Общински ветроходен клуб „Несебър 2000“ с успешно изпълнен проект по ПМДР, закупени са нови яхти клас "Оптимист" и "Лазер" и треньорска лодка

Pan.bg 24 мар 2023 | 07:47 views (1209) commentaries(0)
img Pan.bg

Общински ветроходен клуб „Несебър 2000“ закупи и вече използва нови 5 бр. яхти клас Оптимист, 3 бр. яхти клас Лазер и 1 бр. треньорска лодка.

Плавателните средства са придобити в резултат на успешно изпълнен по Програма за Морско дело и рибарство (ПМДР) проект на стойност 188 399 лв., с бенефициент Сдружение „Общински Морски Клуб Несебър 2000“.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Стратегическата цел, която проектното предложение изпълнява, е да разшири и подсигури възможностите за практикуване на водни спортове от най-малките жители на Община Несебър.

Реализацията на финансовия ресурс, получен по Програма за Морско дело и рибарство, ще допринесе за развитието на детско-юношеското ветроходство, ще спомогне за по-добрата подготовката в клас Лазер – жени и за по-качествената треньорска работа в клуба.

Новите лодки са закупени от водеща сред производителите на този тип яхти фирма.

Ръководството на клуба благодари на Община Несебър, МИРГ – Несебър и на всички приятели и симпатизанти за съвместната дейност по осъществяването на проекта.

/www.nessebarinfo.com/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Общински ветроходен клуб  „Несебър 2000“ с успешно изпълнен проект по ПМДР, закупени са нови яхти клас "Оптимист" и "Лазер" и треньорска лодка

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка