Warning: getimagesize(http://afera.bg/wp-content/uploads/2016/11/VPanova_1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

ВИЖТЕ КАК МИНИСТЕРСКИ ЧИНОВНИЧКИ АГИТИРАТ УДАРНО, ДОКАТО НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ!

Pan.bg 09 ное 2016 | 13:32 views (3865) commentaries(1)
img ГЕРБераската пасмина полудя!

Министерски чиновнички агитират ударно, докато данъкоплатците им осигуряват тлъсти заплати.

Цялата ГЕРБерска пасмина е полудяла! Цялата държавна и местна администрация е впримчена в агитирането за неизбираемото Цеце Цачева. “Опорните точки” на квадратните ГЕРБераски глави се спускат през час. Като доказателство АФЕРА публикува произволно избрани постинги на две чиновнички, назначени от властта на Бай Уй. Става въпрос за съветнички на правосъдното недоразумение – министърка Екатерина Захариева и на външната шпионка – министърчето Даниел Митов.

Съветничката на Захариева – Бетина Терзиева и съветничката на Митов – Велислава Панова сипят отрова срещу победителя на Първия тур на изборите Румен Радев. Всичко това в работно време! Дали поне едната от двете също е била записвана от Бай Уй, още в кабинета му в Столичната община, а шефката на другата съвсем наскоро?

Действията на ГЕРБераските чиновнички е поредна причина това управление да бъде разкарано, а „съветнички“, като тези, изхвърлени на улицата и разследвани заедно с началниците си.

afera.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  БЕН ГЪН 09 ное 2016, 13:34
   
  8
   
  0

  Утре е 10 ноември - 27 години грабеж и разруха!
  Автор: Юри Михалков
  09.11.2016 | Видяна 317 пъти
  От 10 ноември България бере душа в интензивното на историята
  http://avtorski.pogled.info/article/79121/ot-10-noemvri-balgariya-bere-dusha-v-intenzivnoto-na-istoriyata