Хибридните рискове за сигурността ще обсъждат в Националния военен университет

Pan.bg 20 фев 2023 | 11:47 views (381) commentaries(0)
img
Хибридните рискове за сигурността ще обсъждат утре в Националния военен университет


Спирдон Спирдонов
февруари 20, 2023

Хибридните рискове за сигурността ще обсъждат утре в Националния военен университет

Организатори на кръглата маса са Софийският форум за сигурност и Националният военен университет (НВУ) „Васил Левски“. Темата е „Хибридните рискове за сигурността. Хибридните атаки срещу демократичните държави и необходимостта от изграждане на устойчиви общества.“ Мястото е ритуалната зала на НВУ „В. Левски“ в сградата на управлението на университета. Началото е 9, 30 ч.

Ще бъдат изнесени открити лекции от различни експерти, които ще обсъдят важни теми, свързани с хибридните рискове за сигурността. Сред лекторите ще бъдат Йордан Божилов, директор на Софийския форум за сигурност, доц. д-р Мила Серафимова, преподаваща „Ефективна комуникация” в Училището на НАТО в Оберамергау, Германия и „Връзки с обществеността” във Военна академия „Г.С. Раковски“, както и Камила Монктън, ръководител на „Стратегически комуникации“ в правителството на Обединеното кралство, и Камила Чапман, мениджър на „Стратегически комуникации“.

Събитието ще бъде отворено за всички, които желаят да се включат в дискусията, като се очаква да присъстват както специалисти в областта на сигурността, така и представители на обществеността, преподаватели, курсанти и студенти. Те ще имат възможност да зададат въпроси на лекторите и да изразят своите мнения по темата, съобщават от НВУ.

Армимедия
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка