Горещи новини
- Русия за първи път в СВО използва РСЗО „Торнадо-С“ - аналог на американската РСЗО HIMARS (ГАЛЕРИЯ)
- Qatar Airways и Airbus постигнаха приятелско споразумение в съдебен спор за А350
- /ВИДЕО/: САЩ обявиха готовност да приемат руски инспектори в свои обекти в рамките на ДСНВ (СТАРТ)
- Saab получи поръчка от Швеция за поддръжка на наземни ПВО системи
- САЩ: Научно-техническото сътрудничество с Индия не е насочено срещу Китай или друга държава /ВИДЕО/
- Джонсън: САЩ да предадат на Украйна далекобойни оръжия, загубата на РФ е жизненоважна за Запада /ВИДЕО/
- „България Еър“ с промоционални самолетни билети за Свети Валентин
- Лавров: Западът иска окончателно да реши "руския въпрос" - тук и сега, а всичко започна с каски /ВИДЕО/
- Saab с масови поръчки за противотанкови оръжия (ГАЛЕРИЯ)
- Europa Press: Испания ще изпрати в Украйна 20 бронетранспортьора M113

Майсторлъкът и кулинарните умения на професионалните рибари и познавачите на тънкостите при приготвяне на осолена риба ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от майстор – готвачи.
Журито е в състав шеф Таньо Шишков, проф. Христо Пимпирев, Милен Петров.
Всичко ще се случва пред очите на публиката, а тримата най-добри ще получат награди.
За повдигане на празничния дух е подготвена музикална програма. Водещи - Асен Масларски, Росен Мирчев и Георги Янакиев.
Кога: 3-4 декември 2022 г., събота-неделя
Начало: 11:00 ч.,
Къде: Коледен базар „Кулата“
/www.sozopol.bg/
loading...
Други публикации
Напиши коментар