Близо 500 посетители в Дните на отворени врати в АМВР

Pan.bg 05 апр 2024 | 09:35 views (1410) commentaries(0)
img Pan.bg

Близо 500 човека от цялата страна посетиха Академията на МВР в трите последователни дни, в които университетът отвори врати. Гостите имаха възможност да наблюдават различни впечатляващи демонстрации, да се запознаят от първо лице с нормативите, които следва да се покрият при кандидатстване, както и да зададат всички свои въпроси.

Ученици, студенти и родители се запознаха отблизо с учебния процес във Факултет „Полиция“ на 2 и 3 април 2024 г. Те посетиха специфични локации в Ректората, сред които учебния полигон, лабораторията по криминалистика и стрелбищния комплекс. Бъдещите пазители на реда впечатлиха присъстващите с демонстрации по полицейска лична защита и специална тактика.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Инициативата продължи на 4 април 2024 г. във Факултет „Пожарна безопасност и защита на населението“, където курсантите показаха методи за гасене на пожар. Посетителите получиха важна информация за теоретичната и практическата подготовка на бъдещите инженери по пожарна и аварийна безопасност и разгледаха учебната тренировъчна база.

Условията и редът за прием за обучение във факултетите на АМВР са посочени на сайта www.mvr.bg/academy


www.mvr.bgНавигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Близо 500 посетители в Дните на отворени врати в АМВР

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка