ГЕН.РУМЕН РАДЕВ ИМ ГО КАЗА: ГЕРБ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ГУБЯТ И ГИ Е СТРАХ!

Pan.bg 29 окт 2016 | 17:29 views (4671) commentaries(3)
img
/КРОСС/ „От действията на нашите основни опоненти от ГЕРБ става явно, че те са много притеснени и изплашени. В последната фаза на кампанията напуснаха честното съревнование и се заеха с последния възможен изход за тях, компроматната война. Използваха трибуната на НС за инсинуации, примитивно, целенасочено боравене с данни, с цел създаване на неверни внушения“. Това заяви на среща със стотици граждани от Разград кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП. Той подчерта, че са били впрегнати сателитни партии и техни депутати, за да се излезе от положение. Генералът заяви, че явно тяхната кампания не върви и те осъзнават че губят изборите. „Това е крайно недостойна постъпка и всеки ще си търпи последствията“.

От вчера, с бягството на Кристалина Георгиева, загубихме висока позиция в ЕК

Радев обясни, че заради васалната политика на нашите управляващи сме изгубили шанса да има българин на най-високият пост в ООН. "От вчера, с бягството на Кристалина Георгиева, загубихме висока позиция в ЕК, бюджет и финанси. Това е закономерен акт след цялата задкулистна политика и съобразяването изцяло с външни интереси", посочи кандидатът за президент. Той бе категоричен, че когато водиш такава политика идва момент, в който хората от които си бил зависим престават да те уважават. "Едно по едно се разплитат и зависимостите на това правителството, от бизнес кръгове за назначаване на министри, за сделки, за обществени поръчки, как се водят задкулистни преговори с други партии за спасяване на обречения вот. Правителството прави все повече грешки. Надявам се в оставащите дни да не се преминава границата за компромати, неверни данни и клевети се носи отговорност", посочи Радев.

Зад думите "Европа" и "стабилност" все повече се разбира, че се крие бедността и безпътицата на милиони българи, сривът в здравеопазването трудните времена за българския бизнес, каза генералът. „Всичко това е все повече ясно на хората. Те се обединяват и надигат своя глас и ще търсят решителна промяна. Ще търся подкрепата на искащите промяна, които мислят критично и не са съгласни с това статукво, независимо от етническото им самосъзнание и партийна принадлежност. На техния глас ще разчитам“, заяви кандидатът за президент.

На въпрос за какво първо би предизвикал референдум, той заяви, че това би било търговското споразумение с Канада СЕТА, което е в ущърб на всички българи. Радев обясни, че преди то да бъде ратифицирано от българския парламент, би могло да се направи допитване до българските граждани.

По-рано през деня той се срещна със сержанти и офицери от резерва и запаса в Разград. С тях той обсъди темата за националната сигурност на България, състоянието на българската армия и вариантите за тяхното подобряване.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Онзи 29 окт 2016, 18:21
   
  5
   
  2

  Референдум трябва да се направи, но въпросите трябва да бъдат четири:

  1. За CETA
  2. За TTIP
  3. За NATO
  4. За ЕС.

 2. #2
  Георги Ковачев_ 29 окт 2016, 23:19
   
  3
   
  1

  До №2: отговорите са ясни - четири "не"-та

 3. #3
  гост 31 окт 2016, 17:25
   
  0
   
  0

  http://trud.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B5%D1%82-%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%81-%D1%86%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8/

  гледайте тук какво става

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка