КОЛЕГИ ЗА НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ

Pan.bg 22 яну 2017 | 16:56 views (4091) commentaries(0)
img За първи път български висш офицер стига до най-високия пост в държавата. Генерал Радев не може да остане незабелязан сред тълпата.

Той е човек, който може да носи много тежка отговорност и да не я споделя с никого. Това каза колегата му от ВВС полковник Николай Русев.

„Радев е човек, който е много организиран и много оперативен. Със своята активност винаги увлича хората около себе си. Така винаги работехме за една обща кауза. Никога не сме се проваляли под неговото ръководство. Много успешно може да мотивира хората, като го прави не с думи, а с действия, каза още Русев. По думите му, Радев направил това, дори когато показал, че могат да бъдат вдигнати 150 килограма от лежанка.

„Това е човек, който като каже нещо го изпълнява. Решителен е умее да взима важни решения човек е, който може да мотивира младите хора. Човек, който дава шанс на младото поколение да се развива, каза на свой ред Аспарух Пашов.

По думите на генерал Боян Ставрев, новият президент на България като военен човек е бил много дисциплинира. „Според мен той ще бъде успешен президент. Винаги е поставял проблемите на масата, не ги е замитал. Много бързо ще успее да навлезе в материята и ще бъде един от успешните президенти на България”, бе категоричен Ставрев, пише Блиц.

Колегите на Радев бяха единодушни, че новият президент има много бърза мисъл и никога не отговаря неподготвен. Радев няма опит в политиката, но има опит във всички онези науки, които повечето от хората на екрана нямат - стратегия, геополитика, оперативно изкуство. При това той има невероятно положителни отзиви от хората, които са му преподавали в САЩ. Това е човек с невероятна обща култура, с широк мироглед и човек с визия. Той е човек на действието.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка