Русенският клуб по плувни спортове „Локомотив” отбеляза десетгодишния си юбилей

Pan.bg 25 окт 2023 | 14:35 views (664) commentaries(0)
img Pan.bg

С богата и разнообразна програма русенският клуб по плувни спортове „Локомотив” отпразнува своето десетгодишно успешно професионално развитие.

Събитието се проведе в зала “Европа” на Доходното здание в присъствието на множество официални гости, сред които - Георги Чобанов – член на Управителния съвет на Българска федерация по плувни спортове, инж. Ивелина Георгиева – директор на Професионална гимназия по корабостроене и корабоплаване – Русе, Орлин Джелепов - управител на Спортен Комплекс „Аква Лайф“ Кранево. На празника бяха поканени и представители на някои от най-големите плувни клубове от София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Сред гостите на юбилейното тържество беше и заместник-кметът на Община Русе - Магдалина Илиева, която в своето поздравително слово изрази оптимзъм за бъдещото развитие на клуба, като обърна внимание на вложените от него усилия за възраждането на тази спортна дейност в града, а също така и успешното му управление по време на периода на пандемия. Тя поздрави представителите на КПС „Локомотив - Русе” за множеството завоювани награди и не пропусна да отбележи, че ръководството на клуба е доказало, че може да се справи с всякакви предизвикателства.

По време на тържеството, благодарение на старши треньора Деян Дончев, присъстващите успяха да се запознаят с историята и впечатляващите успехи на клуба, трупани неуморно през изминалите десет години.

Годишнината представи и награждаване на най-добри плувци в няколко различни възрастови групи. При възрастова група „Златна рибка“ като най-добра плувкиня от момичетата беше отличена Ан-Мари Младенова, а сред момчетата – Самуил Стоянов. От възрастова група „Весел Делфин“- Бояна Габровска и Димитър Димитров. Награди от възрастова група „Деца“ грабнаха Ева Христова и Адис Петров, а от „Младша възраст“- Елица Костадинова и Виктор Станев. Най-добрия плувец от група „Старша възраст” бе Михаела Маринова.

Събитието предвиди награждаване на плувци в още няколко категории, а именно: „Най-добра щафета – за 2022 г.”, „Най-добър отбор за 2022 г. (деца 2010 и 2011 г.)” и "Спортист на годината”, като последната беше спечелена от дългогодишния и активен състезател от създаването на КПС „Локомотив”-Русе – Румена Терзиева.

В края на тържественото отбелязване на юбилея поздравления и обръщения към присъстващите отправи Инна Иванова - почетен председател на клуба от 2016 до 2021 г.

/www.obshtinaruse.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Русенският клуб по плувни спортове „Локомотив”  отбеляза десетгодишния си юбилей

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка