СФСМВР отбеляза 15-годишнината от учредяването си

Pan.bg 16 фев 2024 | 13:30 views (803) commentaries(0)
img Pan.bg

Ръководството на вътрешното министерство оценява високо дейността на Синдикалната федерация на служителите в МВР. Вие защитавате с постоянство позициите си за по-добро заплащане и за достойни условия на труд на всички, работещи в МВР. Това се казва в поздравителния адрес на министър Калин Стоянов, прочетен от заместник-министъра Христо Стефанов, който присъства на тържеството. Той препотвърди ангажимента на ръководството на Министерството на вътрешните работи за активен социален диалог и подчерта значителната роля, която синдикалната организация има в него. Изрази убеденост, че именно с професионални разговори и взаимни отстъпки ще се постигат решения в полза на служителите.

За тези 15 години разбрахме, че нямаме врагове, а партньори. Разбрахме, че често има неща, които не зависят от министъра на вътрешните работи, научихме на по-късен етап за огромните усилия, полагани от ръководствата на МВР, за да бъде подобрена работната ни среда. Това заяви в приветствието си към делегатите на форума Илия Кузманов, председател на УС на СФСМВР. Той заяви, че в този момент синдикалната организация се радва на институционално уважение от страна на вътрешното министерство.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >На събитието присъстваха народни представители, заместник-главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, Райнер Венд, председател на Европейския полицейски съюз, представители на партньорски синдикални организации, бивши министри на вътрешното ведомство.Синдикалната федерация на служителите в Министерството на вътрешните работи е учредена на 15 февруари 2009 г. в град Стара Загора. В първото заседание на новата синдикална организация участват 86 служители от всички структури на вътрешното министерство. Те приемат устав на организацията и декларация, с която заявяват подкрепата си за социалните, икономическите и трудовите интереси на служителите от министерството. Федерацията е юридическо лице, в частна полза, регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Към днешна дата в организацията членуват около 12 000 служители от всички структури на МВР.

/www.mvr.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


СФСМВР отбеляза 15-годишнината от учредяването си

ПРЕДИШНА СНИМКА 3/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка