Делегация от МВР присъства на отбелязването на 100-годишнината на ИНТЕРПОЛ

Pan.bg 30 ное 2023 | 21:59 views (583) commentaries(0)
img Pan.bg

Българска делегация, водена от Главния секретар на МВР, присъства на Генералната асамблея на Международната организация на криминалните полиции ИНТЕРПОЛ във Виена.

На форума се отбелязва 100 -годишнината от създаването на организацията. Точно преди 34 години България възобнови своето членство в ИНТЕРПОЛ.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

По време не Асамблеята главен комисар Живко Коцев проведе поредица от работни срещи с представители на Германия, Австрия, Словения и Турция.

Бяха обсъдени актуалните предизвикателства пред страните на Организацията в областта на противодействието на трафика на хора, киберпрестъпността и тероризма. Подчертана беше ролята на България за надеждното опазване на външната граница на ЕС.

В хода на разговорите с президента на Федералната криминална служба Холгер Мунк, от страна на Германия беше дадена висока оценка за професионалните действия на „Гранична полиция“.

По време на срещата с Главния директор на полицията на Словения Сенад Юшич беше изразена готовност страната да изпрати офицер на връзка в София през идващата година.

/www.mvr.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Делегация от МВР присъства на отбелязването на 100-годишнината на ИНТЕРПОЛ

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка