Warning: getimagesize(https://fakti.bg/img/news/8/253008/23ade2ffe8097f06a54ceb16be7f1a5b_big.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

WikiLeaks: Макрон е сред организаторите на украиския преврат

Pan.bg 07 авг 2017 | 00:17 views (3277) commentaries(3)
img Публикувано във факти.бг:

Президентът на Франция Еманюел Макрон е участвал в организирания държавен преврат в Украйна през 2013-2014 гг. става ясно от документите, разпространени от организацията WikiLeaks. В тях също така се посочват редица европейски структури, оказали активна поддръжка на преврата.

Към документите е приложена кореспонденция между Макрон и Мао Пенин, заместник кмет на Париж: „Благодаря ви за информацията и за позицията – нашата и на всички, които вярват в демократичното и единно бъдеще на Европа, включително и на Киев”.

В друга кореспонденция се обсъждат събитията в Киев, включително посещението на върховния представител на ЕС по външните въпроси Катрин Аштън. Паралелно Куентин Гийман, президент на неправителствената организация Cosmopolitan Project Foundation се обръща към германския социалдемократ Мартин Шулц да проконтролира ситуацията от негова страна и да препрати информацията на щаба на Макрон. Представител на Шулц отговаря следното: „Президентът Шулц отделя особено внимание на ситуацията в тази страна и проследява гражданската мобилизация и проевропейските сили, които са се активизирали в Киев и други украински градове. Този интерес е отдавна”. Също така, по думите на представителя, със съдействието на Шулц е създадена мониторингова група от Европарламента.

През май 2014 г. Гийман пише: „Мисля, че не сме длъжни и не може да не реагираме. Оставаме тук от 23 април до 25 май до изборите, които касаят основни въпроси, които винаги защитаваме”. Предлага се да бъде публикуван призив към френската младеж и да се организира среща по темата в Париж.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 3

 1. #1
  Borei 07 авг 2017, 08:37
   
  27
   
  7

  Нищо чудно! Този е инструмент на ционистите в САЩ...

  И нали сега квичат постоянно, "Русия била виновна за всичко с Украйна"? И санкциите въведоха точно заради това? За това отправиха и войските на Натото по руските граници...

  Е, сега като знаят, че Макрон и онези от държавният департамент на САЩ направиха преврата в Украйна, защо не спрат санкциите срещу Русия? Защо Натото не престане с руската истерия?

  Няма, понеже целите са им съвсем други, но лъжите им стават все по-глупави и прозрачни....
  Всички разбраха, че тези са интриганти и цял свят баламосват. Играта им е опасна... Мрат много хора по света. Стремежът им е да направят от цял свят голям концлагер... А такива, като Макарона, са прости дебили и им помагат... Като и те ще живеят след това в този концлагер... Ако ги оставят изобщо живи... Свършат ли поставената им работа, стават излишни...

 2. #2
  Изчадие 09 авг 2017, 14:07
   
  6
   
  3

  Макарон е изчадие Ротшилдовско.Хазарската сган си има влияние във Франция още от времето на Френската революция.Наполеон се опитва да ги тури в ред и това е основната причина за разкарването му от власт,а не антифренската коалиция от пруси,англичани,австрийци и руснаци.

 3. #3
  росс 09 авг 2017, 21:41
   
  4
   
  1

  Хората чукащи баба си щото им е булка, са генетично увредени уроди, които не би трябвало да са пример за нацията си!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка