Димитър Кангалджиев: Обучението на полицейския състав трябва да се сведе до степен на рефлекс

Pan.bg 08 фев 2024 | 18:44 views (275) commentaries(0)
img Заместник-главният секретар на МВР, заедно със заместник -министър Христо Стефанов и директора на ГД“ЖСОБТ“ главен комисар Димитър Андонов присъстваха на годишния отчет на ОДМВР-Хасково

Pan.bg

Главен комисар Димитър Кангалджиев оцени постигнатите резултати в работата на областната дирекция и запазената положителна тенденция за нисък дял на тежки престъпления срещу личността.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Той постави акцент върху необходимостта от активизиране на работата по противодействие на криминалната и икономическата престъпност, ограничаване на случаите на домашното насилие.

Обърна специално внимание на един от водещите приоритети за министерството – борбата с пътнотранспортния травматизъм, на превенцията като механизъм за въздействие върху средата и контакта с гражданите.

Заместник-главният секретар припомни, че един от заложените критериите за дейността на областната дирекция през настоящата година ще е и организацията на ежедневното обучение на служителите, което трябва да се сведе до степен на рефлекс.

Зад професионалното тълкуване на цифрите, стоят личните усилия и енергия на екипа на областната дирекция, заяви директорът на ОДМВР - Хасково старши комисар Чавдар Георгиев. Той формулира и набелязаните стъпки за подобряване на работата в отделни направления по дейност.

На годишния анализ, представен от директора на областната дирекция, присъстваха областният управител, представители на съда, прокуратурата и местната власт.

/www.mvr.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Димитър Кангалджиев: Обучението на полицейския състав трябва да се сведе до степен на рефлекс

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка