Ръководството на Сухопътните войски проведе традиционна среща с генерали от запаса, ръководили Сухопътните войски през годините

Pan.bg 19 ное 2023 | 20:39 views (415) commentaries(0)
img Pan.bg

На 13 ноември т.г., по повод на тържественото честване на 138-ата годишнина от Сръбско-българската война и Празник на Сухопътните войски (19 ноември), Ръководството на Сухопътните войски проведе традиционна среща с генерали от запаса, ръководили Сухопътните войски през годините.

„За мен е изключителна чест да бъда Ваш домакин. Искам да Ви пожелая да сте здрави, да Ви благодаря за това, което сте ни оставили. Ние се опитваме и правим всичко възможно да го съхраним и възстановим.

Искам да Ви уверя, че офицерите, сержантите и войниците от Сухопътните войски, без изключение, се опитваме не само да задържим рубежа, а и да възстановим старите рубежи, по какъвто да е било начин. Било то с проектите, било то с финансирането, било то с мотивацията и най-вече със задачите, които непрекъснато нарастват. Ние не се отказваме, продължаваме напред, защото ако се откажем, то тогава всичко е загубено.

Да си честитим празника на Сухопътните войски и да се надяваме, че следващата година да е с пъти по-ползотворна от тази. Бъдете живи и здрави“, каза в словото си командирът на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков.

От името на присъстващите приветствие произнесе о.з. генерал-полковник Цветан Тотомиров - командващ на Сухопътните войски в периода 1993 г. – 1994 г.

/www.landforce.armf.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка