СОЦИОЛОЗИТЕ: ГЛЕДАМЕ И НЕ ВЯРВАМЕ НА ОЧИТЕ СИ: РАДЕВ БИЕ ЦЕЦКА В СОФИЯ!!! НАД 7 ПРОЦЕНТА ОТ ГЕРБ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕНЕРАЛА! НАД 10 ПРОЦЕНТА ОТ ГЕРБ-ЗА КАРАКАЧАНОВ!

Pan.bg 06 ное 2016 | 22:16 views (20914) commentaries(3)
img Социолозите от БНТ не могат да повярват на очите си.
Около 7 процента от симпатизантите на ГЕРБ са гласували за ген.Радев, около 10 процента - за Каракачанов.
СТОЛИЦАТА ПАДНА - Ген.Радев печели с 25 на 23 процента!
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Георги Ковачев_ 06 ное 2016, 22:22
   
  29
   
  1

  Разбирам радостта ви, ама хайде да изчакаме да улегне пушилката след втория тур преди да гърмим шампанското. Че гробарите каквито са мерзавци като нищо могат натъкмят и тези избори... Въпреки, че бая натъкмяване ще трябва да падне, за да спечели баба Яга...

 2. #2
  UHVBUHHV 06 ное 2016, 22:23
   
  34
   
  4

  АБЕ, КЪДЕ Е НАЙ-ЯРКИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРСКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ, ЧОВЕКЪТ-МОЗЪК, НАЙ-ВИСШИЯТ ОТ НИЗШИТЕ ОРГАНИЗМИ, СТРАТЕГЪТ НА СЪВРЕМЕННАТА ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ, ЕМБЛЕМАТА НА БЪЛГАРСКИЯ УМ, ПРИТЕЖАТЕЛЯТ НА НАЙ-ВИСШАТА НАУЧНА СТЕПЕН В НАЧАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, МИШКАТА НА КОМПЮТЪРА, ПОЧЕТНИЯТ ЧЛЕН НА ВИСШИЯ РАЗУМ В ДЖУНГЛАТА, ЧОВЕКЪТ С ДВА МАЛКИ МОЗЪКА И ТОВА Е Г-Н МиТОДИ АНДРЕЕВ. ДА ДОЙДЕ Г-Н МиТОДИ АНДРЕЕВ, ДА НИ ОБЯСНИ, КОЛКО СПЕЧЕЛИ ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БУЛГАРИСТАН ОТ ТОВА, ЧЕ СПРЯ СТРОЕЖА НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, ЗАОБИКОЛИ НИ ГАЗОПРОВОДА, СВЕТЪТ НИ СЕ СМЕЕ ОЩЕ ЗАРАДИ ТЪПИЯ ВИ ХОД В ООН И НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЛИ ПЕЧЕЛИМ ОТ ТОВА, ЧЕ ЧРЕЗ „ВЪНКАШНИЯ“ НИ МИНИСТЪР ОБЯВЯВАМЕ РУСИЯ ЗА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА?!!! И КАКЪВ ДИАЛОГ С НАРОДА БЕШЕ ПРОВЕДЕН ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ?! И КАК СЕ НАЗНАЧАВАТ ПРОСТИТУТКИ НА ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ. И КАК СЕ НАЗНАЧАВАТ СЧЕТОВОДИТЕЛКИ ЗА ПОСЛАНИЦИ. И КАК ГЕЙ ОЩЕ НИ ПРЕДСТАВЛЯВА В ООН. И ОЩЕ И ОЩЕ И...!!!!! НО ЕДНО Е ВЯРНО ДОСТА ХОРА СЕ КАНЯТДА МУ ТАКОВАТ МАЙКАТА МА МиТОДИ ЗА ТОВА, ЧЕ С ЛЪЖИТЕ СИ УНИЩОЖИ ЖИВОТА И ДОСТОЙНСТВОТО НА МНОГО ЧЕСТНИ ХОРА. ПРОТРИВАМЕ РЪЦЕ КАКВО ГИ ЧАКА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

 3. #3
  Давай 07 ное 2016, 08:59
   
  16
   
  0

  Браво ! Продължавай ! Напред и нагоре! Мисли му след окончателната победа, ако ни накараш да се срамуваме ,че те познаваме. Умната и смело както само ти си знаеш!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка