Otbrana.com: Да се поклоним заедно пред името и делото на Апостола Васил Левски

Pan.bg 04 юли 2024 | 08:17 views (295) commentaries(0)
img Otbrana.com

Обединеното Карловско запасно войнство – Общинска организация „Васил Левски” – СОСЗР – Карлово и Клон – Карлово на Асоциацията на Сухопътните Войски на България (АСВБ), кани желаещите членове на Съюза и Асоциацията, приятели, колеги и съмишленици, организационни структури от СОСЗР и АСВБ от общинско и областно ниво, както и ръководствата на СОСЗР и АСВБ, да отбележим заедно на 18 юли тази година в Карлово 187-годишнината от рождението на Васил Левски.

От 18:00 часа във Военен клуб – Карлово ще се съберем на свободен разговор – дискусия по актуални и наболели проблеми и въпроси от нашия съюзен живот.

От около 20:00 часа ще участваме със съюзните знамена в съпровождане изнасянето на знамето на Карловския революционен комитет /шито по идея и заръка на Апостола Левски/ от Националния музей „В.Левски”, шествието по улиците на града и участие с блок-знамена в тържествената заря-проверка на площад „Васил Левски” с неговия паметник.

Заповядайте в Карлово да сме заедно в тържествения ден.

За информация и въпроси: полковник о.з. Георги Георгиев – тел. 0897 82 60 42, подполковник о.з. Веселин Ангелов – тел. 0888 44 71 65 и майор о.з. Стефан Груев – тел. 0887 75 66 70.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка