Министър Калин Стоянов: През изминалите 9 месеца МВР спря нелегалните мигранти и реално допринесе за приемането на България в Шенген

Pan.bg 30 мар 2024 | 10:27 views (529) commentaries(0)
img Pan.bg

През изминалите девет месеца МВР постигна успех по приоритетните теми - ефективно противодействие на нелегалната миграция и мерки, свързани с пътната безопасност. Министър Калин Стоянов открои основни моменти от работата на ведомството по повод журналистически въпроси във връзка с политическата обстановка в страната.

„Под мое ръководство Министерството на вътрешните работи спря нелегалните мигранти. Миналата година получихме изключително висока оценка от мисията по Шенген, която отвори път за преговори и реално допринесе България да бъде приета в пространството за свободно движение“, подчерта вътрешният министър. Сред особено значимите резултати с оглед поетия към обществото ангажимент Стоянов обърна внимание, че от началото на тази година до момента има по-малко жертви по пътищата, сравнено със същия период миналата година.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

По повод актуалната тема от публичния дневен ред вътрешният министър информира, че по време на разговори с Мария Габриел е представил постигнатото от управленската програма. Обсъдени са и основните приоритети на МВР за настоящата година. Министър Стоянов още веднъж подчерта, че предложението към него да бъде част от настоящия Министерски съвет е отправено в качеството му на експерт.

www.mvr.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Министър Калин Стоянов: През изминалите 9 месеца МВР спря нелегалните мигранти и реално допринесе за приемането на България в Шенген

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка