдебната система. Не искам такава стабилност. Искам една модерна демократична свободна и просперираща България”, допълни Радев.

Той заяви, че има начин да го постигнем и началото ще бъде поставено на 6 ноември.

„От българския президент зависят много неща - първо той може и трябва да задава правилните национални приоритети. Той може и трябва да обединява институциите в името на тези приоритети. Той може и трябва да противостои на всяко решение или закон, които не са в интерес на българските граждани. Той може и трябва да казва истината, онази истина, която крият от нас. Ако вие ни гласувате доверие, с г-жа Йотова ще бъдем тази президентска институция с ясни приоритети, която ще работи за повече сигурност и за защита от външни въздействия, и за сигурност на всеки български гражданин. Ще се борим за външна политика с характер, която да се заработва вътре в страната и да се отстоява навън. Няма да се поколебаем да застанем открито срещу всяко решение и закон, които не", каза ген. Радев.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Радев 14 окт 2016, 18:11
   
  6
   
  1

  Влиза в битката за спасението на България братя Българи,не вярвайте на мафията герб и не позволявайте да решават съдбата на децата ви,само генерал Радев може да изчисти боклука Бойко който ни докара до срам и мизерия пред целия свят,само Радев може да върне самочувствието ни че сме Българи,успех Генерале цяла България е с теб!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка