Мъж благодари сърдечно на служители на РУ-Кирково, подали ръка на неговите родители в труден за тях момент

Pan.bg 12 фев 2024 | 18:21 views (201) commentaries(0)
img Pan.bg

В благодарствено писмо, адресирано до директора на ОДМВР-Кърджали, Николай Николов изразява искрената си благодарност към началника на РУ-Кирково и четирима служители в районното управление.

Мъжът, който живее в Ботевград, получил тревожната вест, че родителите му са претърпели пътен инцидент, пътувайки от с. Бенковски към Кирково.

Незабавно тръгнал натам и докато пътувал, обезпокоен за близките си, потърсил връзка с дежурния служител в РУ-Кирково. На телефона бил младши експерт Красимир Арнаудов, който успял да успокои гражданина, насочил го къде са настанени неговите близки, обяснил му, че автомобилът им вече е в управлението.

След дългото пътуване от близо 300 км, в късните вечерни часове, мъжът пристигнал в града и веднага се отправил към РУ-Кирково.

За негова изненада там го чакал началникът гл.инспектор Михаил Димитров - той не само му вдъхнал кураж, но предложил и го придружил до болницата в Кърджали, където били настанени пострадалите.

От него разбрал и повече подробности за помощта, която тримата служители на районното управление - Асен Кирков, Митко Солучков и разследващ полицай Десислава Боянова, са оказали на неговите ранени родители.

Получих разбиране и изключително професионално отношение от всички тях, пише в писмото си г-н Николов. Поздравява ги за проявената компетентност и добросъвестност и не намира думи да изкаже своята признателност за тяхното човешко отношение и подадена ръка в този тежък момент.

/www.mvr.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка