МВР отбеляза Европейския ден на телефон 112

Pan.bg 10 фев 2024 | 08:07 views (407) commentaries(0)
img Pan.bg

Не забравяйте, че вашият труд е важен, признат и ценен от обществото. Бъдете все така надежден посредник между търсещите помощ и спасителните служби, предоставяйки качествена европейска услуга, гарантираща здравето, живота и сигурността на гражданите – с тези думи от името на министъра на вътрешните работи бяха поздравени служителите на Дирекция „Национална система 112“.

„Националната система 112“ обединява повече от петнадесет години отговорна и напрегна работа, натрупан опит и знания, усъвършенстване и надграждане на постигнатото. И най-важното – зад труда на служителите стоят резултати, които се измерват със спасени животи, с оказана навременна помощ в критична ситуация, а често и с добра дума и съвет към страдащите. И това не може да бъде измерено с числени стойности и показатели.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Да си част от системата за гарантиране здравето, живота и сигурността на хората е морален и професионален избор на служителите от Дирекцията и предполага висока нравствени и морални качества. И, вие, уважаеми колеги, сте носители на тези качества – обърна се към колегите си и гостите директорът на дирекцията Марина Велинова.

С „Обявяване на благодарност“ с парична награда в размер на 200 лева, министърът на вътрешните работи награди шестима служители, които връчи Николай Николов, съветник. С „Грамота“ административният секретар на МВР Лилия Бочева награди петима служители. „Писмена похвала“ от директора Велинова получиха седем служители.

Благотворителната изложба „С обич за децата на нашите колеги“ с творби на служители от ДНС и възпитаници на Националния дворец на децата набра 2 232 лева, които ще бъдат преведени по Единната банкова сметка за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители на МВР. Гостите с интерес изгледаха видеоматериал, визуализиращ координацията между телефон 112 и службите за спешно реагиране при постъпил сигнал за домашно насилие.

www.mvr.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


МВР отбеляза Европейския ден на телефон 112

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка