ФОТО-ГАЛЕРИЯ ОТ САРАФОВО И ПОМОРИЕ ИЛИ КЪДЕ ЗИМУВАТ...БУРГАСКИТЕ КАТАМАРАНИ?

Pan.bg 06 фев 2017 | 14:28 views (26522) commentaries(0)
img Снимки - Pan.bg

Днес, към екипа на приятелите на Pan.bg от Южното Черноморие се присъединява нашият нов сътрудник от Сарафово. В своя дебют за Pan.bg той ни е изпратил снимки на туристическите катамарани "Анастасия" и "Кук", които са регистрирани в Бургас, но към настоящия момент се намират съответно в Сарафово и Поморие, където са изпратени от собствениците си за зимуване.

Добре познатите на всички двукорпусни кораби "Анастасия" и "Кук" обикновено извършват плавания с туристи от Бургас до близкия о-в Света Анастасия.
Пътническият моторен катамаран "Анастасия" (Levanty тип CSP 175) е изработен от фирма "Стъклопласт - Димов, Димова и Сие" - Царево, има водоизместване 30 тона, дължина 17,90 метра, широчина 6,50 метра и газене 0,90 метра. Капацитетът му е до 110 пасажери. Разполага със закрит салон за туристите на главната палуба и открита горна палуба. Екипажът му наброява 4 души.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


За катамарана "Кук" и тримарана Atlantis (в Балчик) ще имаме повод да разкажем в бъдеще в отделна публикация, посветена на многокорпусниците в България. Засега благодарим на кореспондента ни от Сарафово, който ще има приятното задължение да ни информира за новостите в пристанището на бургаския квартал плюс съседното Поморие. С това само отваряме темата за тези две пристанища и я поверяваме в ръцете на новия ни фото-репортер, чието следващо включване очакваме с най-голям интерес.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ФОТО-ГАЛЕРИЯ ОТ САРАФОВО И ПОМОРИЕ ИЛИ КЪДЕ ЗИМУВАТ...БУРГАСКИТЕ КАТАМАРАНИ?

ПРЕДИШНА СНИМКА 6/11 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка